Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза че ме обича, след това ме блокира

Каза че ме обича, след това ме блокира

Каза че ме обича, след това ме блокира
Здравейте отново, преди време ви бях разказала как едно момче се двоуми дали да тръгне с мен защото с пълна. И така да мина на същинската част, на 11. 06 той беше в моя град и се видяхме защото излезнахме в компания, една приятелка беше купила бира и бяхме пили по една чаша, но беше станало време той да си тръгва и го изпратихме до спирката му, по пътя се закачахме гонихме, прегръщахме и се държахме за ръце.

Когато стигнахме спирката и седнахме да чакаме рейса, той ме целуна много пъти. На следващия ден ми каза обичам те, а на по следващия ме блокира, и една приятелка ми каза че е видяла един негов чат и то пълен със сърца и подобни. А на мен в момента ми е супер гадно, защото можеше да каже че иска да сме само приятели и това е, а не да постъпва по този начин. Как да го забравя по - бързо?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.12.2018 21:51
Много познато даже....Явно той е или страхлив или обича те само теб. А дали той е наясно какво е да обичаш действително? По темата може да се дискутира дълго.....Учудващо е друго нещо. Как твоята приятелка е видяла този чат? Във фейсбук или в нейният телефон? Ти попита ли за този чат? И от мен един съвет - ако ти не можеш без него, не питай други - само се свържи с него. Най-добре е очи в очи, да го попиташ за истинските му чувства. Не се измъчвай излишно, просто действай. И друго - не е защото не си слаба. Важното е дали има сърце за теб. Красотата е преходна, а остава другото - това всеки го знае. Пожелавам ти късмет в любовта и бъди обичана наистина!
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: