След изневяра - щастлив брак?

След изневяра - щастлив брак?
Снимка: ezine.bg
Както при много семейства, така и в нашето се случи изневяра.
Командирован на морето, съпругът ми намери начин да си хване любовница и след сексуалните им преживявания, той продължил да поддържа виртуална връзка с нея. Хванах го само след 2 месеца след началото на връзката му. Деня в който го разобличих, той призна всичко до най-малките подробности и видимо се разкая. Приключи с писането си с тази жена, която се оказа че пребивава в чужбина и само лятото се прибира в България.

От следващия ден вместо да си събера багажа и да се изнеса, аз започнах щура любов с него. От яд ли, от злоба ли, от силна любов ли, така и не мога да си обясня. Но това продължава вече доста време. Постоянно говорим за изневярата и търся причините за случилото се. Отговор нямам. Редуващите се в мен настроения не ми дават покой. Как да постъпя? Да го напусна ли или да продължа да пробвам да заживеем отново заедно? Знам, че няма да е както преди, но ако някой може да ми даде съвет, ще бъда благодарна.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
:)
:)
27.04.2015 20:38
Изневяра- какво да кажа?
Една много болна тема и за мен. Имах голямо доверие на съпруга ми въпреки всекидневните ни скандали. Аз го чаках сама, а той на командировка и с много по-голяма от него започнал връзка. Незнайно как го хванах и бяхме разделени известно време. Много се разкайваше, плачеше и търсеше начини да се добере до мен, а аз бях изпаднала в депресия и търсех отговори на всичките ми въпроси. След време си дадохме втори шанс, много трудно го превъзмогнах, и преминахме през трудности, защото всяка вечер имах кошмари (изживявах го отново и отново). Сега пак се сещам за миналото и не мога да кажа, че съм го забравила, дори често го и напомням на самия него. Наистина има огромна промяна в него, но въпреки това, това си остава рана за мен.. Трудно е и за даването на втория шанс, но ако обичаш другия си готов да се пожертваш. За съжаление живеем в много съвременен свят и повечето го имат за нормално, но има хора, за които бракът е за цял живот.. Ако това се случва на децата ни, едва ли бихме били толкова съвремвнни и приемаме нещата за нормални.
5
0
ebru mehmedova ot kubrat
ebru mehmedova ot kubrat
24.04.2015 19:04
Az puk se chukah s 4ma I sega nz ko da pravq
3
2
чикия
чикия
14.03.2016 21:51
Чукай се с осем...на бас че не можеш
3
0
ivana
ivana
24.04.2015 19:02
Nedey
0
0
Петка
Петка
26.03.2015 09:47
Ти като незнаеш дали си щастлива в брака си,в "Гугъл"може да потърсиш отговор на всички въпроси.
3
4
живот
живот
23.03.2015 00:07
Здравейте на всички! Тази статия беше пусната и на друго място и имаше един коментар, че авторката е злобна и заплашва съпруга си със самоубийство. Тъй като и аз съм потърпевша искам да попитам тази, която твърди това дали е запозната с всички подробности. Аз мисля, че злобата се крие в тази, която прави този коментар. И не само злабна, но егоистична и завислива. Бих попитала любовницата ако тя е била омъжена от какво се лиши, за да даде шанс съпругът й да постигне това, което е постигнал чуждия. Любовниците много често си мислят, че всичко е много лесно, всичко е перфектно и ще бъде така, но сбъскат ли се с действителността ..., тогава? След раждането на второто ни дете разбрах, че съпругът ми си има любовница. С много усилия и нерви от моя страна похожденията му бяха прекратени. Но не задълго. Две години по-късно и до настоящия момент си има друга, но тук положението е много по-сериозно. Най-лошото е, че тя е жена, която не е направила нищо за своето семейство, не се е лишила от нищо, жена обичаща забавленията и живота. Известна е с не една извънбрачна връзка и то с мъже, които са наши познати. Разби семейството на моя приятелка и след като не можа да живее охолно, както си представяше заряза бившия съпруг на моята приятелка. Сега се вихри в моето семейство. Направи две деца нещастни. А сега е напът да постигне агоистичните си цели и с моето семейство. Жалкото е, че моя съпруг вярва на думите "Обичам те", "Сънувам те" и не можа да разбере какво направих за него, за да бъде този известен мъж, който е в момента. След започване на връзката си с нея той се промени невероятно много, но за съжаление негативно - нагъл, безпардонен, заядлив. Много познати и приятели не вярват, че това е той. Демонстрира връзката си пред хората, с които работим. Лъже, децата го дразнят и всъщото време ги манипулира, настройва ги против мен. Лъже и тях. Води ги редовно на срещи с любовницата си и нейната дъщеря. А когато искам да поговорим и да решим какво да правим, ме увещава, че изборът му съм била аз, а по-късно ме нарича нещастница. Това не е ли наглост. За съжаление това не е част от сапунен сериал, това е действитално. За себе си аз съм взела решение, защото и аз искам да бъда щастлива. Първата стъпка обаче е да си намеря работа, т. като сега работим заедно и ми писна заплатата ми да зависи от настроението му и от това какво му е казала приятелката. Аз вярвам, че ще успея. Съжалявам единствено, че децата страдат.
5
0
Елеонора
Елеонора
24.03.2015 12:06
Интересно,как не можеш да озаптиш мъжа си да ти кръшка?И май в твоя случай парите определят чувствата.Интересно ми е и друго-ако мъжът не е кръшкач,но му се случи трагедия и не може да изкарва пари,дали вие жени ще бъдете до него или ще му биете шута?
4
17
ivanka
ivanka
21.03.2015 23:14
as neznam kak pravitelibov s nego samo pri misalta 4e e bil s druga jena.
6
4
А
А
18.03.2015 10:15
От личен опит ще ти кажа - всичко е свършило. Веднъж направил ли го е - няма да престане, а ти едва ли ще успееш да забравиш и простиш. Ще мине време и ще стигнеш до извода, че всичко е свършило отдавна и не си е струвало да си губите взаимно времето.
Приключи тази връзка и гледай напред. Не си мисли, че живота е свършил - просто ти е предоставен шанс да оцениш кой си избрала да върви до теб....
8
0