Изневерява ми с проститутки непрестанно

Изневерява ми с проститутки непрестанно
Аз съм на 25 и съм в сериозна връзка от няколко години с приятеля ми, а от две години живеем в неговия роден град и бяхме щастливи. Нямаме деца. Той има стабилна работа, а скоро ще започна и аз. През този период съм преминала обучения в моята област, посещавам курс по езици, с висше образование съм. Но разбрах нещо за него, което сега ме кара да се откажа от всичко, объркана съм и моля за странично мнение и съвет.

Времената са трудни и всеки се бори да оцелее, той е амбициозен и дава всичко от себе си в сферата, която работи. Когато се прибира вкъщи обикновено е много късно и е повече от уморен и изтощен. Работата му е свързана с компютър и прекарва 70% от времето си на него. Щом оставах сама по време на командировките му или когато е имал важни срещи, съм се питала дали не може това всекидневно късно прибиране да говори за намесени и други жени в нашите отношения.

И така идва ред на до болка познатия клиширан сценарий. Проверих компютъра му една вечер и много ме заболя от това, което видях. Много регистрации в сайтове за запознанства, сайтове за набиране на платени момичета, както и това, че имаше друг фалшив скайп, за когото не знаех, пълен единствено и само с женски имена.

По това, което прочетох, разбрах, че си поръчва платени момичета и се среща с нормални такива из цяла България. Точно каква е бройката не мога да знам, а и не искам, тя не е важна. По начина, по който им е говорил, все едно не беше той. Различно изразяване и модел на държание еднакъв с всички девойки.

Обсипва с комплименти, говори за тяхната уникалност, красота, интелект и т. н. подред с всяка. Непрекъснато търси проститутки, гледа им снимките, постоянно търси цените им, говори с тях за някакви намаления и винаги едно и също. Като някаква краста и болестно състояние.

Казах му, че съм разбрала, попитах го защо го прави и отговора беше "Не знам". Попитах го дали не е заради нещо в мен - твърди, че не.

Дава пари за платени жени, излиза по заведения с други, пише си с трети, а с бивши приятелки и колежки флиртува по телефон и фейсбук. Всичко това е продължавало повече от половин година. Ние почти не излизаме, тъй като той все няма време, съответно пари не ми се дават, ако някой от вас ще попита това. Нямаме деца, нямаме кой знае какви досадни битовизми за обсъждане, не чувствам да сме си омръзнали и не разбирам от къде идва проблемът.

Казва, че много ме обича. Плаче и ми казва, че ако го напусна няма да може да го преодолее, щял да напусне работа и всичко, щял да замине другаде. Постоянно ме моли да му простя. Но съм объркана, защото пък иначе излиза, че има нужда от съвсем различни неща, не от мен. И двамата имахме най-силната си любов един към друг, но розовия ни период отмина и сега се загнезди това негово развлечение.

Най-ме заболя като разбрах, че е спал с платена жена няколко часа в апартамента, в който живеем и на леглото, на което спим. Че е чакал винаги момента щом замина някъде и да си поръча. Шом заспа е влизал в сайтовете и скайпа и си е чатил там, а когато питам, той винаги работи, което разбира се е и така, но не само.

Да имаш връзка не е лесно и никога не е било лесно, затова на помощ идват лесните. Не знам дали да вярвам, че всичко това безумие ще спре. Обичам го много, така казва и той. Двамата плачем с хванати ръце един за друг и не искаме това да се е случвало.

Моля, дайте ми съвет дали все пак да дам шанс?
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Жасмина
Жасмина
10.04.2016 13:16
Не се залъгвай,че ще се промени,с годините този проблем ще се задълбочи още повече.Има толкова свестни и всеотдайни мъже,не си губи времето с този извратеняк,а си създай хубаво семейство с истински мъж,този не става за нищо
3
1
Искрена
Искрена
13.04.2015 09:29
Бягай!
4
2
ели
ели
15.02.2015 14:52
Той си е много добре но вие като каква стоите там където нямате място при извратеняк от когото не се очаква нищо освен унижение болести и лъжи Спасявайте се и живейте в мир със себе си няма незаменими хора особено такива
3
2
Betna
Betna
15.02.2015 14:38
ПЪРВО, това неговото е болестно състояние, ВТОРО, сама казваш - "изневерява" и това се е случвало многократно... ТРЕТО, не излизате, не прекарвате време заедно с него, ЧЕТВЪРТО - той пътува и си прави кефа, а ти го чакаш вкъщи, сама с любовта си към него, докато той прави неща, които трябва да прави с теб, след като твърди, че те обича... Миличка, личи си, че си интелигента, личи си, че го обичаш много, но не оставай твоята любов да те погуби и да те накара да си провалиш живота, стига, продължи напред и намери някой, който ще се радва на всяка свободна минутка, прекарана с теб, не говоря само за секс, а за всички хубави малки разходки, или моменти, прекарани ей така, просто в компанията един на дрег! Не позволявай да си играят с теб! Няма такъв отговор като " Не знам защо го правя!" , няма такъв вариант, щом го прави, значи има нужда! Ако не можеш да помислиш за това, помисли за теб, какво получаваш от тази връзка! А дали не застрашава и здравето ти ходейки по безброй оборотни жени, които кой знае какви болести разнасят, които може да стигнат до теб....казваш, че нямаш дечица, това може да доведе и до безплодие - от болестите , които може да ти лепнат и от нервите, които пропиляваш, от стреса , на който си подложена..... Има толкова много причини, поради които бих ти казала: Спасявай се, докато още не си си пропиляла живота! Не се поддавай на неговите молби! И това, че ще напусне работа и не знам още какво, това е негова работа, никой няма право да ти съсипва живота по начина, по който той го прави, този човек не те заслужава! НЕ!!!
3
2
Аз
Аз
09.02.2015 09:38
Ти ще си пълна патка, ако останеш с него. И все смятам, че ти ще го направиш и след години ще съжаляваш горчиво, че си пропиляла най-хубавите си години.
3
2
Goe
Goe
13.08.2014 02:31
Според мен той е мъжът за теб, не допускай една дреболия да развали толкова дълъг съвместен живот, щом е казал, че ще престане, значи ще го направи.Не забравяй, че за любовта няма граници, а щом се обичате истински, значи ще го преодолеете заедно :)
2
16
истински мъж
истински мъж
03.03.2014 12:52
Той ако е истински мъж,никога не би ти изневерил ! Ти ако си истинска жена,а не просто поредната овца - никога не би му простила !
14
1