Тя си играе с мен

Тя си играе с мен
Здравейте , аз съм момче на 20 години и искам да споделя моята историйка. Преди да започна, подчертавам че като цяло връзките никога не са ми били силна страна и изобщо в контактите с момичета не ме бива (стрес предполагам).

Преди по-малко от година се запознах с едно момиче, което наистина ми допадна. И в крайна сметка реших да си опитам късмета. Най-вече ме мотивираше факта , че и тя показваше някакви признаци, че има нещо към мен. Разбира се от липсата на опит в свалките бях доста мълчалив (странен даже ).

След няколко излизания в които аз не бях направил нищо за да и покажа, че искам нещо, се замислих и реших въобще да не се опитвам повече. Спрях да и пиша и когато имаше някаква възможност да се видим, аз си намирах причина да не изляза.

Но тогава тя започна да ме търси по-усилено и аз неколкократно се решавах отново да направя нещо но без резултат (подчертавам неколкократно ). Реших, че просто иска да сме си близки приятели и тъй като си нямах много приятелКИ , погледнах над това като плюс .

Но моите чувства не изчезнаха и тя знае това, но не и пука. Сега няколко месеца по-късно, аз се отпуснах и сме си големи дружки, но мен още ме гложди какво е могло да бъде...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Lina
Lina
09.09.2013 17:08
Много е просто. Тя не си играе с теб. Първоначално е трябвало да я целунеш на второто или третото излизане. След това - супер нелогично си решил да се откажеш и затова тя се е опитала да се доближи до теб, но без резултат. Ето оттук ти идва проблема - изпращаш противоречиви сигнали. Момичето се е объркало от променливите ти настроения и до следващата ти вълна ентусиазъм се е отказала. Сега единствения ти шанс е да си МНОГО по-настъпателен и да и покажеш, че знаеш какво точно искаш и как да го постигнеш.
1
0
Vanessa
Vanessa
02.09.2013 16:10
Аз мисля,че тя не си играе с теб а просто не иска да сте нещо повече от приятели.И може би се държи така все едно че не и пука защото може да не иска да те нарани.Мале в тва имаше логика :Д не знам и не я познавам но може би има чувства към теб и спри да бъдеш такъв срамежливко да сладко е но в повечето пъти е дразнещо.Ако искаш да бъдеш с нея го покажи и и го докажи пък може и да се получи нещо.Не губи надежда :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: