Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Той ми каза, че само си играел с мен

Той ми каза, че само си играел с мен

Той ми каза, че само си играел с мен
Е, ето ме в гимназия. Нови приятели, съученици, учители и т. н. В началото всичко беше прекрасно, все едно не живеех в реалността! Намерих най-прекрасните приятели и се влюбих в най-прекрасното момче, което ми помогна да продължа напред след като в бившото ми училище се бях влюбила в един и ми беше за първи път (а ако се влюбя ще е истински и заради момчето , което живее зад външността).

Та така => нови приятели, ново момче, за което да си мисля нон-стоп и да се усмихвам без причина. Но ето го проблемът, след 5 месеца прекрасно приятелство, с най-прекрасната, най-добра вече бивша приятелка станаха драми заради други две момичета, които искаха да ни разделят и те успяха. Вече 3-4 месеца не си говорим, а на мен ми е за първи път да искам да се сдобря с някого , защото ако тойя ме нарани или обиди за мен вече е мъртава след като му отмъстя.

Да уточня = не съм лесен характер, инат съм, сърделива съм и мога да се сърдя с години, прощавам трудно, не съм лесно момиче и момчето трябва да ме е впечатлило супер много , че да се влюбя в него, просто той ме кара да се чувствам най-щастливата на света и най-хубавата и умната. А приятелката ми беше до мен нон-стоп , докато не я настроиха срещу мен, а аз признах на момчето , което харесвам , че съм влюбена в него, докато той ме прегръщаше и целуваше по бузата и той моментално се дръпна и каза, че не изпитва никакви чувства към мен.

Шокирах се! ! ! Как може да ми праща такива сигнали и всички в училище да говорят, че ходим и че сме влюбени един в друг и той да се хвали, че ходим и изведнъж такъв отговор? ? ? ? Даже каза, че не го е очаквал и че си е играл с мен просто. Отчаях се и се запитах от кога съм такова момиче ? Да се давам толкова лесно ? Кажете къде е причината, в мен ли е ?

Моля Ви, искам да си променя характера, но в същото време искам хората да ме обичат такава, каквато съм. Започнах да ходя и на психолог, защото ми липсва самочувствие, липсва ми подхода, които ти трябва, за да те харесват хората и за да разбера къде е проблема. . . Винаги АМА ВИНАГИ помагам на хората, а когато аз изпадна в ситуация, в която ми трябва спасителна жилетка хвърлена от приятел, този приятел никога го няма. Отчаяна съм единствено 6-ците в училище ми носят удоволствие в училище и вкъщи. . . ПОМОЩ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
madlenf
madlenf
16.07.2014 19:03
разликата между мъжа и жената е следната. мъжете в общи линии казват, ако въобще решат да говорят, това което мислят. при жената по-скоро не означава да или обратно. но това по което двете страни си приличат, е че на тази възраст се срамуват от сериозно обвързване. светът на мъжете е доста коварен. помежду си те често се подиграват с близостта си до момичета. да казват, че не им пука е достойна позиция. затова моят съвет е: всяко момче харесва момиче, което е весело, изглеждащо добре, което може да се шегува със себе си, да проявява съчувствие към мъжете и да им влиза в положение. да те харесват мъжете е изкуство, на което трябва да се научиш сега. сигурна съм, че ще намериш верния път.
0
0
Сашо
Сашо
09.06.2014 10:52
Момиче, на този свят има толкова непредсказуеми ситуации... нямаш идея... аз се изненадвам все повече колко непредсказуем е Света и знаеш ли... каквото и да става, налага се да бъдем силни и да се опитваме до колкото можем, да гледаме няколко крачки напред.
Ти си явно по-малка от мен... щом си в гимназията ВЕЧЕ.
Съветът ми е следния, макар и да съм и аз неопитен в живота (на18г.), бъди по-трудна, изисквай повече от момчетата. Имай едно на ум за тях (момче съм) ... една голяма част от тях търсят да почешат пишките си в нечия шунда (извинявай за циничния ми изказ... такава е действителността). Не бъди от тези шунди! Не позволявай да те ИЗПОЛЗВАТ... с цената на всичко.. бъди по-силна... не се давай. Живота постоянно мачка хората. Търси човек до себе си, който е стойностен и ще те подкрепя ...!!! На когото наистина можеш да разчиташ!
3
0
човека
човека
16.05.2014 12:04
спорен мен може да е бил влубен в приателката ти и да те е използвал да се сближи с нея и като е разбрал че не сте близки вече хопп сещаш се
1
2

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: