Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Женени сме от 15 години, а тя май ми изневерява отдавна

Женени сме от 15 години, а тя май ми изневерява отдавна

Женени сме от 15 години, а тя май ми изневерява отдавна
Здравейте ето я и моята история,

На 49 години съм женен от 15 години,
Преди 2 години имахме с съпругата ми голями
проблеми и се разделихме за 4 месеца - тогава
тя ме помоли да се върна при нея.
Бяхме се разделили, защото тя се чувстваше
задушена от мен.

Година и половина след като се събрахме
всичко беше перфектно тя си излиза отиде няколко
пъти с едни приятели в Гърция и. т. н.
Докато един ден случайно тя си бе забравила
скайпа отворен и аз попаднах на следния разговор:
Обичам те. Страх ме че ще те изгубя мога много повече
но ти само ме мляскаш.

Не знам какво да направя, ако и кажа че съм и ровил в компютъра
това ще е краят. От тогава не съм чел нищо. Опитах се да я питам директно но тя отрича всичко.

Как да постъпя, не знам
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
.....
.....
02.04.2015 23:04
Problems e che bulgarskiq muj e putka,a pretendira za uvajenie.No da si muj,ne znachi samo da si go razvqvash .Izvinqvai ama Ti si vinoven za cqlata sitoaciq.Shte Ti kaja neshtata ot jenska gledna tochka.Jenite moje da drunk me za svoboda,no vsushnost iskame zakrila I ,pone az umiram da me zadoshava mujut mi s celubki.tova e problems v dneshnoto obshtestvo,ne se pravi razlika mejdu emancipaciq I tova da budesh Jena,a povqrvaite I se zamislete che razlikata e ogromna.
4
7
УшмиФка
УшмиФка
02.04.2015 13:54
Има разлика между лично пространство и уважение. Нещата са двустранни. Ти самият имаш ли лично пространство? Тя дава ли ти да правиш онова, което и тя прави? Да излизаш с приятели, има ли против да се бавиш след работа и да пийваш биричка с компания? Замисли се.. Двустранна ли е връзката, която водиш? Според теб, всичко нормално ли е в действителност? Тя дава ли ти толкова, колкото и ти и даваш? С какво те ощетява? А ти нея?
9
0
е
е
01.04.2015 15:25
тва е измислена статия , никой нормален човек още повече на 49 години не би могъл да има подобни пубертетски изживявания с женя, още повече би допуснал подобно отношение и би имал до себе си подобна жена измислици от хората в саита за да потдържат интереса , човек на тая възраст е наясно с себе си знае какво иска и какво не и най малкото знае отдавна с какъв тип жена може да съжителства а и не се опитва за я завоюва отново така че заебе а ако случаино брат това е истина значи в теб има нещо незряло и нередно , ти определено имаш проблем в развитието си щом допускаш да бъдеш разиграван от някого абе въобще как си допуснал това
5
8
УшмиФка
УшмиФка
02.04.2015 14:00
Дрън-дрън! Баща ми е на 60 години и се държи като 18 годишен хлапак с майка ми и хич не знае какво иска, един ден и се сърди, че не му обръща внимание, на другият ден я напуска, на третия все едно нищо не е било. В повечето случаи това се нарича - критическа. Объркаността при хората не е свързана с техните години, човешката психика и поведение не се осланя на това на колко години е даденият човек. Това са глупави клишета. Човек може да се изгуби в себе си, да изпадне в депресия, да изпадне в заблуди, обърканост и прочие както на 20, така и на 40, така и 60-70.. И не е нередно един мъж да обича искренно, да уважава и да се съобразява. Нередно е, ако е едностранно. Поздрави.
10
4
daniel12
daniel12
02.04.2015 12:30
Как съм го допуснал много лесно уж от уважение на личното пространство на партньора да обичаш значи да може да даваш свобода но при мен това се използва за нещо съвсем друго.и сега аз съм маймуната
4
0
УшмиФка
УшмиФка
01.04.2015 12:28
И какво като е психолог? Когато един човек е като скала и си стои зад думите, не мисля, че ще може да те пречупи каквото и да каже, каквото и да направи. Казваш "Искам да видя, искам да знам и точка". Всеки човек има слабо място, дори и професионалиста. Ако ли не - започни да ровиш.. Изптинтваш чатовете, поставяш ги на масата и започва да ти дава обяснение ред по ред. Ако ли не - вземи на даденият човек данните, отиди и го попитай директно, пиши му. Просто не искаш да се ровиш, защото те е страх, че това, което ще откриеш може да те нарани и да доведе до вашета раздяла. Ако те е страх - преглътни и живей в измислица. Но това ще те тормози и ще те съсипе.
7
2
АЗ
АЗ
31.03.2015 23:18
Ако ще ровиш, рови. Ако не ти се рови, питай. Имаш право да знаеш истината.
7
0
УшмиФка
УшмиФка
31.03.2015 16:43
Хубавите ябълки, прасетата ги яли. Колкото и груби да са коментарите отдолу - са до някъде прави. В този живот се иска двама, а ако единият е над другият, то каква връзка е това? Тя ли е повече от теб? Наистина трябва да и тропнеш и да и покажеш, че и твоят глас се чува. Възможно е в миналото да е сгрешила, или все още да греши. Мисля, че е редно да и зададеш въпроса така: "Миличка искам да видя всичките ти драсканици с този симпатяга." И гледай сеир. Ако е направила нещо лошо - ще започне да отказва това, ще ги изтрие, ще започне да се защитава, но въпреки всичко няма да иска да ги покаже. И без да четеш можеш да разбереш какво значиш за нея. А ако се съгласи да ти покаже всичко, значи наистина държи на теб, а не ти прави просто сеири, за да ти запуши устата. Просто трябва да я наблюдаваш като поведение към теб. И повярвай ми - по-добре горчива истина, от колкото красива лъжа. Ако ли не - стягай и багажа и да я няма. Щом тя не те цени, не е редно да си роб в живота и. Има толкова жени, които биха мечтали за мъж като теб. Отделно, ако си прекалено мил с нея - може да и се вижда скучно, но и угодно, защото сам каза - "нося всички пари в дома". Помисли добре. Колкото и да обичаш един човек, имай си гордост. Бъди смел, в този живот никой не е притежавал никого и няма как да притежаваме нещо, което никога не е било наше. Т.е. няма какво да губиш, освен себе си (себе си - ако си решил да се съсипеш и да живееш в лъжа).
6
0
//////
//////
03.04.2015 14:41
Само дето прасето е самия той!Извинявай пич ,но не те съжалявам.
0
3
Daniel12
Daniel12
31.03.2015 18:53
Благодаря ти за коментара наистина с напълно прав превърнах се в едно безлично същество. .но най големия ми проблем е че тя е психолог и повярвайте ми наистина умее да си използва знанието в нейна полза
2
5
,,,
,,,
31.03.2015 16:06
Pravilno!Aman ot bulgarski putki,koito neznaqt kak da si go razvqvat,a iskat da Sa uvajavani Kato muje.
0
3
тя
тя
31.03.2015 13:39
ТЯ поискала да се разделите.... После ТЯ поискала да се съберете....ТЯ си ходи по почивки САМА с приятели....Къде си ТИ бе, пич??? Ако искаш нещата да ти се случват просто вземи да участваш. Ако случайно не ме разбираш искам да кажа следното: Почни да се държиш като мъж и да си тежиш на мястото.
3
0
джони
джони
31.03.2015 00:28
ти си се карал с жена ти тя е доминантната нали и не те уважава ,ти си се пречупил за да си с нея и се кланяш и се правиш на маимуна , тя го е усетила момента може би така ги е преиначила нещата че сега така да изглежда че всичко зависи от нея , за нея ти си мухлю мъж зад гърба на които може да се ебеш с друг а ти си слаб и допускаш това промени се намери си истинска жена която те цени такъв какъвто си, наистина какво значи ,,жена ми ходи с едни приатели в гърция, нали знаеш че нема такъв шанс глупако, парите не са всичко моито момче
2
1
daniel12
daniel12
31.03.2015 09:22
Сигурно е така, но парите в къщи аз ги изкарам. Благодаря ти взе пак за коментара
1
0
Александър
Александър
30.03.2015 23:48
Типичния случай на мъж страхливец, който се страхува, че ако каже на жена му, че знае за аватюрата й тя ще се раздели с него. Тя и за това е тръгнала да търси другаде мъже, защото ти просто не се държиш като такъв. Седни, говори с нея и й кажи, че ти си мъж, а не си някакво животно, с което някой да си играе, още повече не сте от 1 година заедно и че не може да си играе с теб по този начин. Ако имаш топките да го направиш, тя ще го оцени дори на по-късен етап, защото ще покажеш поне малко мъжественост, дори първоначално да ти прави и бичи стойки, че си й гледал скайпа. Действай мъжки, а не се спотайвай като мижитурка! Е аман вече ти казвам, заради такива като теб жените си мислят, че могат да си правят, каквото им скимни и винаги ще им се разминава.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: