Влюбена съм в бисексуален

Влюбена съм в бисексуален
Здравейте много ще се радвам да ми дадете съвет момиче съм на 29 години Влюбена съм в мъж на 35 Познаваме се много години още като бях на 22 но тогава той беше обвързан бяхме спрели контакт за близо пет години след пет години.

Той отново се появи в живота ми чувствата ми се върнаха щяхме да се виждаме но той се уплаши и ме блокира. Аз си направих нов профил и започнах да му пиша от там и реално погледнато си водя монолог и той само чете и нищо не ми отговаря само ми приема заявките в Instagram объркана съм Не знам как да го разбирам.

Той не ми дава абсолютно никакъв отговор от два месеца и половина си водя монолог и сама без абсолютно никакъв отговор А аз искам да се съберем да имаме сериозна връзка Има ли надежда страх ли го е как да го разбирам.

Забравих да спомена и че имаше връзка с мъж за мен той не е обратен понеже той активния. И преди години се видяхме и ми налетя в хотела обаче аз бях малка и не бях готова секс на първа среща не правя.

Никога досега не е спал с жена а аз искам аз да бъда тази жена и да имаме сериозна връзка. Моля за съвет и благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: