Обича ли ме изобщо?

Обича ли ме изобщо?
Здравейте! На 26 г съм, а човека за който ще ви разкажа е на 38 г. Историята ни е следната: Преди 3 години, брат ми ни запозна, първоначално нямах никакви намерения към него мисля, че и той към мен, бях чула че е влюбен в друго момиче (брат ми, ми каза)т Мен това не ме интересуваше, защото аз нямах намерения към него, търсех приятелство.

Постепенно започнахме да се виждаме често и да я прекарваме много време заедно и реших да го питам за момичето, той ми котговори, че първоначалнота имал намерения към нея, но в последствие са си останали само приятели (никога не са имали нещо общо) и продължихме да се виждаме, да ходим на купони заедно и т.н.

Една вечер след парти се прибрахме в тях и спяхме заедно и така това продължаваше много дълго 1 г, аз нямах нищо към него и му го казвах многократно, неговото държание към мен беше уникално. Аз имах чувства към друг и той знаеше за него. Той Започна да има чувства към мен, но аз не! След известно време отидохме на една почивка, която преобърна всичко в мен! Изведнъж започнах да имам силни чувства към него, нищо не ме е провокирало, нито е имало друга жена, нито нищо. Когато се прибрахме вече бяхме заедно.

Всичко беше уникално. 1 г. . . той продължава да се вижда с приятелката, в която уж бил влюбен, пренебрегваше, изведнъж се появиха бивши приятелки и т. н. . според мен човека си ме прие за даденост, когато имам някакъв спор вече не защитава мен, а другите, аз бих направила всичко за него, а той за мен НЕ. Чудя се какво да правя искам да промяна нещата и се чудя по какъв начин.

За това време не съм чула обичам те, когато го питам обичаш ли ме пита, а ти мен? Негова приятелка ми каза, че и е казал, че ме обича, но това аз не съм го чула. Спряхме да излизаме по дискотеки заедно, все едно сме в някаква пенсионна възраст, не мога да разбера какви намерения има той към мен

Коментари (2)

Изпрати
Veliko Mitev
Veliko Mitev
01.10.2019 17:45
Питай го направо. Задай му всички въпроси директно, както питаш тук. Само той знае отговорите им. Смятам, че и двамата сте достатъчно големи хора, за да застанете зад мнението и постъпките си, а не само да си играете някакви игри и да се заблуждавате. Действай смело и постави картите на масата.
1
0
Вивалде
Вивалде
11.09.2019 03:56
Просто спи с теб!
2
0

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: