Харесва ли ме??

Харесва ли ме??
Хей, приятели! Моля ви за един съвет! ! Не ме критикувайте, моля Ви! Имам съмнения, че едно момче от класа ме харесва, мои приятели са го твърдяли също, но аз не вярвам тъй като се познаваме от около 7-8 години. Ще Ви разкажа, защо смятам така и Ви моля да ми кажате вашето мнение по въпроса. Така минавам към историята : Всички тези съмнения започнаха преди 2 години, той започна да се държи много странно, първо като му казах, че съм в неговия клас отново(тъй като беше края на учебната година и трябваше да се записваме в друго училище) той започна да скача от радост със сестра си в ръце, но това само допринася за моите съмнения.

Защото през годината всичко си вървеше гладко, но от средата на септември месец тази година той започна да иска да прекарваме повече време двамата, иска все моята помощ, търси все моето внимание. Знам, че това не е достатъчно да се породят съмнения, но веднъж той и негов приятел минаха покрай мен и моя приятелка и неговия приятел му каза "няма ли да поздравиш жена си", а когато сме двамата неговия приятел все се усмихва, гледа да ни снима, показва сърца и така нататък.

Питала съм го дали харесва някое момиче и той все ми казва да, но не ми казва името и. Моля Ви да ми помогнете като ми кажете вашата гледна точка и да ме посъветвате какво да правя! ? Благодаря Ви предварително! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
11.02.2019 00:39
Ами защо не го питаш него кажи му това което мислиш и той ще каже нали сте приятели уж
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: