Дали ми изневерява

Дали ми изневерява
Здрашейте! Аз съм момче на 22 години уча в София от три години. Имам приятелка от близо 4 години вече, а в последно време започна да ме съмнява дали ми изневерява.

Когато е при мен, нямаме никакви проблеми дали ще са сексуални (правин винаги страхотен секс) или парични или каквито и да е било, но когато отиде във Варна (тя учи там) започва да се държи хладно с мен, раздразнителна е. Тя казва, че нейното поведение се дължи на разстоянието между нас, но аз си мисля, че има друга причина.

Това лято работи за първи път и се запозна с много нови хора и започна да се държи по-хладно, но интересното че като е при мен е същата, която помня от началото на връзката ни.

Та моя въпрос е как да разбера истинската причина за поведението й - изневяра ли е или просто се дължи на други фактори. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Просто аз
Просто аз
21.06.2016 00:50
Аз също имах връзка от разстояние според мен това е причината да се държи така при нас беше същото. Просто това че е далеч от теб я кара да се чувства зле и затова е такава.
0
0
Коко
Коко
30.04.2015 19:43
Здравей,
Ще ти отговоря с лично моя история която ми се случи преди много години.
Имах гадже което много обичах, но разбрах че излизаше и с други момчета. Трудно го преживях и си мислих че не мога да гарантира преживея. Така или иначе всичко мина и след много години я видях случайно.
Поканих я на кафе да си поговорим и там тя започна да се оплаква от живота си.
Настоящия и съпруг не я пуска да излиза никъде защото разбрал че е шавлива и често я понабийвал. Сега живота и е кошмар и само мисли как да избяга но я е страх.
Е тогава я съжалених и разбрах че съдбата ми е направила подарък да ме спаси от нея.
Така, че не си я слагай на душата твоята приятелка. Бъдещето ще ти покаже че си късметлия.
0
0
Тайна
Тайна
08.11.2013 00:33
Здр, разстоянията развалят слабите връзки и засилват силните => във всеки случай печелиш :)
Съветът ми е да говориш директно, "никой не може да знае къде те сърби" - вместо да питаш тук - говори с нея.

Добавка: Да говориш с нея не значи да я "тормозиш" по какъвто и да е начин (уж "от любов"). Ако се окаже, че и се иска почивка, дай и я, иначе ще си я вземе сама рано или късно. Не се самозалъгвай- ако някак накараш/изманипулираш някого да е с теб, ти ще си също толкова прецакан колкото и другия човек. И колкото по-късно стане ясно - толкова повече усложнения и по-неприятно.

Просто верни бля-бля разсъждения: 4 години връзка, на 22 години (млади) - естествено, че може да и се иска разнообразие, то вие сте нещо като женени май. + такива връзки 100 години обикновено са провал накрая (оженват се, защото са одъртели и няма вече какво друго да правят, другите заети). Не съдя никого естествено. Всеки си има приоритети. Твоя какъв е - другарче? Любов?

Дори да те "обича", много е вероятно да е по спокоен начин, да е привързаност след толкова време. Не ти е работа да анализираш толкова много - като е с теб - блести ли от щастие? В макцимум ли е? Влюбена ли е? Сам можеш да си отговориш на тези въпроси вместо да пишеш из нета и да питаш. И ако отговорът е "Не" - ти трябва да я оставиш - заради нея и заради себе си. Просто бъди честен и ВЕЛИКОДУШЕН и не губи време в друго (напр. драми). Btw онази приказка за птицата пусната на свобода е вярна.
1
0
иво
иво
07.11.2013 22:15
не знам брат ама и ти трябва да се промениш за да разбереш истината.тя е в нова среда а търсиш старото...не става.
в отговор на БОБ,за кое се страхува ,да му каже ,че има нов или какво?
0
0
БОБ
БОБ
02.11.2013 10:43
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, НЕ ТИ ИЗНЕВЕРЯВ! ПРИЧИНАТА ЗА НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ СЕ КРИЕ В РАЗТОЯНИЕТО, КОГАТО ТЯ Е ДАЛЕЧ, ТЯ ОСЪЗНАВА ЛИПСАТА ТИ И ПОЧВА ДА СЕ СТРАХУВА, А КОГАТО СЕ СТРАХУВА ТЯ ПОЧВА ДА ТЪРСИ ПРИЧИНА ДА Е С ТЕБ, А КОГАТО ТСРАИ ТАЗИ ПРИЧИНА ТЯ ПОЧВА ДА ПРОЕКТИРА СТРАХА В ОТХВЪРЛЯНЕ ОТ ТВОЯ СТРАНА И ТОГАВА ПОВЕДЕНИЕТО И СЕ ПРОМЕНЯ СПРЯМО ТЕБ! НЕ ЗАБРАВЯЙ СЪЩО, ЧЕ ТАМ Е В ДРУГА СОЦИЯЛНА СРЕДА КОЯТО И ВЛИЯЕ 90-ПРОЦЕНТА% НА ЖЕЛАНЯТА И КЪМ ТЕБ. ПРОСТО КАТО Е ДАЛЕЧ ОТ ТЕБ НЕ СЕ ЧУВСТВА В СВОЙ ВОДИ А В ЧУЖДИ И ТОВА Я КАРА ДА Е ТАКА РАЗДРАЗНИТЕЛНА И НЕОРЕНТИРАНА В МОМЕНТИ КОГАТО Е ДАЛЕЧ ОТ ТЕБ! СПОКО БРАТЧЕД! :)
1
0
cvetelina
cvetelina
30.10.2013 23:22
ако се обичате нищо няма да ви попречи
0
0
Момичето
Момичето
30.10.2013 23:00
Честно казано смятам,че разстоянието е причината. Едва ли ще ти изневерява,щом вече 4 години сте заедно и сте успяли за толкова дълго време да си задържите връзката. Не смятам,че е способна да направи такова нещо,но нищо не се знае. Не съм човека,който може да го потвърди. Поговори си с нея,попитай я защо е така. Но обикновено при нас, момичетата, разстоянието е голям фактор. Влияе ни на всичко, а и щом е студентка със сигурност по цял ден я заливат с куп простотии от университета,което също може да влияе. Като цяло връзката от разстояние е много крехко нещо,но преди да си правиш изводи поговори с нея. Ако не успееш да разбереш какво всъщност се случва поговори и с нейни приятелки ако е нужно. / Стига да са точни и да не тръгнат да и казват ,че едва ли не я следиш какво прави и къде ходи, защото това от друга страна е доста гадно. Все пак никой не обича да му забраняват. Успех! :)
1
0
Мария
Мария
30.10.2013 19:23
От разстоянието, ужасно е да обичаш някой, а не можеш да го докоснеш,целунеш, да е го усетиш. Просто разговорите по телефона или писането до късно през нощта не може да се сравни с това да е до теб!
1
0
NIke
NIke
30.10.2013 17:13
разстоянието е проблем и за това тя се държи така..когато имаш проблеми всеки се нерви...а тя живее с този проблем постоянно за това ...според мен е така :) обича те много
2
1
Жоро
Жоро
30.10.2013 15:14
Запознай ме с нея аз ще ти кажа :)
0
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: