Само искат да ме използват

Само искат да ме използват
Здравейте, хора. Знаете ме от предишна статия дето споменах, че помагам на момче в следването. За съжаление историята не свърши както трябва. Бях права през цялото време, че ме е използвал за изгодата. Карах се с него няколко пъти и се опитвах да разбера какво цели и накъде бие, разбираемо е колко много ме е яд, че стана така и че колко много съжалявам, че баш с тоя се забърках.

Иска ми се това да не се беше случвало. Ама явно съм била адски наивна и глупава да си изгубя времето, две години на вятъра от моя живот. Времето ми е адски ценно и винаги гледам грам да си не губя времето с разни излишни временни хора и такива дето си търсят изгодата и нямат душа, камоли чувства и сърце. Е какво стана. . . лятото разбрах що за стока е бил. Беше се отнесъл супер неуважително към мен. . . както винаги пак беше казал, че аз си измислям какви ли не работи за него. . . скарахме се, направих го на една стотинка. . . не бих го оставила просто така безнаказано, заслужава си го, че дори и повече. . . но какъв е смисъла да си хабиш яда и нервите само и само да го съсипеш. Всички знаем, че когато тръгваш да си губиш времето дори и да даваш урок на някой, който очевидно не си заслужава. . . ставаш същия боклук като него. Но при желанието ми да разбера каква е истината си бях направила мъжки профил в социалните мрежи, представяйки се за някой уж мой добър приятел. . . призна си и си изпя всичко от до. Не бях и учудена, сякаш го знаех от самото начало. . . призна си и за гледната точка към момичетата и разбира се за него няма различни. . . за него всички са еднакви. . . и не бил готов за връзка, защото нали всичко както го вижда си е така и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ! !

Аз му бях свалила дори целия свят за него, бях му се доказала по какъв ли не начин. . . и невъзможното бях направила струваше ми даже прескъпо, с приятели се карах, с наще се карах даже. . . и то за какво ? За един пишльо дето не ме оцени и ме хвърли по дяволите с лека ръка. Кой знае зад гърба ми какви работи е разправял. . . лицемер се оказа. Язък, че се излъгах по него две години. И понеже нали той е Господ и владее целия свят и той решава дали да изхвърли хората, които бяха до него непрекъснато, ограничил си е контактите с мен, все едно нищо не се е случвало. . . нали това знае и това го може най - добре, както всеки безчувствен мъж с извинение. Вместо да се престраши да поговориме да оправиме проблема като приятели и всичко да е наред. . . реши да се направи на бъзливец. Не ми пука дали е готов за връзка аз съм готова и на приятелство. Както и да е загърбвам миналото си защото да си тровя нервите по мисли за тоя нещастник няма да стане.

Нямам време да страдам по тоя и оня глупак, живота е кратък за такива работи. По- добре мисли за хората, които те ценят истински и завинаги вместо по временни боклуци извличащи само полза. Така свършиха моите отношения с тоя. Съветът ми към Вас е да се доверявате на инстинктите. От личен опит го казвам, тъй като виждате как "пострадах" игнорирайки ги. Другото което ми се случи е че в новата ми среда си намерих гадже. Първоначалните ми инстинкти бяха е че е фалшив. Прекалено много се престараваше, правеше се на идеалния. . . исках да го опозная беше разказвал за себе си беше ми интересно и решил че повече информация не ми трябва и че това ми е достатъчно хаххахаха. Имаше тайни дори криеше от мен не ми споделяше какво го мъчи. . . и за какво му бях аз ако не споделя. . . май за кеф само, нищо ново и учудващо.

И бяха едни скандали. . . къде аз виновната ми да ми се беше скарал. . . и скъса и тоя фалшивия с мен с извинението че "чувставата изчезнали". . . къде ме лъга че ме е обичал. . . аз случайно не казвам налево надесно че обичам тоя и оня без да го чувствам. Мен ми е ясна тая работа с това "обичам те" при мъжете. . . означава "легни си с мен". Нямат сърце и душа вече тия мъже, от камък са направени като гледат материалното. . . гледат къде къде по - красива да я лъжат за да си легнат се нея и да си хващат пътя след това. . . ТОВА НАЛИ ГО МОГАТ НАЙ - ДОБРЕ, ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ СТАНАХА В ТАЯ ОБЛАСТ. И пак поуката е да се доверявам на инстинктите си. Стигат ми вече такива истории с разни безсмислени мъже. . . на 22 години съм ще кажете че те първа ми почва живота. . . истината е че имах 10тина връзки и ми е омръзнало вече с тия драми, настроения, "чувства", безразличие, преструвки и мъже, които играят най- различни роли за да извлекат полза от мен. Като са до време да си хващат пътя още в началото и ще ги помоля да не се връщат и да ме оставят на мира.

Аз с такива не се занимавам. Не са ми притрябвали. . . Единственото нещо което ме крепи из тези безсмислени връзки с мъже и всякакви хора. . . е че през цялото това време съм обичала. . . вече мъж на 26 години. . . който съм го срещнала в училищната. Мисълта ми за него ми дава сили да продължа напред да се боря с трудностите, вдъхва ми кураж и ме кара да се чувствам жива и че не съм отхвърлена от този свят съвсем. . . аз живея с тази обич и не ми пречи. . . някои ще го сметнат за налудничаво. . . и какво лошо има в това да имаш някаква опора в живота си ?

Ако съдбата не ме събере с този мъж. . . ееее голяма работа като ще се занимавам и залъгвам с други и ще се повтори същата история по горе дет е описана. . . поне няма да скучая. Всички са ми безразлични вече. Давам си сметка защо се случиха тези неприятни истории. . . за да разбера че само един винаги съм обичала и че няма смисъл да си губя времето с други. Пиша Ви тук за да споделя това което преживях. . . и че въпреки всичко съм на крака и позитивно настроена. . . тези работи ми се случиха скоро и преживях голяма депресия не виждах смисъла на нищо. Както казвате всички "сподели за да ти олекне".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: