Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Мисля, че съм влюбена в двама

Мисля, че съм влюбена в двама

Мисля, че съм влюбена в двама
Здравейте, възможно ли е момиче да обича две момчета ? Аз си имам приятел вече от почти 3 години, но наскоро започнах отново да мисля за бившия си приятел. Когато се срещаме случайно нещо като че ли трепва в мен, а като не го виждам повече време забравям за него докато не се видим пак. И не мога да разбера кой от двамата обичам.

Пука ми за приятеля ми и не искам да го наранявам, но и някакси съм привлечена от другия. Не знам какво да правя. А от друга страна бившия си се държи нормално поздравяваме се, говорим си даже понякога не говори с мен и като го питах защо ми отговори, че е за да не ме ревнува моя приятел. Абе много съм объркана вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
18.08.2016 15:55
Може би вече не изпитваш същото към сегашния си приятел. Всеки търси сигурността, а ти го виждаш в бившия си. Има един вариант за действие, но той е най-трудният - дай си почивка и от двамата, остани за малко сама и вземи правилното решение за себе си. Няма кой друг да ти каже какво е най-доброто за теб от самата ти.
0
0
Емили
Емили
18.08.2016 14:26
Това, че бившият ти те поздравява е от възпитание! И напълно нормално да трепва нещо в теб кота го видиш все пак си имала чувства към него. Според мен трябва да се стегнеш и да се замислиш, че ако е бил толкова добър преди сега щеше да си с него не с друг! ;) Да се върнеш при бившия ти е като да се изкъпеш и да си облечеш старите дрехи обратно :D Ти си прецени, но според мен не е редно да захвърляш връзка 3 години за нещо, което не си сигурна! Надявам се да съм помогнала :)
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: