Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»На 17, а все още девствена

На 17, а все още девствена

На 17, а все още девствена
Здравейте, драги читатели! Аз съм момиче на 17 години (преди 2 месеца ги навърших)и все още съм девствена. Като бях по-малка, считах, че първият път трябва да е със специално момче, с което си имал връзка по-продължително време и да му имаш пълното доверие. Имала съм сравнително краткотрайни връзки преди време (по 2 месеца)и не съм се чувствала готова да направя първият си път с тях.

Да, но от доста време нямам гадже, а съм на 17 и почти всички момичета на тази възраст са имали полов контакт с момче. Очевидно след като съм се пазила толкова време, няма да го направя довечера с някой хванат от дискотеката, но мислите ли, че трябва да се пазя? Смятате ли, че партньорът трябва да знае, че съм девствена? Имате ли идея защо момчетата предпочитат да не го правят с девствени?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
SweetPenis
SweetPenis
29.11.2014 17:28
Здрасти,

Ако ти е писнало да си девствена просто ми званни или напиши SMS на 25 съм ще те отворя нежно
1
5
Славян
Славян
10.11.2014 15:33
И аз това се питам защо момчетата не обичат много да спят с девствени? Не е ли предимство ти да си единствения човек спал с това момиче...?
4
0
Е
Е
26.08.2014 12:15
Защо да правиш това?Защото искаш да си пропаднала като твоите съученици ли?Които утре никой няма да уважава в обществото и ще станат едни чистачки и продавачки?Не те ли е срам и да си го помислиш?Какво става с тази държава бе ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!
3
2
Тайната
Тайната
26.06.2014 20:14
Няма за за какво да се притесняваш, а направо да се гордееш с това, има съвсем малко момичета, които все още са девствени. Аз самата изгубих девствеността си на 19г и мисля, че това е съвсем нормално, никога не съм мислила, че съм била с момче толкова късно. Според мен трябва да си зряла за да направиш тази стъпка, няма за какво да бързаш и също така, намери точното момче за теб. :)
5
1
г
г
26.08.2014 12:13
не, не е нормално.Секса е за създаване на деца...
1
3
Ушмифка
Ушмифка
23.06.2014 17:38
Супер си! Намери онзи, с който искаш да го направиш. Аз започнах да водя полов живот доста рано, и честно казано, това не е критерий. Истинското удоволствие, което реално изпитах бе след години с един определен мъж. Не казвам, че съжалявам(това ми даде доста поводи за размишления с кого и как се ляга), но това е монета с 2 страни. А ако човека до теб искрено те желае, то и без полов контакт бихте успели да стигнете до блаженство. Така, че секса не е най-важното. То е само точката в изречението на една връзка. Плюс това, ако един мъж иска ТЕБ, той ще е готов да се съобрази с теб и това дали искаш да си с него в леглото. Така, че не съжалявай по никакъв начин! Още един път - БРАВО!
5
0
klio
klio
24.05.2014 12:25
Имам приятелка която е на 21 и още е девствена , аз самата го направих на 18 .Така , че трябва да направиш нещо защото другите го правят е глупост ,нямаш си на идея колко ще съжеляваш , ако се окаже ,че той просто те използва, това е веднъж в живота и не се повтаря.
3
0
Алиса
Алиса
20.05.2014 11:42
Изобщо не се сравнявай с другите! Всеки е сам за себе си! Нито си закъсняла. На тази възраст е нормално да ти се иска вече да го направиш. Хормоните си казват своето. Не го прави, ако не се чувстваш готова или имаш съмнения относно човека. Просто трябва да го почувстваш :) Аз лично го направих за първи път на 25 години, което според днешните стандарти си е ужааааасно късно. Просто момчетата и мъжете с които по-късно излизах, някак си не ги чувствах подходящи. До като не срещнах него. Още като го видях за първи път реших, знаех че ще е той. Казах му, че съм девствена, което те съветвам да кажеш и на твоя човек, когато му дойде времето. Така ще е подготвен и ще бъде по внимателен с теб. Сигурна съм, че ще оцени това, че ще ти е първи! Пожелавам ти успех!
6
0
007
007
08.05.2014 10:58
Браво момиче,малко са тези като теб.А ти само можеш да се гордееш.Запази се ако можеш така докато срещнеш твоята истинска любов.Той който и да е ще го оцени със сигурност.
8
0
ivan
ivan
06.05.2014 17:54
здравеи искам да ти кайа че ако все още си девствена евала това е едво велико чувство за човека с които ще устарееш не гледаи твоите приятелки и не се води по чуйди акали това че сисе запазила досега девствена е невероятно бравбо аз имам йена с която се сабрахме когато тя беше на 25години и девствена именно това ме накара да погледна с други очи кам нея неискам когато се двийим сред хората и бивши с които е спала и които са се гаврили с тялото им да ми се смеят зад гарба и да споделят с приятелите е тя я ебах това би ме унизило махимално остани си такав до парвата брачна нош ето ми имеила за кореспонденция
4
0
ivan
ivan
06.05.2014 17:47
здравеи искам да ти кайа че ако все още си девствена евала това е едво велико чувство за човека с които ще устарееш не гледаи твоите приятелки и не се води по чуйди акали това че сисе запазила досега девствена е невероятно бравбо аз имам йена с която се сабрахме когато тя беше на 25години и девствена именно това ме накара да погледна с други очи кам нея неискам когато се двийим сред хората и бивши с които е спала и които са се гаврили с тялото им да ми се смеят зад гарба и да споделят с приятелите е тя я ебах това би ме унизило махимално остани си такав до парвата брачна нош ето ми имеила за кореспонденция ванкото_2@абв.бг
2
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: