Дали ми изневерява?

Дали ми изневерява?
Привет на всички!
Напоследък мисля, че момчето, с което излизам се занимава и с друго момиче. Работата е там, че преди с това момче бяхме заедно година и няколко месеца, но се разделихме заради изневяра от негова страна. Въпреки всичко решихме да опитаме отново(не сме заедно, той иска да се съберем, но аз искам да изчакам да видя дали нещо се е променило и дали си струва, въпреки че имам чувства към него), но напоследък се държи странно, откакто неговия колега в университета го запозна с момиче, което уж харесва (направи ми впечатление, че той го запозна и с предишната, с която ми изневери, пък колегата му си харесваше и нея и сегашната, или може би това е оправдание на моя приятел? ) Запознаха се ходиха на една местност 3-мата снима се с нея, това не е проблем, издразни ме начина, по който го е прегърнала на снимката (така го прегръщах аз, когато бяхме заедно).

На следващия ден ми каза, че отива при колегата му, но явно после си е тръгнал не ми е казал къде отива с кой и т. н. Звъннах му къв 20:00 телефона му беше изключен и така в продължение на 4 часа. После ми излезе с оправданието, че е бил сам и е мислил какво да прави понеже през деня се бяхме скарали, но се оправихме, или това е просто оправдание или наистина не знае какво върши тъй като се бяхме сдобрили. И мисля, че наистина излиза с друга може това да е момичето, с което се снима, не ми се вярва 4 часа с изключен телефон, САМ, някъде в нищото. Вие какво мислите? Той учи в друг град и не мога да го хвана дали излиза с друга, пък с мен се вижда съботите и неделите.
Според вас има ли причина за съмнение?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Мария
Мария
05.03.2016 06:26
Здравей. Когато си с един човек трябва да се чувстваш сигурна с него. Ако ли не търси друг, света е пълен с хора. Раздялата е болезнена, но след време ще се радваш за избора си. Нали целта да имаш някой до теб е за да си щастлив? :)
1
0
Мими
Мими
28.02.2016 21:22
Ние не можем да ти дадем този отговор, но честно казано няма значение дали изневерява, или не. Веднъж го е направил, предал е доверието ти, и ако се върнеш при него ще е грешка. Той може никога повече да не изневери, но съмнението в теб ще го има, и това ще попречи много на връзката ви, а и на душевния ти мир. Вие все още не сте заедно, а ти се съмняваш постоянно. Дай шанс и на себе си и на него, да намерите щастието, но поотделно. Така според мен ще е най-добре за теб.
1
2
Емили
Емили
04.03.2016 22:58
Благодаря!
0
0
Звиран
Звиран
25.02.2016 17:28
Ако не сте заедно, не може да ти изневерява.
1
16
Пламена M.
Пламена M.
22.02.2016 18:11
Аз никога не бих се събрала с него. Не стига, че веднъж ти е изневерил, а сега и тези номера. Въпреки всичко, ако толкова държиш на него, изчакай още малко и си прецени ситуацията, но аз наистина не мисля, че ще се получат нещата...
2
2
Емили
Емили
22.02.2016 18:36
Благодаря, Ви много! Ще помисля над думите Ви!
0
2
Потребител#165955
Не ти изневерява, защото както казваш сама, Вие не сте заедно. Но според мен, определено има нещо подозрително. Довери се на инстинкта си.
1
2
Емили
Емили
22.02.2016 15:18
Наричам го изневяра, тъй като иска да се съберем. Иначе Благодаря!
0
2

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: