Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели
Здравейте. От София съм, на 21 г. Имам връзка с момче, на 25. Заедно сме 3 години и половина. Проблема е там, че от близо 3-4 месеца една малка пикла на 14 (Валина) непрекъснато ходи по Ицо (моя приятел).

Пише му във фейсбук, звъни му, залива го със съобщения и най-важното пуска някакви клюки за мен, които са пълни измишльотини! Не мога да се оправя с това дете и т'ва е! Говорих й, писах й, дори говорих с родителите й, те обещаха, че ще вземат мерки, но явно няма резултат.

Ицо не й обръща внимание, но тя прекалява с филмите. Писна ми всеки втори да ми казва "Христо се вижда с тая малката и ти го търпиш". Не е така. С него живеем заедно и знам всяка една секунда къде е и какво прави. Не искам да се карам с нея, защото е дете! Дете, но е доста напред с материала, относно секса хахаха, Носи й се славата.

Кажете ми, моля ви какво да правя! Измисля си, че се виждат и лъже толкова достоверно, с такива подробности, че хората й вярват и се чувствам зле. Ицо ме съветва да я игнорирам, но ми омръзна вече. Виси пред блока понякога и го чака да излезе. Някой път ще си изпусна нервите и ще я ударя. А знам, че не трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (83)

Изпрати
Потребител#307768
Единствения начин е игнор на такива хора и не е понеже е малка. След като той не я е блокирал това е съмнително?! Само игнора спира психо тормоза,не обратното
0
0
Русалка
Русалка
05.09.2015 10:01
Защо просто той не я махне или блокира от фейсбук? Или пък да и блокира номера в телефона си. Децата на тази възраст вече не са това, което бяха. И това, че са деца изобщо не оневинява действията им, които често стигат доста далече. Не знам откъде момичето има адреса ви или телефона на приятеля ти, но ако наистина искате да се отървете от нея, трябва много здраво да я игнорирате, да не я забелязвате, да я махне от фейсбук, да и блокира номера, за да няма връзка с вас. Успех
5
1
хо
хо
27.05.2015 22:46
Хора, я вижте тая статия от кога е? Момичето едва ли още чете отговори.
3
0
венцислав
венцислав
26.05.2015 12:57
Отиди в полицията и кажи че си измисля лъжи за теб.
2
5
Емилия
Емилия
25.04.2015 15:47
Елементарно- на тази възраст много лесно момичетата подскачат от едно момче на друго... Просто се дръж мило с нея и й покажи някой "батко" с малко по-релефно тяло. Веднага ще забрави за твоят любим!
Надявам се да съм ти помогнала!
4
2
Ivan
Ivan
21.03.2015 13:00
Napravete edna 3-ka !
3
10
Пипи
Пипи
19.02.2015 11:44
Аз съм на 21 години и вече имам дете и семейство,но все още не съм забравила детството...
не съди родителите най-вероятно те са говорили с нея,тя пред тях е плакала,обяснявала е небивалици,сега обаче когато тя не е у дома а те по цял ден са наработа най-вероятно нямат идея какво върши навън...
Бих те посъветвала да спреш отношения с нея и да отидеш отново мирно и кротко да поговориш с родителитеи,просто им обясни,че продължава,че го дебне пред блока ви и т.н.
Щом приятелят ти е запознат с всичко това просто започнете когато я видите да се прегръщате,целувате,да се държите за ръце...
Тя е на 14 какво може да му даде най-вероятно един секс (представям си за 14 си години какъв секс може да даде) нито може да излиза с него,нито да живее с него,нито да му сготви...
продължавайте живота си заедно и наистина на нея ще и омръзне и ще започне да се занимава с нещо или някой друг...
1
1
Mirra
Mirra
10.01.2015 15:13
Спри да се занимаваш с нея
Остави го той да вземе решение как да я разкара.
Между временно го ангажирай непрекъснато с твои неща: Да идва с теб някъде, да ти помогне за нещо, покажи се слаба и същевременно се грижи за него с вкусна храна, дребни заигравки ( все пак живеете заедно :) ). Все в някой момент на малката ще й писне и ще си намери друга жертва.
Все трябва да имаш приятел, който може да ти се притече на помощ.
Погодете й номер, който ще я накара да се откаже от интригантството и чуждите гаджета
6
1
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.11.2014 23:01
Е не можеш ли да и счупиш главата ???
10
0
Mirra
Mirra
10.01.2015 15:14
Това не е решение, въпреки, че е най-лесния вариант, но малката явно е дебил и няма да й повлияе
2
0
Снежко
Снежко
09.02.2014 09:41
Чудих се доста какво да те посъветвам,представям си ситуацията,представям си и безхаберните родители които пет пари не дават какво прави щерка им,но ако случайно я удариш или разплачеш олее до небето ще се вдигне врява.Бих те посъветвал да звъннеш в полицията като виси пред блока ви и да съобщиш за малолетно дете без надзор,също вариант е и на социалните да съобщиш.Колкото и да не вярвам в институциите,когато става дума за дете,действат изключително бързо.Повярвай ми ефекта ще е повече от задоволителен.
10
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 16
57
44
33
22
10
Дай твоята оценка: