Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»След изневяра - щастлив брак?

След изневяра - щастлив брак?

След изневяра - щастлив брак?
Както при много семейства, така и в нашето се случи изневяра.
Командирован на морето, съпругът ми намери начин да си хване любовница и след сексуалните им преживявания, той продължил да поддържа виртуална връзка с нея. Хванах го само след 2 месеца след началото на връзката му. Деня в който го разобличих, той призна всичко до най-малките подробности и видимо се разкая. Приключи с писането си с тази жена, която се оказа че пребивава в чужбина и само лятото се прибира в България.

От следващия ден вместо да си събера багажа и да се изнеса, аз започнах щура любов с него. От яд ли, от злоба ли, от силна любов ли, така и не мога да си обясня. Но това продължава вече доста време. Постоянно говорим за изневярата и търся причините за случилото се. Отговор нямам. Редуващите се в мен настроения не ми дават покой. Как да постъпя? Да го напусна ли или да продължа да пробвам да заживеем отново заедно? Знам, че няма да е както преди, но ако някой може да ми даде съвет, ще бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
:)
:)
27.04.2015 20:38
Изневяра- какво да кажа?
Една много болна тема и за мен. Имах голямо доверие на съпруга ми въпреки всекидневните ни скандали. Аз го чаках сама, а той на командировка и с много по-голяма от него започнал връзка. Незнайно как го хванах и бяхме разделени известно време. Много се разкайваше, плачеше и търсеше начини да се добере до мен, а аз бях изпаднала в депресия и търсех отговори на всичките ми въпроси. След време си дадохме втори шанс, много трудно го превъзмогнах, и преминахме през трудности, защото всяка вечер имах кошмари (изживявах го отново и отново). Сега пак се сещам за миналото и не мога да кажа, че съм го забравила, дори често го и напомням на самия него. Наистина има огромна промяна в него, но въпреки това, това си остава рана за мен.. Трудно е и за даването на втория шанс, но ако обичаш другия си готов да се пожертваш. За съжаление живеем в много съвременен свят и повечето го имат за нормално, но има хора, за които бракът е за цял живот.. Ако това се случва на децата ни, едва ли бихме били толкова съвремвнни и приемаме нещата за нормални.
5
0
ebru mehmedova ot kubrat
ebru mehmedova ot kubrat
24.04.2015 19:04
Az puk se chukah s 4ma I sega nz ko da pravq
3
2
чикия
чикия
14.03.2016 21:51
Чукай се с осем...на бас че не можеш
3
0
ivana
ivana
24.04.2015 19:02
Nedey
0
0
Петка
Петка
26.03.2015 09:47
Ти като незнаеш дали си щастлива в брака си,в "Гугъл"може да потърсиш отговор на всички въпроси.
3
4
живот
живот
23.03.2015 00:07
Здравейте на всички! Тази статия беше пусната и на друго място и имаше един коментар, че авторката е злобна и заплашва съпруга си със самоубийство. Тъй като и аз съм потърпевша искам да попитам тази, която твърди това дали е запозната с всички подробности. Аз мисля, че злобата се крие в тази, която прави този коментар. И не само злабна, но егоистична и завислива. Бих попитала любовницата ако тя е била омъжена от какво се лиши, за да даде шанс съпругът й да постигне това, което е постигнал чуждия. Любовниците много често си мислят, че всичко е много лесно, всичко е перфектно и ще бъде така, но сбъскат ли се с действителността ..., тогава? След раждането на второто ни дете разбрах, че съпругът ми си има любовница. С много усилия и нерви от моя страна похожденията му бяха прекратени. Но не задълго. Две години по-късно и до настоящия момент си има друга, но тук положението е много по-сериозно. Най-лошото е, че тя е жена, която не е направила нищо за своето семейство, не се е лишила от нищо, жена обичаща забавленията и живота. Известна е с не една извънбрачна връзка и то с мъже, които са наши познати. Разби семейството на моя приятелка и след като не можа да живее охолно, както си представяше заряза бившия съпруг на моята приятелка. Сега се вихри в моето семейство. Направи две деца нещастни. А сега е напът да постигне агоистичните си цели и с моето семейство. Жалкото е, че моя съпруг вярва на думите "Обичам те", "Сънувам те" и не можа да разбере какво направих за него, за да бъде този известен мъж, който е в момента. След започване на връзката си с нея той се промени невероятно много, но за съжаление негативно - нагъл, безпардонен, заядлив. Много познати и приятели не вярват, че това е той. Демонстрира връзката си пред хората, с които работим. Лъже, децата го дразнят и всъщото време ги манипулира, настройва ги против мен. Лъже и тях. Води ги редовно на срещи с любовницата си и нейната дъщеря. А когато искам да поговорим и да решим какво да правим, ме увещава, че изборът му съм била аз, а по-късно ме нарича нещастница. Това не е ли наглост. За съжаление това не е част от сапунен сериал, това е действитално. За себе си аз съм взела решение, защото и аз искам да бъда щастлива. Първата стъпка обаче е да си намеря работа, т. като сега работим заедно и ми писна заплатата ми да зависи от настроението му и от това какво му е казала приятелката. Аз вярвам, че ще успея. Съжалявам единствено, че децата страдат.
6
0
Елеонора
Елеонора
24.03.2015 12:06
Интересно,как не можеш да озаптиш мъжа си да ти кръшка?И май в твоя случай парите определят чувствата.Интересно ми е и друго-ако мъжът не е кръшкач,но му се случи трагедия и не може да изкарва пари,дали вие жени ще бъдете до него или ще му биете шута?
4
17
ivanka
ivanka
21.03.2015 23:14
as neznam kak pravitelibov s nego samo pri misalta 4e e bil s druga jena.
7
4
А
А
18.03.2015 10:15
От личен опит ще ти кажа - всичко е свършило. Веднъж направил ли го е - няма да престане, а ти едва ли ще успееш да забравиш и простиш. Ще мине време и ще стигнеш до извода, че всичко е свършило отдавна и не си е струвало да си губите взаимно времето.
Приключи тази връзка и гледай напред. Не си мисли, че живота е свършил - просто ти е предоставен шанс да оцениш кой си избрала да върви до теб....
8
0
н
н
06.03.2015 10:58
и последно да добавя към /христина или никоя,че не е ясно/да,малко грубо съм се изразила,но не разбирам злобата с която нападаш авторката,за мен ти си любовница на някой и за това е такова мнението ти.Когато встъпваш в брак не случайно е казано и в радост,и в мъка,и в добро и зло и тн.За жалост в днешно време никой не държи на тези думи и за това сме на този хал.На всеки може да му дойде в повече еднообразието и битовизми в брака,но едва ли решението е изневяра,решението е разговори,компромиси,разнообразие,когато обстановката позволява,и на двамата може да им дотегне и несъмнено във всяко семейство има такива моменти.От тук обаче идва разликата във възпитанието и морала,кой как ще се пребори,дали с изневяра,дали с обидни оправдания -кой е скучен и кой злобен! или пък с опити и комуникация и мн други варианти,важното е да си опитал,пък като не става-не става.За мен пак казвам изрази от сорта ти си скучна,не са нормални!И ако на някой му се случи веднъж заслужава втори шанс,а дали това ще проработи...историята познава мн случаи и в двата варианта,но човек трябва да има морал и достойнство,както да може да даде шанс,така и да си тръгне,ако трябва с високо вдигната глава!
Хубав ден!
20
0
n
n
05.03.2015 21:41
По принцип ние като цяло сме доста кух народ..и понеже има жени които разсъждават като вас (нещо му липсва и тн)има и мъже които не ценят моралните ценности и изневеряват под път и над път,а съвета който получават жените им е "нещо му липсва"
Но има и мъже и не са малко които бъркат веднъж ;)и ако е получил втори шанс се доказва и никога не бърка повече в кацата с меда,защото знае какво е морал,ценностна система семейство и така нататък...лично мнение,отговори не желая.
Според мен жената отдавна е взела своето решение,но се чудя на робската и злобна психика като цяло.Всеки заслужава втори шанс,като не се промени/ок/бий му шута със сигурност отговора на въпроса не в нещо му липсва,а в това че е човек без стойност,обаче да се твърди на 100 ,че видиш ли щом веднъж го е направил край- е безумно,твърде възможно,но не задължително;)
В едно стабилно семейство,пак казвам стабилно,равно семейство в което има любов,еднократна изневяра не е повод за страшни драми и развод,връзка и прочее е друго нещо.Може да се случи и жената да изневери и мъжа,разликата е,че тя е долна.....а на него нещо му липсва,робска психика.
18
0
Лиляна
Лиляна
01.03.2015 08:16
Най-вече послушай сърцето си!Ако обичаш този мъж,ще го приемаш с всичките му недостатъци.Само не си мисли,че той ще се спре.Щом ходи на командировки се чувства свободен и използва да забърше нещо.Може и да не е приключил с тази връзка,просто за в момента да ти е замазал очите.А и да е приключил с тази,нищо не му пречи на другата командировка пак да направи същото.Ти не можеш да си вечно до гъза му и да го следиш.Или търпиш защото го обичаш,или му биеш шута да си кръшка на воля.Ти решаваш.
4
6

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: