Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза че ме обича, след това ме блокира

Каза че ме обича, след това ме блокира

редакция:
Каза че ме обича, след това ме блокира
Здравейте отново, преди време ви бях разказала как едно момче се двоуми дали да тръгне с мен защото с пълна. И така да мина на същинската част, на 11. 06 той беше в моя град и се видяхме защото излезнахме в компания, една приятелка беше купила бира и бяхме пили по една чаша, но беше станало време той да си тръгва и го изпратихме до спирката му, по пътя се закачахме гонихме, прегръщахме и се държахме за ръце.

Когато стигнахме спирката и седнахме да чакаме рейса, той ме целуна много пъти. На следващия ден ми каза обичам те, а на по следващия ме блокира, и една приятелка ми каза че е видяла един негов чат и то пълен със сърца и подобни. А на мен в момента ми е супер гадно, защото можеше да каже че иска да сме само приятели и това е, а не да постъпва по този начин. Как да го забравя по - бързо?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много познато даже....Явно той е или страхлив или обича те само теб. А дали той е наясно какво е да обичаш действително? По темата може да се дискутира дълго.....Учудващо е друго нещо. Как твоята приятелка е видяла този чат? Във фейсбук или в нейният телефон? Ти попита ли за този чат? И от мен един съвет - ако ти не можеш без него, не питай други - само се свържи с него. Най-добре е очи в очи, да го попиташ за истинските му чувства. Не се измъчвай излишно, просто действай. И друго - не е защото не си слаба. Важното е дали има сърце за теб. Красотата е преходна, а остава другото - това всеки го знае. Пожелавам ти късмет в любовта и бъди обичана наистина!
14.12.2018 21:51

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: