Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не искам отново да се окажа използвана

Не искам отново да се окажа използвана

Не искам отново да се окажа използвана
Здравейте, за пръв път пиша и не знам от къде да започна
Така ето и моята история. Преди време имаше едно момче бях влюбена той ми беше първия, използва ме, но на време се усетих. И така след като го забравих почнах да се зарибявам с момчета-нормално ии един ден една моя приятелка ми показа едно момче. Почнахме да си пишем с него излизахме беше ми приятно . . една вечер го извиках в нас да гледаме филм.

Гледахме филм ии той остана в нас да спи - и така почти всеки път идваше в нас да спи . . направихме го . . ии на мен ми хареса. Също така ми харесва самия той. Като го видя и почвам да се държа като малко дете - почвам да се влюбвам но ме е страх. Не смея да говоря с него за нещо по сериозно ии сега не знам какво да правя.

Сега сме ваканция и си дойдох в моя град за 2 седмици ии той е далеч но така ми липсва . . и само за него си мисля ии само него искам да видя . . но ме е страх не искам да се влюбвам в него, защото си мисля, че пак ще съм използвана ии не знам какво да правя. Да спирам това всичко или да поговорим . . и да поговорим не знам какво да му кажа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 13:47
Е като си спала с него,намерила си кога да се чудиш дали ще те използва.И как си се оттървала от предния след като те е използвал за секс.Или ти не възприемаш секса като използване.Чудя ви се на такива,не е наясно какво иска,обаче краката си отваря на втората среща....извинявам се за грубостта си ама аман от курветини със "съвест".
0
1
Димитър
Димитър
30.12.2013 03:54
Не се страхувай,може да имаш една страхотна връзка с това момче,но не прибързвай,тествай го преди това...виж какво иска точно от теб и тогава вече мисли за нещо повече :)
2
0
мики
мики
30.12.2013 00:18
Който го е страх от мечки,да не ходи в гората!
0
0
Митка Фибката
Митка Фибката
27.12.2013 22:54
абе и ти си една ама ето освен да му пишеш какво друго - нима ще стоиш цял живот мъжете не разбираме от намеци сподели му ако е шибаняк би злоупотребил! Няма нищо срамно в човешки взаимоотношения симпатии и т.н.
1
0
neferet7
neferet7
27.12.2013 21:23
като за начало не се привързвай много за да не се разочароваш...не отваряй тая тема с него щото май ще те отблъсне...виждайте се срещайте се пишете си и така нататък и той сам ще усети че си му приятна ще оцени това и сама ще разбереш че сте започнали връзка...иии не бъди лесно доверчива...доверието не се печели лесно...той ако разбира това ще чака дори и дълго време за да ти спечели доверието даже и така нататък
0
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: