Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Имам ли нужда да се отпусна малко

Имам ли нужда да се отпусна малко

Имам ли нужда да се отпусна малко
Здравейте приятели, на 18 съм и още не съм правил секс. . . признавам си и не ми пука, мастурбирам си често и се радвам на живота. . . чакам нещо истинско, не умея много да си създавам удобни моменти, за това чакам пфф. . . тъпо нали?

Имам нужда от съвет, да почна ли вече да си ги джаскам, та да натрупам малко опит, щото съм имал възможност, но не съм искал, а когато наистина исках и имах възможност, знаех, че тя не иска и просто си поспахме сгушени цяла нощ, но беше супер сладкото с момичето на мечтите ми. . .

Ех прекрасен момент. Какво да правя, вече ми се иска малко или много, но не искам да трупам просто бройки, хем искам хем не искам. . . не искам да го правя с най-големите парцали искам с моето момиче, но организма си иска вече, усещам, че с времето повече искам да го направя и с времето намалявам изискванията за мое съжаление. . дайте ми съвет ще съм ви благодарен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Димитър
Димитър
04.12.2013 00:21
Много добър съвет,Благодаря ти,особено думите в края много ми харесаха,трудно ще ми е,но не пречи да опитам.До колкото приятелката ми,да девствена е и след около месец прави 16 (след нова година).С което и момиче да съм не бих я пришпорвал за тези неща,чел съм,разказвали са ми,неудобно им е много и е супер нахалното от мъжката страна,а аз мразя нахални хора и не съм такъв.Бих я изчакал чисто около 5 6 месеца и след това вече може да говорим на тая тема,но в никакъв случай няма да кажа,хайде вече ходим толково време не мислиш,че трябва да опитаме...сещате се.Не ми прече да чакам,не че не ми се иска,просто ще и влезна в положение :) Но за сега наистина ще е най-добре да се отърся от нея,макар че изобщо не го искам :(...Иначе имаше едни други момичета..те също са на нейната възраст,вярвах че от тях ще стане нещо хубаво,че ще си държат на принципите,но отидоха на една екскурзия двунедвенвна с класа си и ги отвориха и двете...всеки решава сам какво да прави...лошото е че сега го правят редовно със всеки и не им пука че всъщност си съсипват реномето...и аз може би исках да имам връзка с една от двете,но след тази ситуация ги отписах,просто не харесвам такива хора :)...
0
0
Razlichna
Razlichna
03.12.2013 13:23
Сега ти прочетох другата история за най-добрата ти приятелка. Виж, при теб има два проблема- вече ти се прави секс защото навлизаш в тази възраст, а в същото време сърцето ти е при момиче, което е твърде малко. В смисъл, не твърде малко за теб, а за секс. Не казвам , че тя няма да те хареса, или няма да иска, евентуално, един ден да го направи с теб, ако случайно отговори на чувствата ти и станете гаджета. Но по този начин ще и отнемеш възможността и тя да го направи за пръв път в подходящата възраст, а това е добре за едно момиче да е поне на 18. Сега го правят твърде рано, но е възможно чисто физически да не и е приятен сексът и чак да се вкара в някакви филми, че не и е хубаво и тн. Малко като за нероден Петко говоря, но си е така. Има няколко начина за развой на ситуацията при теб. Първият- признаваш и чувствата си, тя казва не и оставате приятели (ако можеш вече). Вторият- признаваш и, казва да и ставате гаджета. Естествено, ти няма да бързаш да искаш секс от нея и ще я почакаш малко- ама колко малко? Месец, два, три? Със сигурност няма да изтраеш да я чакаш да навърши 18. Трети вариант- на нея и се прави секс по-рано, съгласява се и всичко е ок. Четвърти вариант- лъже те, че е готова, а всъщност не е, или пък я гложди вече любопитството какво ще е и лъже самата себе си, а всъщност не е готова физически и като го направи, не и е хубаво. Имаше такава история тук, за момиче на 16 години, което казва, че вече една година прави секс с приятеля си, а не и е хубаво. И тогава ще почне да си мисли, че проблемът е в нея, а ти- че е в теб и двамата ще страдате. И няма да издържите дълго, а ще се разделите. И ако още имате чувства един към друг, пак ще се съберете, след като сте узрели физически и психически. По принцип 3 години не са голяма разлика, но на вашата възраст- да. Виж, друго щеше да е, ако сега тя беше на 18, а ти на 21. Но пък не е редно да чакаш до 21 за да правиш секс, ако вече ти се прави. За това моят съвет е да изчакаш с това момиче и да си хванеш някое по-повърхностно момиче, което търси само секс (за да натрупаш опит), или просто да забравиш сега за тази твоя приятелка и да търсиш нова любов или с момиче на твоята възраст, или такава, която вече е правила секс (всъщност ти никъде не спомена дали тази твоя приятелка е девствена, обаче ако не е, много е малка и затова предполагам, че е). А ако не е, не говори много добре за нея да е изгубила девствеността си с момче, с което е ходила само една седмица, както беше писал в една друга история. А може това да е голямата ти любов и затова сега така да се разминавате, защото още не ви е времето да сте заедно? А това може да се случи примерно след 5-10 години, тя може да се окаже жената на живота ти. Но за сега просто се отърси от нея и се насочи към друг обект.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: