Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Какво иска от мен Любов или...

Какво иска от мен Любов или...

Какво иска от мен Любов или...
Здравейте!Не съм сигурна какво да мисля и какво да правя,затова ще споделя историята си с надеждата някой да помогне,поне с прочитане,разбиране и съвет.Ще ви бъда благодарна!

Моята история започна преди повече от година.Всичко се случи на бал на моя приятелка,където видях него и си казах:"Това е човека" и без много да мисля започнах да флиртувам,да се въртя около него и последствие той откликна и така двамата си тръгнахме последни от ресторанта,излизайки от тоалетната (без да навлизам в подробности).

За свое оправдание ще кажа,че не бях имала взаимоотношения с никой година и осем месеца и понеже познавах момчето от преди - добро,симпатично и т.н. се оставих,пък и имах нагласата,че ще започна връзка с него или поне няма да е просто една вечер.И бях почти права.


Започнаха се смс-и,разговори в 3 през нощта,тайни срещи и не толкова тайни,казваше ми колко иска да ме види,беше готов понякога на какви ли не щуротии само и само да се видим.Последствие мои приятели започнаха да се интересуват какво се случва,но нямах отговор.Нито бяхме гаджета,нито пък само приятели,почти не са ни виждали заедно,но знаеха,че се виждаме.

И ми писна,почнах да се чувствам като курва,само дето спя с един,а не с много,но този един пази всичко в тайна,освен ако не е пил и задръжките му не са паднали,тогава ми сваляше звезди и не го интересуваха хората.

Искаше ме,но само от време на време,когато реши и бях като на работа,отивам до тях,върша си работата и се прибирам и нищо.В един момент му казвах "Край",в другия се връщах и така една година.

Ту си мислех да си гледам удоволствието,както той прави,ту пък исках връзката,защото се и влюбих в него с времето,ту пък и аз не знаех какво искам и така.

От 3 месеца не съм го виждала,с изключение на един път,когато ми помаха,разминавайки се от съседния тротоар,но още не знам какво иска и искаше той.Никога не се е държал лошо с мен,когато бяхме заедно бяхме като гаджета, наистина.

Никога няма да забравя как се будех до него,как ме гушваше,как си играеше с косата ми,как ми казваше колко съм хубава и очите му,когато ме гледаше (по това знам,че бях нещо повече),но всичко беше без да ни видят,без да ни знаят и така.

И след това време още мисля за него и продължавам да се чудя какъв беше проблема,че така и не бяхме наистина "заедно",защо не поиска да е с мен като хората,въпреки че ми е показал,че не съм някоя си просто,защо не ме задържа,а ме остави да приключа и защо никога не ми обясни какво иска наистина от мен,просто,за да съм наясно.

Ако някой има мнение или отговор,дори идея,нека сподели.Ще се радвам да прочета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:07
ами говори с него и си изяснете всичко
0
0
Светлана
Светлана
08.09.2013 02:07
Радвам се,когато има хора,които ме разбират и да може би съм по-силна,щом успях да приключа с цялата тази история.
0
0
маргарита
маргарита
07.09.2013 21:19
Колко познато ми звучи всичко.Преди няколко месеца попаднах на подобен индивид,който ми развиваше хипотези,че човек трябва да се наслаждава на живота,че не иска да се обвързва,че е прекалено отдаден на кариерата,че аз съм прекалено консервативна и трябва да се отдавам на момента.След многократни спорове и откази от моя страна,той се отказа...но не спря да напомня за присъствието си ,като периодично ми пишеше,просто така,като през това време си въртеше други момичета....Преди месец преспахме ,но аз поисках да го махна от живота си и го помолих да спре да ми напомня за себе си ,но той упорито се заинати,че иска да се видим още веднъж и после ще си останем приятели,аз обаче му обясних ,че има опасност да се влюбя и че не искам да попадам в такъв кръговрат..но той пак намери безброй доводи и ме нарече луда ,ако съм се била влюбила.По сьщият начин като теб и мен ме гушка,целува,но без уговорки ,без чувства..Сега глупачката съм аз,понеже нямам смелост да го махна от живота си ,а той се е впил в поредната си жертва..сега аз мисля за него,а той се забавлява...съветът ми е да бъдеш по-силна от мен,заслужаваш да бъдеш обичана и уважавана и възприемана като единствената..вярвай,че заслужаваш повече и ще го получиш :)
0
0
Светлана
Светлана
04.09.2013 15:03
Едни такива отношения са ок,но само,когато не се намесят чувства.Така мисля на този етап.Моя е грешката,че търсих отношения,които не получих и че бях слаба, податлива и емоционално нестабилна,за да допусна това,но все пак аз търсех любов,а за мен тя има много вариации и измерения.Така де,има жени,които обичат и мъжа,който ги бие и тормози.
0
0
Цветенце
Цветенце
04.09.2013 12:50
Понякога директния въпрос и изясняването на "Какво точно искаш от мен и какво очакваш?", макар да е доста неприятно за мъжете, е необходимо.
И много често просто за да ни се позволи да се подготвим емоционално и да се разберем сами със себе си дали поставената ситуация ни устройва или не. Дали си струва да даваме най-скъпото нещо, което притежаваме - времето - за това, което получаваме, дали "услугата" съответства на "заплащането" (много съжалявам за грубото сръвнение, но в момента не се сещам за друго).
Ако сексът н-брой пъти месечно съотвества на емоционалното ти състояние - ок. Ако ли не и искаш нещо повече - изискай го. Ако ти бъде отказано - търси другаде. И не си пилей прекрасното време, то си е лично твое и не можа да се върне :)
1
0
еми
еми
02.09.2013 23:34
Ники,някога да ти е хрумвало, че не е "повече от ясно" това, което не си изяснил недвусмислено на момичето? Или че "отнасям с е добре с жените" не означава само физическа ласка и словесна любезност на повърхността, а именно яснота и честност в отношението към нея. Защо пък мъжете трябва да очакват момичетата да не си създават илюзии. Те СИ създават. Такава е природата им. Докато един ден разочарованията ги превърнат в недоверчиви и студени кучки или върли феминистки и тогава ги питате защо не могат да ви повярват(ако сте решили да сте искрени с някоя такава).
Не се съди, девойко. Просто научи урока си от този случай: мъжете непрестанно говорят, че жените, които не им се отдават веднага са сухарки или играят игри. Но ако направиш обратното- нямаш шанс да те възприеме сериозно никога вече.
1
0
Ники
Ники
01.09.2013 13:31
Мило момиче ти сама даде отговора на въпроса си без да даваш подробности...
Няма нищо лошо да се позабавлявате в тоалетната, когато вече излизате, но така няма как да започнеш сериозни отношения ;)
Защо се затормозяваш излишно с въпроси, които съществуват само в твоето съзнание и въображение...
Повече от очевидно е, че отношенията ви са били изцяло на сексуална основа! Понякога хубавия секс води до емоции и човек може да се заблуди, че има силни чувства...
Аз лично се отнасям добре с жените, но младите момичета си мислят, че това е нещо специално и уникално само към тях. Това е така, но само за момента, в който се сливате. След това един мъж може и да не се сети за въпросната девойка докато не му се прииска пак секс и въпросната девойка е по ръка...
Мили момичета не е необходимо да си създавате собствен измислен и емоционален свят с рицаря на бял кон, от това страдате само вие...
Успех!
1
0
Виолета Станишева
Виолета Станишева
01.09.2013 12:00
Ще ти е трудно но трябва да го забравиш .
0
0
Светлана
Светлана
30.08.2013 17:15
Благодаря за казаното.В крайна сметка и аз съм стигнала до това заключение,затова и прекъснах отношенията ни.Сега отивам в друг град и нямам намерение да се връщам.Една от причините е да ми е по-лесно да не го срещам и да спра себе си,за да не се върна отново както друг път.Лошото е,че още не ми излиза от ума,а и ме е яд за всичкото време,което пропилях.
0
0
lovely
lovely
30.08.2013 16:37
Виж, навярно ти е много трудно, но ако наистина е искал да бъде с теб, е щял да направи всичко възможно да сте заедно. Щом цяла година те е използвал като секс играчка, мислиш ли, че наистина е изпитвал нещо истинско към теб. Вероятно и сама знаеш, но не искаш да повярваш. Гадно е, но е факт. А за погледите и останалите неща, които спомена, навярно са просто умела игра. Знаеш как хората лъжат, когато искат нещо. Една лична история за пример. Преди известно време бях съгрешила с гаджето на една колежка и след около седмица излязохме на фирмено парти, въпросната колежка беше там с гаджето си и той я държеше за ръката, гледаше я и обясняваше, че е единствена за него. Дори аз му повярвах :))
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: