Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Влюбена съм в двама

Влюбена съм в двама
Здравейте след като се разделих с приятеля си който живеех една година за да не страдам и веднага се хвърлих в нова любов Запознахме се в една кръчма пихме достатъчно и веднага му се отдадох още същата вечер не го познавах въобще и се влюбих веднага в него което беше доста странно той ме отряза и искаше само секс обаче аз продължих да го обичам и да настоявам за връзка.

Той ме мислеше за несериозна защото му се отдадох веднага Каза ми че си търси жена която ще може да е сериозна и да му гледат детето защото има дете на 4 годинки А той е на 34 А аз съм на 26. жена му го е напуснала Той ми разказа че тя е виновна Но след това научих от хора че са си изневерявали взаимно че тоя пребивал и някакви такива неща не вярвах докато не му видях истинското лице.

той ме остави заради една друга малка от някакво село и тръгна с нея. След като аз исках да го спра и да е с мен той ме преби и ми каза да го забравя и да спра да го обичам да не мисля за него а преди да ми посегне неговия приятел ми открадна 300 лв от чантата А той го защити и каза че не е видял нищо. Беше ми много тежко защото аз наистина исках връзка и да имам човек до себе си, .

След известно време за да го забравя и да спра да го обичам си намерих друг на моите години и с него си прекарвам много добре с него мога да си споделя всичко знае целия ми живот разменихме си ключове за апартаментите Много е по-различен. След половин година реши да се върне при мен и да опита и след като онази вечер ме потърси като видя една моя приятелка която се прибираше от работа и каза да ми звънне и да каже да сляза долу пред блока че ме чакал и от тогава вече се разколебах какво да правя. Пак ми се върнаха чувствата към него не спирам да мисля за него. Казва ми че е сгрешил дори ми говори да имаме дете

Казва ми че съжалява дори кара приятелите си да ми пишат във фейсбука само и само да мога да се видя с него да ме поканят някъде на гости и ме следи знай постоянно дали съм у дома или не съм у дома или съм на друго място. Много мислех деца се правят лесно всеки иска да бъде щастлив и обичан аз от доста време вече искам да си имам семейство и дете. Знам че не ми е мястото при него защото той има дете от друг брак знам също така че не може да ми даде такъв живот на какъвто Аз съм свикнала защото той няма пари няма хубава кола не съм свикнала да се съобразявам и днес примерно да похарча само 5 лв или пък да пестя не съм свикнала да живея и да се храня в нас да посещавам фризьор и маникюр един път в месеца или въобще не знам това

Винаги ми е било спирало защото колкото и да си говорим всяка жена иска сигурност със сигурността и точно това парите. и винаги съм си казвала Защо да се занимавам с него Той няма пари Той не може да ми даде това да ме заведе там да ми купи това да се държи с мен така а той сигурно ще продължи да ме пребива да ми изневерява не вярвам така на думи хората не се променят Според мен. Просто ми е слабост и аз не знам защо и какво видях толкова много в него ако беше богат щяхте да кажете да ти си с него заради парите. А другият е точно обратното на този добър мил нежен с пари с хубава кола за него не го интересува дали това струва 200 или 700 казва няма проблем.

Винаги съм се гордяла с него и с работата му с колата му просто имам самочувствие като излизам с него все пак Както знаете хубавата жена и хубавия кон не са за Сиромаси а с другия винаги ме е било срам когато се качвам в колата му Когато хората ме виждат като слизам от тая трошка Просто ме е срам от него. затова искам да ми дадете съвет защото ги харесвам и двамата ако примерно реша да имам дете от единия ще съжалявам за другия Или обратното Просто не съм наясно със себе си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.02.2019 20:43
Събудете се! Тя е златотърсачка!
К'ви 5 лева, к'ва ти хубава кола, ве сестро?
2
0
Николай Николов
Този който те тормози далеч, но и грешно мислене имаш за живота и любовта.Любов с пари няма .
0
0
Кристина Черникова
Беше ми много трудно да прочета историята ти, но все пак го направих до самия край. Предлагам ти да не се занимаваш с никого от горепосочените мъже. Заслужаваш нещо по-добро. Просто още не си срещнала твоя човек. Успех!
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: