Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Раздвоена съм след срещата с другия мъж

Раздвоена съм след срещата с другия мъж

Раздвоена съм след срещата с другия мъж
Напоследък животът ми стана труден и скучен. Изчезна любовта, изчезна разбирателството между мен и съпруга ми. Единственото хубаво нещо от съвместния ни живот са двете красиви дечица, които имаме.

Но моето колебание е относно започването на връзка с друг мъж, който се появи случайно в живота ми. Все още с него само се срещаме и пием кафе. Но ясно е, че нещата в един момент ще тръгнат и в друга посока.

Трябва ли да направя това, да изляза от правия път, по който съм свикнала да вървя. Трудно ще погледна мъжа си в очите. Никога не съм била привърженик на изневярата.

Но времето минава, животът си тече, децата растат. А аз живея в стресиращото ежедневие. Няма нищо интересно, което да се случи. Сиво, сиво, много сиво.

Не зная какво да правя. Да направя ли тази крачка или да си остана в скуката и мрака.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Таня
Таня
26.09.2015 17:14
Изживей си тръпката и си запази семейството! От него по-цено няма!
0
0
Искрен приятел
Искрен приятел
03.04.2015 17:18
Има ли смисъл да смениш мрака със светлината, след като и тя след време може да стане мрак? ПО-ДОБРЕ Е ДА БЪДЕШ СВЕТЛИНА! Не наранявай децата си! Един ден те ще ти напомнят какво се е случило. То няма да ти е приятно! А ако е за връзка за една нощ, това няма да навреди на никого. Обикновено това заздравява по-важната връзка! УСПЕХ!!!!!!!!!!!
1
0
Nilesaf
Nilesaf
31.03.2015 15:07
Аз съм твърдо за!
Намери начин как да се срещаш с него. Малко ще е трудно, но за сметка на това си заслужава.
1
2
Димитър Димитров
Ами като ти е сиво,що не говориш с мъжа си та да стане цветно.Всичките сте еднакви.Стане ли ви сиво и тръгвате да се е***е навън,та и се влюбвате на всичкото отгоре.И после"скъпи ще ми простиш ли",аз много збърках и т.н.Защо не мислите какви биха последствията,преди да тръгнете.Но явно главите ви служат само за да пазите равновесие,и да има какво да гримирате.
5
1
рико
рико
16.11.2013 05:19
Аз бих го направил, един път се живее. Това което можем да си вземем от живота и трябва да гребем с пълни шепи.времето върви...... нищо не се връща :)
3
6
slu4aina
slu4aina
20.02.2013 11:33
Не съдете жената, тази сивота убива.И когато се появи нещо различно, то привлича.Все пак живота е един и никой не е притежание на съпруга и децата си - не мислите ли?
7
4
Димитър Димитров
Не мисля.За да я има сивотата виновни са и двете страни.Не мисля че като избере по-лесния начин,ще и стане много цветно после.И като живота е един да вземем на разврат и изневери да се отдадем.Как мислиш?
4
0
руми
руми
15.08.2011 18:31
Така ще се завъртиш, сама си го търсиш, разглезена жена, че ще се чудиш от къде ти е дошло. Май ти е малко домашната работа или всичко в къщи ти е нагоре с краката и не ти прави впечатление, защото умът ти хвърчи в небесата. Защо не се замислиш за децата си, как да ги изучиш, да им изплетеш нещо, да ги научиш на нещо в живота ? Мислиш единствено за емоциии
4
2
маги
маги
15.08.2011 17:26
Не знам какво е вашето решение по случая ви, но със сигурност виждам края ви. Просто огромна самота, защото другият със сигурност ще ви зареже, а съпругът ви след време ще си потърси друга и сам ще ви остави. Нали знаете, от два стола, та на земята, стара мъдрост. Ще направите живота си ад под небето, а и живота на децата ви ще бъде назащитен, защото мъжът обича децата, когато са заедно с жената. После, тръгвайки към нов дом всичко се забравя, оставате сам сама с децата и техните плачещи безащитни очи. Ако всички разсъждават като вас, със сигурност нямаше да има здраво семейство. Защо мислите, че тревата на съседната поляна е по-зелена и тя е същата като при вашата. Мислите, че на всички нас ни е много лесно, че бурната любов продължава с години. Замислете се, не летете като муха без глава, ами се вземете в ръце и спасете брака си. Няма по-достойно нещо от това да запазиш децата си и брака си. Ами постарайте се да приютите човека до себе си, да го разбирате, да го успокоите. Той заслужава вашето уважение защото е почтен и е тръгнал като джентълмен с вас да градите дом, да създате деца. Могъл е да не се ожени за вас, нали ? Но е поел тази отговорност, вие го предавате.
10
0
Димитър Димитров
Това което сте написали е ПЕРФЕКТНИЯ съвет.Браво Маги вие сте уникална.
3
0
Krasimira Petkova Dimitro
Защо живеете в брак без любов. Много такива истории чета. Май наистина за предпочитане е самотата. Щом и вие семейните чувствате самота, скука и неудовлетвореност от живота, защо се измъчвате ? Можете да се разделите, да не сте сиамски близнаци. Живейте си сами и правете секс, с който си поискате. Любовта обвързва, опустошава и дори следа не оставя.
1
2
ана
ана
28.01.2011 00:30
Този чужд мъж както се е появил, така един ден ще изчезне и Вие ще останете с горчилката от предателството към съпруга Ви. След това ще се появи друг. Докога ? Дали това е щастието, което търсите ? Трябва сама да намерите равновесието, то не е в срещи с чужди мъже, повярвайте, говоря от опит. Изневярата убива не само любовта, убива ни като жени, като чувственост, внася нов привкус в живота ни и той не е на щастието.
6
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: