На 17 и нямам гадже

На 17 и нямам гадже
Здравейте! Аз съм едно обикновено момиче на 17 години и до сега съм нямала гадже. Повечето ми приятели са си имали гаджета, дори и са правели секс. Не знам какво ми има, в мен ли е проблема?

Винаги, когато започна да се занимавам с някого, изведнъж всичко спира, се едно е нямало нищо. Защо винаги става така и то се случва се на мен?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
125469
125469
27.06.2015 17:39
ох ама че проблем имаш и то на цели 17 години си. Ми престаряла си намирай си бързо гадже. Гледай да учиш не да се занимаваш с глупости. Ще му дойде времето и на гаджето.Лапешка история.
1
2
Anonymous
Anonymous
03.03.2014 22:40
Аз съм момче на 18 и до сега съм нямал гадже , имаше момичета които искаха да ходим а аз все отказвах.и сега като се замисля искам да си имам приятелка ама няма свободни момичета почти всички с приятели...
0
0
do epic shit and die
do epic shit and die
13.12.2014 23:00
Само ти така си мислиш, че всички са с приятели. Аз също съм на 16 и не съм имала приятел. На моменти ми е самотно, но като се замислиш може би е по- добре, че няма кой да ти казва как да живееш, с кого да се виждаш и излизаш.
1
1
:)
:)
05.11.2013 09:22
здравей!Преди доста време и аз бях така като теб.Моите приятелки си има гаджета,сменяха ги и все се влюбваха и после разлюбваха.А аз все сама и щом излезех ме някъде се чувствах сама и ужасно.Една вечер бях ме на дискотека и срещнах един познат ,който не бях виждала отдавна и така от дума на дума се стигна да ме изпрати той до блока ми ,защото моите приятелки бяха заета.След нея вечер ме търси и така след 1 седмица ми беше гадже с което продължих връзка 2 год и 9 мес без да изпитвам обич към него,просто не бях сама и аз имах приятел ,като приятелките си.Но ето, че завърших училище и започнах работа и всичко се промени осъзнах,че не може да съм с човек когото не обичам и затова приключих връзката.И не след дълго срещнах моя любим човек в който се влюбих ,който обичам до днес и от който имам две прекрасни деца.Затова мила не се отчайва и не тръгвай с кой да е.Подходящия за теб ще дойде и ще е подлуди с един поглед.Успех за наред
2
2
No name
No name
05.10.2013 07:58
Здрасти! Аз съм на 16 и преди около една година се чувствах по същия начин и направих една грешка, че тръгнах с момче, което не харесвах ( явно съм се заблуждавала ).. Това ми беше първото гадже и много съжалявам, че беше той, защото сега като го видя по улиците, външният му вид и държанието се чудя къде съм гледала.. Предполагам, че съм тръгнала с него само, за да не съм "по-назад" от приятелките ми с гаджета. Не прави моята грешка, правилното момче ще дойде, просто трябва да спреш да го търсиш! Забавлявай се с приятелите си, а не мисли толкова за гаджета :)
1
0
алиас
алиас
05.10.2013 01:10
да,истината е повечето момчета не разбират какво губят.Рано или късно се осъзнават, но вече може да е късно. Не се притеснявай още си малка и времето е пред теб. Аз съм на 24 години и съм сама и чесно казано съм вече над тези неща. За всичко има време не се отчайвай, бъди себе си не гледай другите. Бъди горда с това, което си, ако някой не му харесва да си гледа работата!
1
0
бла
бла
04.10.2013 23:40
На 17 е времето да пораснеш и да осъзнаеш,че една връзка няма да оправи всичките ти проблеми - това е първото. Второ,ако все пак наистина мислиш, че да имаш момче до себе си е решението,вместо да се чудиш какво толкова не е наред,замисли се малко върху нещата,които са се случвали и се опитай да намериш из тях извода защо не се е получило досега,поработи над това и опитай отново.Само с мислене не става, мислиш-действаш-анализираш и после пак,правиш го много пъти и накрая получаваш това,което искаш.
0
1
Инчето
Инчето
04.10.2013 22:22
Хей,не го мисли толкова аз за първи път имах гадже на 18 години:)в момента съм на 25 и отново няма човек до мен,но това в никакъв случай не ме отчайва:)не бива да гониш някакви измислени стандарти,че точно в определена възраст трябва да правиш секс щом повечето ти приятелки са го правили...това е строго индивидуално пък и нали не искаш само заради едното доказване да попаднеш на човек който няма да те оцени:)Успех и горе главата!
1
0
Рени
Рени
04.10.2013 22:02
И аз съм на 17, и аз нямам гадже. Повечето момчета търсят единствено секс. Моя преценка - бягат от теб, защото не си лесна. От мен бягат по същия начин, виждат, че искам нещо сериозно и отиват при лесното. Когато му дойде времето, ще намериш момче, което няма да ти е просто гадже, а ще е момчето, което никога няма да те остави. Аз вярвам в тази теза :)))
4
0
Р.Т
Р.Т
04.10.2013 19:36
Здравей първо.. искам да ти кажа че и аз съм на толкова маалко повече до скоро и аз не бях имала и бях в същото положение като теб абсолютно същото.. няма от какво да се притесняваш ще намериш човек за теб когато най-малко очакваш при мен така стана и виждам че този човек държи докрай каквото и да става доказвал ми го е много пъти все едно сме сродни души създадени един за друг.. ии да.. успех ти пожелавам не се притеснявай пак казвам ще намериш човека за теб! :)
0
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: