Раздвоена съм след срещата с другия мъж

Раздвоена съм след срещата с другия мъж
Напоследък животът ми стана труден и скучен. Изчезна любовта, изчезна разбирателството между мен и съпруга ми. Единственото хубаво нещо от съвместния ни живот са двете красиви дечица, които имаме.

Но моето колебание е относно започването на връзка с друг мъж, който се появи случайно в живота ми. Все още с него само се срещаме и пием кафе. Но ясно е, че нещата в един момент ще тръгнат и в друга посока.

Трябва ли да направя това, да изляза от правия път, по който съм свикнала да вървя. Трудно ще погледна мъжа си в очите. Никога не съм била привърженик на изневярата.

Но времето минава, животът си тече, децата растат. А аз живея в стресиращото ежедневие. Няма нищо интересно, което да се случи. Сиво, сиво, много сиво.

Не зная какво да правя. Да направя ли тази крачка или да си остана в скуката и мрака.

Коментари (11)

Изпрати
Henrieta
Henrieta
26.01.2011 00:17
Ако заради това Вашето семейство се разпадне, имайте пред вид, че по Балканските географски ширини, а и по целия свят много рядко може да се случи, един чужд мъж да се ангажира с отглеждането и възпитанието на чужди деца. При такива жени като Вас мъжете търсят предимно бърз и безплатен секс без ангажименти, може да Ви натресе нещо и ще изчезне като мъгла. Това според Вас може ли да бъде добър изход от сегашната скука ?
0
0

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: