Помощ - изневерява ли ми

Помощ - изневерява ли ми
Здравейте на всички!Пиша тук,защтото знам че много хора ще прочетат.Моля за съвет как да постъпя!!

С моя приятел сме заедно от 5 месеца,в началото всичко беше страхотно,но един ден намерих снимки на негова колежка в телефона му,а в последствие се оказа че и е званял.

Седнах и поговорих с него очи в очи,плачеше с сълзи и се калнеше че няма нищо общо с това момиче просто тя гое помолила да я снима с телефона си понеже камерата и не работела.Изтри снимките веднага пред мен.

Той самият е човек,които не умее да показва чувствата си,постоянно му показвам че го обичам и държа на него.
Прави ми впечатление,че той си гледа живота-ядене,пиене предпочита да си ходи с приятели на риба а когато сме двамата все сме в къщи или утях!Много рядко да излезнем някаде да пием кафе!Сам не се сещта да ме покани някаде,а ме пита каде искаш да идем ти кажи!!


Как да постапя!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
21
21
31.08.2013 22:38
Що сте толкова нагли? Момичето е нещастно и ви моли за съвет, а вие й броите грешките. Толко сте жалки. Правописът няма нищо общо с чувствата. Тя не ви моли да й редактирате есето. Тя е с болка в душата си и ви поиска съвет. Мило момиче, независимо дали този човек ви изневерява или не помнете едно - важно е какво ВИЕ мислите и какво чувства сърцето. Те са водещи, а утрешния ден ще ви помогне за Вашата лична преценка.
3
4
Мокка
Мокка
31.08.2013 16:34
той ти изневерява със сигурност,това,че е изтрил снимките и че е плакал не доказва противното,колкото и нелогично да звучи.Много хора постъпват като него,обвързват се с някой,за да имат нещо сигурно,някой,който е лесно да манипулират,за да не променят живота си.Той се забавлява,а когато му дотегне,приятелите му са заети или му се прави секс се вижда с теб.Но някой ден ще се влюби в някой и ще те остави.Най-вероятно в някой,който ще постъпи с него,както той с теб.Такъв е живота.
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
31.08.2013 12:49
От написаното мисля, че човека наистина няма нищо общо с тази колежка.. Но ме притеснява факта, че той си гледа живота.. ядене, пиене, приятели.. а като сте сами не се сеща да излизате и само те пита теб. Мисля също, че е човек без мнение.
Имах го същия, с подробността, че предпочиташе приятелите си пред мен. И сега съм го оставила на мира, разделени сме.
Незная какво да те посъветвам, ти си знаеш най-добре. Ако се обичате и не можете един без друг, поговорете и изяснете всички неща, които ви притесняват. Ако ли не, разделете се и намерете по-подходящи партньори.
0
0
Анонимна
Анонимна
31.08.2013 12:36
С риск да не ти хареса, това което ще прочетеш, ще ти кажа - ЗАРЕЖИ ГО.За съжаление си избрала мъж, който цени у жените единствено слугинско поведение.Ако искаш да се превърнеш в обслужващ персонал, си стой кротичко и той няма да те напусне.Но не се опитвай да търсиш любов и разбиране - няма да ги намериш.
2
0
***
***
31.08.2013 02:02
Като начало посещавай часовете по български език в училище, ще има какво да научиш.
А иначе, не знам на колко сте години и двамата (ако не си ученичка, значи положението е много тъжно), но не прекалявай с ревността, никога не е добро решение. Остави на човека личното пространство и използвай времето, в което не сте заедно, за да правиш неща за себе си, да бъдеш със своите приятели. Не е голяма работа, че не знае къде да те заведе. Може би просто не иска да рискува да те заведе на място, което няма да ти хареса, затова иска мнението ти. Това дори е добре. Помисли си как щеше да се чувстваш, ако никога не те питаше какво искаш, а постоянно те мъкне по някакви заведения, в които ходи с приятелите си, а ти смяташ, че са ужасни?
Бели кахъри са това :)
1
0
една
една
30.08.2013 03:21
Това, което определено трябва да направиш е да гледаш първо себе си.Както той си угажда и не мисли за теб,така и ти си гледай интересите и се забавлявай. Ако ти дава малко и ти давай малко. Това е днешния живот.. или си непокист или само ще си тровиш нервите! Излишно.. той няма да се въодушеви или да се промени.


п.с. Сигурно е Телец
0
0
мери
мери
12.05.2013 16:07
Първо се ограмоти малко, пък после мисли за мъже...що за неграмотно хора сте?
0
2
Впечатлена
Впечатлена
11.05.2013 21:26
Ако всичко останало е като правописа Ви, нищо чудно! Удивена съм как може човек да допусне толкова много и такива груби правописни грешки в един сравнително кратък пост.
0
0
cvetelina
cvetelina
09.05.2013 18:09
харесвам разсъжденията на предишната пишеща.за всяко нещо трябва време.
0
0
анонимна
анонимна
07.05.2013 17:56
за 5 месечна връзка е прекалено рано да изискваш всичко да бъде перфектно няма такъв филм незабравяй че сме хора всеки има минало каквато и да е била колежката или жената преди теб ако тои искаше да е с нея нямаше да е с теб сега ! човек които е живял примерно 20 години по един и същи начин неможе да бъде променен за 2 дни или месец казвам ти от опит повечето мъже не се сещат за много неща или нямат опит ако наистина го обичаш ще се бориш с търпение любов и много разговори хората постоянно се променят аз съм доволна от хармонията която успях да създам успех и на теб нали ние жените владеем света :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: