Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Играе ли си с мен или е наистина любов

Играе ли си с мен или е наистина любов

Играе ли си с мен или е наистина любов
Здравейте,имам проблем и не знам как да го разреша.Влюбена съм в така да се каже бившия си,но до колкото знам той сега си има ново момиче.Все още продължаваме да се дразним взаимно в фейсбук като си харесваме снимките,постовете(а повечето му постове са свързани с нашето минало) и т.н.

Последният път в който му писах му пожелах много любов с новото момиче и да го направи наистина щастлив,в отговор той ми написа „Толкова ли е очевидно,а ти какво правиш любов моя?”и от тогава не сме се чували.Проблема ми е такъв че не мога да разбера дали ме лъже за това ново момиче или просто си играе някаква игра с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Але
Але
04.09.2013 13:12
Счупеното трудно се събира. Щом е имало раздяла значи даже и да се съберете ще има втора и трета и двайста. Бивши гаджета, които остават приятели няма - винаги при единия чувствата се връщат и страда. Имаш 2 варианта - или си върви по пътя и не го търси или обсъдете сериозно защо сте се разделили, какво е липсвало на другия и дали можете да преодолеете проблемите. Не споделите ли, нищо няма да се получи.
0
0
portokalka.baby
portokalka.baby
02.09.2013 22:11
Може би все още те обича и има чувства към теб но да се опитва да те превъзмогне като си е намерил ново момиче или просто се опитва да те нарака да ревнуваш :) Май е най-добре да си поговориш с него
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: