Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесва ли ме или иска само приятелство?

Харесва ли ме или иска само приятелство?

Харесва ли ме или иска само приятелство?
Здравейте! Наистина се нуждая от съвет, а не мога сама да разбера ситуацията! На 22 години съм и от 6 месеца започнах почасова работа в едно кафе! Още от пръв поглед се загледах по шефа, или по-точно собственика- млад и привлекателен мъж на 34, които се държи изключително дружолюбно към всички от екипа. Идва 1/2 пъти в седмицата в това кафе, защото има още обекти в друг град. Седмица по-късно излязохме целия екип. Ден преди това той индиректно ме попита дали си имам приятел. Още от тогава започна да ме бъзика, че мога да танцувам в един стриптиз клуб. Когато излязохме се държа изключително внимателно към мене. В дискотеката танцува само с мене, въпреки че имам още 2 колежки. Направи ми комплимент за роклята и червилото. И така около 1 месец. След което получих съобщение от него, в което ме пита как съм, какво правя.

Често оставах след работа да пия кафе при него, но само си говорихме. И така, често ми пишеше в шеговит стил( типичен за него), праща ми снимки на неща, които ми харесват( например споменавала съм, че искам да си купя Бугати, и той ми снимал табелка). Хвалеше тоалетите ми, заглеждаше се в червеното ми червило. Така докато един ден не се появи момиче, което доколкото разбрах му е най-добра приятелка. Един ден беше тука и бяха на клуб, а той запична да си пише с мене. Нормално ли е, ако си с гаджето да си помислиш дори да пишеш на друго момиче? Така свърши сезона и вече работя съвсем малко, защото няма много работа. Но продължава да ми пише, всеки път когато идва ме кани на кафе, уж за да му правя компания. Продължаваме да си разменяме снимки на любимите кафета или на сокове( при един от първите ми работни дни си занесох сок, и до ден днешен той само повтаря колко обича този сок, но никога не съм виждала да си купи той). Въпросното момиче звъни редовно, говорят си дълго, но той всеки път и казва, че съм там. А когато има клиенти, тя често иска да говори с мене. При един от разговорите ми каза да го наглеждам. А когато не говори с мене всеки път ми праща много поздрави.

Напоследък, когато мъжа идва, редовно ме кани да излизам с него и с приятелите му, които познават и другото момиче. Последното ни излизане беше преди 2 седмици, когато защочнахме с вечеря с друга приятелска двойка. После отидохме в бар и той беше седнал срещу мене и не отлепи поглед от мене. Хората, които не ни познават са ни помислили за двойка, но може би е нормално, когато сме 2 момичета и 2 момчета да го помислят.

Поръчваше ми любимото питие, а когато се освободи място до мене се премести. Правеше ми комплименти. Завършихме вечерта в дискотека. Първо кавалерски ми взе сакото и го сложи на закачалка под неговото яке. Той с други приятели мъже пиеше около масата, а ние момичетата танцувахме на дансинга. Той отново постоянно ме гледаше, даже ми стана неудобно по- едно време. Накрая дори и танцувахме заедно. Преди да си тръгнем той ме целуна по врата. Кавалерства ми при обличането на сакото ми. На улицата изчака докато дйде таксито ми, въпреки че почти заспиваше, но нямало да ме остави сама. И така днес го видях, като отново ме покани да му правя компания. Всичките колеги започват да подмятат разни неща- например днес както всеки път ме чакаше да пишем един протокол заедно, каза: цял ден те чакам, а един колега добави: както всеки път.

В събота ще ходим в другия град, където са останалите кафета. И се заговорихме кой къде ще спи, защото целия екип-4човека, ще спим в неговата къща. И той сподели, че въпросното момиче ще спи при него- ШОК! Нормално ли е приятели да спят в едно легло?

Моля за мнения, най-вече от мъже, за съвет как да му покажа, че имам симпатии, без да рискувам да бъда уволнена или да го загубя като приятел, ако той иска да сме само приятели?
Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
martin
martin
06.12.2015 23:02
pro4etoh istoriqta prvo razlikata v godinite e golqma vtoro az shto sam mj i mislq 4e go privli4ash seksualno osven tova ti e shef i moq savet e da vnimavash prosto si nameri nqkoi koito na istina shte te oceni predivsi4ko kato 4ovek
2
0
Whatever
Whatever
27.11.2015 23:25
Мисля, че е пределно ясно, че ти го привличаш сексуално. Оттам нататък дали с другото момиче са заедно, дали само си лягат, дали пък въобще няма нищо между тях ние не можем да ти кажем. Но имай си едно на ум, че дори да няма нищо между тях и да си няма приятелка може никога да не си позволи нищо повече с теб поради няколко причини:
1. Той ти е шеф.
2. Той е на 34, вероятно си търси здравостъпила на краката си жена, а не някое момиче, което сервира в кафенета. Просто може да гледа на теб като на момиче, а не жена на неговото ниво.
3. Не си търси нищо, просто му се е*е.

Това е в най-лошия вариант. Бъди сигурна, че той също е наясно, че ти му симпатизираш. Не мисля, че можеш да направиш нещо. Дръж го леко настрана и недей да му ходиш по свирката. Дръж го в неизвестност, както той те държи теб. Докарай някой приятел, пофлиртувай с него. Като той те пита за този твоят приятел - кажи му, че няма нищо между вас, но средващият път пак флиртувай. Така де, наистина не можеш да направиш много, освен да си отстояваш позициите, че не си онази малка пикла, която ще си свали гащичките за него само да поиска. Но истината е, че само да си поиска и ще си точно онази малка пикла. (от което само ще загубиш, ако му се дадеш от първият път)
2
15
Пламена M.
Пламена M.
30.11.2015 16:02
Абсолютно!!
3
2
miglena
miglena
24.11.2015 17:54
Защо тогава ти е казвала по телефона да го наблюдаваш. Наистина, рабери какви са отношенята им и тогава реши. Успех
0
3
Пламена M.
Пламена M.
30.11.2015 16:04
Ням как някой да ти каже дали са интимни, а и това няма чак толкова голямо значение, като се има предвид неясната ситуация, в която се намираш. Въпросът е ти какво искаш?
2
2
Vilimira
Vilimira
24.11.2015 18:47
Според тебе какво означава, че имат интимни отношения ли?
1
2
miglena
miglena
23.11.2015 17:00
Той не знае какво иска. Ясно е, че другото момче му е приятелка. Опитай се да разбереш какви са отношенията им, връщност, не вярвам, че вече не ти е станало пределно ясно. А важното в случая е и какво изпитваш ти и какво искаш от този мъж. Когато сама си отговориш на този въпрос, ще бъдеш наясно какво да предприемеш.
0
3
Vilimira
Vilimira
23.11.2015 17:42
Благодаря за мнението! Освен да го питам директно за другото момиче, не виждам друг вариант да ми стане ясно. На събирането наблюдавах, ама никакви знаци, нищо интимно между тях.
0
2
Николай Марков
Николай Марков
23.11.2015 02:51
Странно , но в тая статия никой не дава съвети , значи всички други статии не са реални , освен твоято .. много си личи и отностно твоята история , аз съм момче на 21г. Не съм узрял както пича в историята ти , но имам скромна практика няма значение .. какво да ти кажа , мъжът определено е привлечен от теб , тъй като постоянно ти търси компанията , също има планът да те забавлява и в социалната мрежа , да ти прави комплименти , да те кани на ксфета , дискотеки при всеки удобен случай и дори е бил галантен ,смея да кажа и по- имтимен с теб целунал те е по - врътлето
0
42
Vilimira
Vilimira
23.11.2015 13:35
Историята ми е напълно истинска и наистина щом опрях до сайт, не мога да реша сама! Благодаря за съвета! Наистина е хубаво да чуя мъжко мнение!
0
2
Н. М.
Н. М.
23.11.2015 02:54
Захапи го не го чакай !
2
45

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: