Харесвам я, но съм пълен и се притеснявам

Харесвам я, но съм пълен и се притеснявам
В училище има едно момиче, което наистина ми допада. И преди съм ми е допадала, но последно време много ми харесва. Искам да й го кажа, но се спирам, защото доста често е споменавала, че харесва друго момче.

С нея просто познати, не сме излизали никога, само в училище се виждаме. Не се държа много добре с нея, понеже понякога съм доста лош, но на нея не й харесва. . . Исках да я поканя да излезем, но все ме спира факта, че съм пълен. . Съвети? [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Ха
Ха
25.10.2013 16:53
Без саможертви младеж,нищо не става :) То не става да плюскате като животни и да искате ,да имате до себе си и красота.Без болка, няма прогрес.Застани пред огледалото и се попитай "Заслужава ли си да се променя физически" Ако прекалено много я обичаш и я искаш,ще го направиш.Ако надделее мързела и се примириш ...ей там ще я гледаш през крив макарон и ще се молиш някой ден ,някой да те оцени вътрешно,но дали няма да е твърде късно ..???
0
0
Съвет
Съвет
20.10.2013 18:24
Щом се срамуваш от килограмите си и харесваш някое момиче , а ако става дума за истинска обич то тогава дай всичко от себе си ,за да я спечелиш.Почни да ходиш на фитнес прави това което ще промени живота ти към по-добро :)
0
0
Stanislav
Stanislav
19.10.2013 19:42
Видях личните съобщения и се радвам, че изобщо решихте да ме мотивирате. Искам да поговоря с нея, но просто не ни се отдава такъв шанс. Не знам кога точно да я извикам и как да й кажа, че искам да излезем... Повечето ми съученици може би малко ме мразят заради поведението ми, но не знам какво ми става в училище, знам че съм добро момче, ама.. и другото което е може би малко се притеснявам като излезем, все пак тя не знае, че имам чувства към нея, но пък се надявам да разбере след като я поканя, а и другото е, че не знам как да се поддържам… Уж се къпя всеки ден, слагам нови дрехи и пак мириша понякога..
0
0
Вероника
Вероника
19.10.2013 13:51
Писах ти лично съобщение .
0
0
Емо
Емо
19.10.2013 01:51
Здравей
Проблема не е толкова в килограмите, а в мисленето ти.Не искам да те отчайвам, но ако така продължиш нещата не са хубави. Спри огледай се в огледалото и си кажи-харесвам ли се ако да ок продължи, а ако отговора е не промени нещата . Да някой ще каже лесно е да се дава съвет . Да защото аз съм минал по този път, но първо промених мисленето си ,след това като се видях в огледалото се ужасих от себе си и се промених.И имам свободата да избирам.
0
0
Stanislav
Stanislav
19.10.2013 01:28
Не е там проблема дали да тренирам, все пак си ходих лятото на фитнес, но сега известно време спрях. За диетолог говорих с майка ми, ама и тя ми дига ужасно нервите... Нито ме слуша, нито нищо все едно не й пука, ама не е това проблема.. просто в училище се държа различно, например ако я поканя на среща ще разбере, че съм добро момче, но не знам дали ще се съгласи. В Понеделник ще говоря с нея, каквото стане - стане, пък ще се боря докрай..
0
0
Тони
Тони
18.10.2013 11:45
Много се ядосвам на хора които знаят за проблема с килограмите, а не правят нищо.Знам понякога е много трудно да започнеш да спортуваш или да наложиш диета, (имам предвид правилна диета а не отказване от храната) но щом имаш пробем с килата не трябва да се оправдаваш, а вече трябваше да си започнал да действаш. След като се почувстваш добре в кожата си, няма да се спираш да говориш с което и да е момиче.
0
0