ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тя ми е изневерявала с момиче!

Тя ми е изневерявала с момиче!

Тя ми е изневерявала с момиче!
Здравейте на всички! За пръв път пиша в такъв сайт! Момче съм на 20, нямам сериозна приятелка и следователно обичам да удовлетворявам нуждите си. . Преди 1 година се забърках с женичка на 32 години, симпатична, стегната. . . абе добре беше. Тъпото е че си има семейство и две деца. Вързах й се на всичките просотии, че ме иска, че ме обича. . . абе знаете как е!

Разделихме се преди 3 месеца. . . и се започнаха слуховете, че не съм бил само аз на опашката, дори разбрах че е правила с*кс с момиче мой набор, забележете-МОМИЧЕ? ! Представяте ли си за какво става на въпрос. . .

Малък град сме и кажи-речи, познаваме се всички. Искам да се консултирам с вас, защото съм пред голяма дилема? На някакъв вид манипулация ли съм станал жертва. . . някaва адреналинова зависимост ли е това. . . не разбирам!

И искам да отметна тук, че се е*е с някакви на моята възраст, момиче, момче. . все тая. . . въпреки че, цееелият град казва че си прави кефа повече с момичета! Даваше ми пари, интересуваше се от мен. . . абе все едно наистина имаше чувства към мен. . . но явно. . .

Каква съвест трябва да имаш по дяволите? ! Ще бъда много щастлив да чуя вашето мнение по въпроса! Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: