Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Той ме тормози, но аз го обичам

Той ме тормози, но аз го обичам

Той ме тормози, но аз го обичам
Много от вас по всяка вероятност ще ми кажат, че най-лесното решение на моя проблем е раздялата, но за мен тя би била много мъчителна, защото аз много го обичам.

Живея на семейни начала с един мъж от 4 години.В началото всичко беше ОК,но с времето неговата ревност прие огромни размери и той започна да ме тормози.

Нямам право да ходя никъде сама, да се срещам с приятелки. Живея като един отшелник, тъй като не ходя и на работа. Всичко това е много болезнено, но аз ужасно много го обичам.

В името на тази любов понасям всичко. Имам чувството, че без него животът ми ще свърши. Боря се със себе си, не зная, не мога да го напусна, но пък и тормозът му вече взе да ми дотежава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:24
той не те обича истински..просто го напусни ще те боли но някой ден ще срещнеш друг и ще спре да те боли..звучи банолно но -времето лекува и -любов с любов се забравя-заслужаваш по добър
0
0
пс
пс
21.07.2013 00:52
Попаднала си в омагьосан кръг.Не можеш да го напуснеш не от любов,а от това ,че си несигурна.А той те прави такава.Не можеш дори да излезнеш,камо ли работа да започнеш!Според мен прави нещата стъпка по стъпка...Като начало,убеди го да започнеш работа,да се видиш с хора,да придобиеш самочуствие,да вдигнеш главата...Тогава ще прецениш дали си заслужава с него.Всичко идва от твоето самочуствие,а докато си седиш вкъщи,подчинена на неговата финансова помощ и неговата воля така ще е !
1
0
Агент Скъли
Агент Скъли
19.05.2011 18:24
Имало даже и такива ревниви мъже, които изисквали от любимата им жена да прави писмена молба за разрешение за излизане из центъра на града по магазините. След това жената трябвало да събира касовите бележки от покупките, на които е написан и часът на покупката, за да може да отчете пред ревнивеца не толкова парите, а най-вече времето. Пази боже от глупаци. Щом имате нужните нерви - търпете! Може и при Вас да се стигне да пишете молба за излизане с цел пазаруване или ходене при лекар или зъболекар, може пък Вашият умник да реши да Ви сложи и бурка за по-сигурно, или въобще да Ви разреши да излизате сама само до балкона - дано да имате поне голям и слънчев балкон! А не е ли по-добре да си потърсите някаква работа и да поговорите с любимия относно неговата прекалена ревност и ако нещо не се промени да му биете шута? Всяко едно човешко същество се нуждае да живее по достоен начин и да се зачита и мнението и достойнството му, а не в робство.
0
0
Sunshine
Sunshine
19.05.2011 10:12
Мама ми казва: ревнив мъж не ти трябва. Понякога стигат много далеч.
Започне ли прекомерената ревност, той не е същият и колкото да го обичаш, той никога няма да те остави да живееш пълноценно. По този начин се съсипвате и двамата. Поговори с него по този въпрос, разкрий му притесненията си, опитай и ако не видиш промяна, то тогава мила трябва да го напуснеш. Всеки има право да живее живота си така както иска. И в името на тази любов дори, животът ти, ти самата си най- важна.
Представи си бъдещето си с този мъж, ще започнат скандали, не се знае той докъде ще стигне дори. Затова пак казвам опитай да говориш с него, кажи му, че си му вярна, че не си жена, която е склонна да изневери или да го забравиш, че си жена която иска нормален и спокоен живот както преди.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: