Имам гадже бандит

Имам гадже бандит
Здравейте Преди около година се запознах с един мъж, който тогава беше на 28. Първо бяхме приятели, но постепенно се влюбих и от няколко месеца живеем заедно. Аз съм на 24. Обичам го, само че имам притеснения относно начина му на живот.

Знаех, че колата, която кара и къщата, в която живее не са купени с особено чисти пари, но не ме притесняваше, защото той твърдеше, че всичко е приключило и повече не се занимава с глупости. Към мен винаги се отнася много добре. Мисля обаче, че не е спрял. Цялото му семейство, баща му, брат му, чичо му и братовчедите му - всички са такива.

Знам, че той има потенциал да бъде нещо по-добро. До преди около 2 седмици се опитвах да не обръщам внимание на всичко и да се правя, че не разбирам и не забелязвам, но вече не мога. Съвсем случайно разбрах, че преди 6 години е бил арестуван в чужбина с пластики за карти и е лежал малко. Това естествено не ми го е казвал никога. Сега се чувствам някак излъгана и се чудя как да постъпя. Обичам го и искаме да създадем семейство, но се чудя на какво може да научи децата ни. Как се краде интелигентно ли? Разума или чувствата да поставя на първо място?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Мария
Мария
23.01.2016 15:25
Здравей, мило момиче. Ако искаш нормално семейство по-добре си намери нормален мъж, та дори и беден.
1
0
Juja
Juja
08.01.2016 01:38
Според мен говори с него това че е лежал е преди доста време то е било преди да се запознаете за това че си разбрала и не ти е казал още може би не му е дошло времето да ти каже или е сметнал за добре да не ти казва защото е било отдавна но ако го обичаш много и искаш да сте семейство говори му поставяй му условия за да разбереш дали той е човека с който искаш да изживееш живота си или не ти си решаваш
1
0
Биби
Биби
07.01.2016 19:36
И къв е проблема, че не разбрах? То в нашата България само с това се "успява"
1
0
Пламена M.
Пламена M.
08.01.2016 15:20
Всъщност детето в повечето случаи е такова, каквото възпитание му дадат и двамата родители, даже повече майката.
0
0
mimosa
mimosa
07.01.2016 20:09
Това ли е мярката за успех в България? Може би пък момичето не иска да става мутреса. Според мен той не би се променил. Щом семейството му се занимава с престъпна дейност, то вероятно това изглежда напълно нормално в неговите очи и евентуално ако имате деца, те биха били същите като него
1
0
Пламена M.
Пламена M.
05.01.2016 16:36
Опитай със сериозен разговор, обясни му, че от това зависи връзката ви. Ако отговорът е, че наистина се занимава с криминални деяния, то сама трябва да решиш дали да продължиш отношенията си с този човек. Запитай го самият той как вижда това да имате семейство, при условие спецификата на неговата "професия".
1
3
miglena
miglena
04.01.2016 16:06
Няма как за толкова време да не си разбрала с какво се занимава. Къде ходи на работа, какво прави, от къде идват доходите му - това се неща, която всяка двойка говори. А и вие живеете заедно, съответно делите сметки като семейство и т.н.т., няма как да нямаш информация за това, просто е нелогично.
2
2
Потребител#164301
Подозирах как стоят нещата, но то твърдеше, че изкарва парите по друг начин. Баща му има сервиз за ремонт на коли и той уж работи там, така поне ми казваше
1
5

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: