ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесвам я, но съм пълен и се притеснявам

Харесвам я, но съм пълен и се притеснявам

Харесвам я, но съм пълен и се притеснявам
В училище има едно момиче, което наистина ми допада. И преди съм ми е допадала, но последно време много ми харесва. Искам да й го кажа, но се спирам, защото доста често е споменавала, че харесва друго момче.

С нея просто познати, не сме излизали никога, само в училище се виждаме. Не се държа много добре с нея, понеже понякога съм доста лош, но на нея не й харесва. . . Исках да я поканя да излезем, но все ме спира факта, че съм пълен. . Съвети?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Ха
Ха
25.10.2013 16:53
Без саможертви младеж,нищо не става :) То не става да плюскате като животни и да искате ,да имате до себе си и красота.Без болка, няма прогрес.Застани пред огледалото и се попитай "Заслужава ли си да се променя физически" Ако прекалено много я обичаш и я искаш,ще го направиш.Ако надделее мързела и се примириш ...ей там ще я гледаш през крив макарон и ще се молиш някой ден ,някой да те оцени вътрешно,но дали няма да е твърде късно ..???
0
0
Съвет
Съвет
20.10.2013 18:24
Щом се срамуваш от килограмите си и харесваш някое момиче , а ако става дума за истинска обич то тогава дай всичко от себе си ,за да я спечелиш.Почни да ходиш на фитнес прави това което ще промени живота ти към по-добро :)
0
0
Stanislav
Stanislav
19.10.2013 19:42
Видях личните съобщения и се радвам, че изобщо решихте да ме мотивирате. Искам да поговоря с нея, но просто не ни се отдава такъв шанс. Не знам кога точно да я извикам и как да й кажа, че искам да излезем... Повечето ми съученици може би малко ме мразят заради поведението ми, но не знам какво ми става в училище, знам че съм добро момче, ама.. и другото което е може би малко се притеснявам като излезем, все пак тя не знае, че имам чувства към нея, но пък се надявам да разбере след като я поканя, а и другото е, че не знам как да се поддържам… Уж се къпя всеки ден, слагам нови дрехи и пак мириша понякога..
0
0
Вероника
Вероника
19.10.2013 13:51
Писах ти лично съобщение .
0
0
Емо
Емо
19.10.2013 01:51
Здравей
Проблема не е толкова в килограмите, а в мисленето ти.Не искам да те отчайвам, но ако така продължиш нещата не са хубави. Спри огледай се в огледалото и си кажи-харесвам ли се ако да ок продължи, а ако отговора е не промени нещата . Да някой ще каже лесно е да се дава съвет . Да защото аз съм минал по този път, но първо промених мисленето си ,след това като се видях в огледалото се ужасих от себе си и се промених.И имам свободата да избирам.
0
0
Stanislav
Stanislav
19.10.2013 01:28
Не е там проблема дали да тренирам, все пак си ходих лятото на фитнес, но сега известно време спрях. За диетолог говорих с майка ми, ама и тя ми дига ужасно нервите... Нито ме слуша, нито нищо все едно не й пука, ама не е това проблема.. просто в училище се държа различно, например ако я поканя на среща ще разбере, че съм добро момче, но не знам дали ще се съгласи. В Понеделник ще говоря с нея, каквото стане - стане, пък ще се боря докрай..
0
0
Тони
Тони
18.10.2013 11:45
Много се ядосвам на хора които знаят за проблема с килограмите, а не правят нищо.Знам понякога е много трудно да започнеш да спортуваш или да наложиш диета, (имам предвид правилна диета а не отказване от храната) но щом имаш пробем с килата не трябва да се оправдаваш, а вече трябваше да си започнал да действаш. След като се почувстваш добре в кожата си, няма да се спираш да говориш с което и да е момиче.
1
0
Деница
Деница
17.10.2013 22:56
Ооо не се притеснявай.Моя приятелка тръгна с момче,а той тежи почти два пъти колкото нея.И са на една възраст-18.
Идеята е,че той се поддържа.И освен това направи всичко,за да я спечели.Вече почти две години са заедно.Защо не опиташ и ти с този подход.Малко по малко скъси дистанцията без да ставаш досаден.
За излишните килограми...Енодкренолог,даебет и т.н. едва ли,защото в детска възраст си личи веднага.Консултирай се с диетолог.Говори с родителите си,вероятно ще те разберат.Добрите диетолози правят качествени диети,а не като тези писани в интернет.Няма да останеш гладен,досадното е,че трябва всичко да се мери буквално на кантар.За три месеца с такава диета една съученичка свали 13 кг и за бала беше с тяло на модел.
И забога не се дръж с нея грубо.Прави и комплименти и и кажи няколко интересни факта,дали ще ги вметнеш ей така или ще го направиш целенасочено-ние оставаме впечатлени от умни момчета.
0
0
Доника
Доника
17.10.2013 22:35
Ааа..опитвам се да разбера това, което си написал... Харесваш я, но се държиш лошо с нея, макар да си разбрал, че това не и допада? Така ли? Хъм, много грешен подход, ако е така. Ние жените обичаме да ни глезят с внимание, с доброто и кавалерство. Спешно смени подхода, ако искаш да постигнеш напредък. За пълнотата трябва да вземеш мерки. Иди на ендокринолог. Направи изследвания на щитовидната жлеза и натоварване с глюкоза, за да провериш дали нямаш инсулинова резистентност или направо диабет тип 2. Ако преди много години някой ми беше казал това щях да си спестя много проблеми. Нека не те мързи, потърси добър ендокринолог и действай. Аз се лекувам при доц. Катя Тодорова във 2-ра база на плевенската болница. Чудесен човек и невероятен специалист. С нейна помощ за 1г отслабнах с 45кг и се чувствам прекрасно.
0
0
аноним
аноним
17.10.2013 22:26
оо да не ти пука как изглеждаш, имам една приятелка, която има пълен приятел. В началото като се запознаха не го харесваше, но после захвърчаха искри и вече са 2 години заедно ;)
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: