Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Искам да я разкарам, но без да я обидя

Искам да я разкарам, но без да я обидя

Искам да я разкарам, но без да я обидя
Здравейте ,

Ситуацията е следната уча в Бургас, преди време обаче се разделих с моето момиче, и все още не съм напълно щастлив, та имам една колежка която наистина е страхотна няма грешка проблема е, че ми се слага уж приятелски а е очевадно, че не е ( целувки по врата, гушкане, ревност, погледи ) , та

Въпросът ми е как, по дяволите, да направа така, че да се отдръпне - нямам време в момента за нея а и не само, без да се обиди нали.

На 20 години съм всичко ми се е случвало само тоя култов филм не . . . Благодаря предварително, живи и здрави ( нека мъжката част от аудиторията да се изкаже , трябва ми мъжко стабилно мнение. )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
Виолета
Виолета
13.09.2015 23:55
Не бъди груб,но бъди честен седни и си поговори с нея и и обясни точно това което пишеш тук, ако ти е приятел ще те разбере и ако има достоинство ще се оттегли без да се обиди
1
0
Машина
Машина
01.09.2015 15:49
Достатъчно си голям, за да се справиш сам!
2
2
Дани
Дани
15.07.2015 21:38
Просто и кажи, няма по-лесно да кажеш какво чувстваш. Всичко останало ще бъде недоразумение и сложни ситуации. Така мисля -бъди честен.
2
0
Джорджия
Джорджия
27.11.2014 02:43
Аз също съм от Бургас и зад всички кифленски физиономии се крият много чувствителни момичета бъди по-нежен можеш да си директен и мил ще си запазите понр добрите отношения и ще си казвате поне здравей... А ако си директен и груб много ще я нараниш...
2
3
ивайла
ивайла
13.07.2014 13:17
Хич да не ти пука - кифли колко щеш та дори и колежки....да мине на друг терен.Следвай сърцето си но не забравяй и здравия разум.За какво ти е флирт за който нямаш желание и не си готов....УЧИ.
8
8
ДО кога?
ДО кога?
08.11.2013 14:09
Адски много ме трогна с този коментар Слънчице , бъди жива и здрава , просто ми вдхъхна адската сила !!!!!!!!!!!!!!
2
0
Слънчице
Слънчице
08.11.2013 07:04
Момче странни коментари.....Не ми е ясно вече искаш да си бъдете добри или те е страх от ново разочарование! Искаш мъжко мнение, но мъжете често не разбирате! ..... Първо реши какво искаш, а после смело и с главата напред- бъди истински мъж и мъжкар, а не бъзльо! Една качествена жена ще го оцени! А ако ти се нацупи...., може и да си прав за нея- просто е кифла и не те заслужава! Казваш нежно истината- "не съм готов за сериозна връзка, или връзка въобще, не е момента, мила, но ако искаш връзка за една нощ и това ти е целта, това ще е възможно. Ценя те много за да го направя, но ти сама реши!" Мило момче жените се сърдят от лъжата и подлостта, от истината НЕ. Кажи я ясно и тихо и мило, но без трепети в гласа за несигурност. А дали ще спиш с нея или не, не е от значение. Бъди мъж, мъжкар от всякъде и даже бившата, като разбере- горко ще съжалява. Изгради се истински- бъди кавалер каквото и да правиш, без мръсни номера и ще се изненадаш, колко много ще ти вържат....Всеки има нужда от нежност и коректност- другото е въпрос на феромони и съвпадение на характери. Не се трахувай, живота е твой, дерзай, люби, обичай, мечтай, без угризения.....Каквото и да правиш, прави го красиво!!! А който се сърди си е за негова сметка- ИСТИНАТА поднесена в луксозна опаковка, винаги е добре дошла!!! Успех!!!
25
29
ДО кога?
ДО кога?
05.11.2013 02:26
Благодаря ти за съвета Мими :)
0
1
Мими
Мими
05.11.2013 01:20
Мило момче, виждам, че си напълно наясно със себе си и с това , което не можеш да приемеш! А щом е така не се притеснявай да отхвърлиш нахалните набези!Ясно и открито кажи на въпросното момиче, че нищо не може да има между вас, тъй като сте твърде различини! Не трябва да правиш компромиси със себе си и собствената си ценностна система!
2
0
ДО кога?
ДО кога?
04.11.2013 21:56
Ами мен лично това ме плаши ревнив съм , не мога да бъда с човек , на когото му играят очичките :)
благодаря ти за коментара поздрави.
2
1

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: