Имам гадже бандит

Имам гадже бандит
Снимка: ezine.bg
Здравейте Преди около година се запознах с един мъж, който тогава беше на 28. Първо бяхме приятели, но постепенно се влюбих и от няколко месеца живеем заедно. Аз съм на 24. Обичам го, само че имам притеснения относно начина му на живот.

Знаех, че колата, която кара и къщата, в която живее не са купени с особено чисти пари, но не ме притесняваше, защото той твърдеше, че всичко е приключило и повече не се занимава с глупости. Към мен винаги се отнася много добре. Мисля обаче, че не е спрял. Цялото му семейство, баща му, брат му, чичо му и братовчедите му - всички са такива.

Знам, че той има потенциал да бъде нещо по-добро. До преди около 2 седмици се опитвах да не обръщам внимание на всичко и да се правя, че не разбирам и не забелязвам, но вече не мога. Съвсем случайно разбрах, че преди 6 години е бил арестуван в чужбина с пластики за карти и е лежал малко. Това естествено не ми го е казвал никога. Сега се чувствам някак излъгана и се чудя как да постъпя. Обичам го и искаме да създадем семейство, но се чудя на какво може да научи децата ни. Как се краде интелигентно ли? Разума или чувствата да поставя на първо място?

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Мария
Мария
23.01.2016 15:25
Здравей, мило момиче. Ако искаш нормално семейство по-добре си намери нормален мъж, та дори и беден.
1
0
Juja
Juja
08.01.2016 01:38
Според мен говори с него това че е лежал е преди доста време то е било преди да се запознаете за това че си разбрала и не ти е казал още може би не му е дошло времето да ти каже или е сметнал за добре да не ти казва защото е било отдавна но ако го обичаш много и искаш да сте семейство говори му поставяй му условия за да разбереш дали той е човека с който искаш да изживееш живота си или не ти си решаваш
1
0
Биби
Биби
07.01.2016 19:36
И къв е проблема, че не разбрах? То в нашата България само с това се "успява"
1
0
Пламена Младенова
Всъщност детето в повечето случаи е такова, каквото възпитание му дадат и двамата родители, даже повече майката.
0
0
mimosa
mimosa
07.01.2016 20:09
Това ли е мярката за успех в България? Може би пък момичето не иска да става мутреса. Според мен той не би се променил. Щом семейството му се занимава с престъпна дейност, то вероятно това изглежда напълно нормално в неговите очи и евентуално ако имате деца, те биха били същите като него
1
0
Пламена Младенова
Опитай със сериозен разговор, обясни му, че от това зависи връзката ви. Ако отговорът е, че наистина се занимава с криминални деяния, то сама трябва да решиш дали да продължиш отношенията си с този човек. Запитай го самият той как вижда това да имате семейство, при условие спецификата на неговата "професия".
1
3
miglena
miglena
04.01.2016 16:06
Няма как за толкова време да не си разбрала с какво се занимава. Къде ходи на работа, какво прави, от къде идват доходите му - това се неща, която всяка двойка говори. А и вие живеете заедно, съответно делите сметки като семейство и т.н.т., няма как да нямаш информация за това, просто е нелогично.
2
1
Потребител#164301
Подозирах как стоят нещата, но то твърдеше, че изкарва парите по друг начин. Баща му има сервиз за ремонт на коли и той уж работи там, така поне ми казваше
1
5