Да му се обадя ли

Да му се обадя ли
Здравейте!Аз съм на момиче и съм на 13 години. Когато бях по-малка се запознах с едно момче което сега е на 11 години. С него станахме най-добри приятели и много често се виждахме! Не знам защо, но от известно време той въобще не ми се обажда, а преди това всичко правехме заедно. На какво се дължи това? Да му се обадя ли и просто да го забравя?Моля ви дайте някакви съвети!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Виктория Каменова
Ами звани му или нещо подобно...Но пък ако не се получи не се впрягай много. Ти сама каза , че си на 13 - нито си тръгнала да се омъжваш или тещо подобно... Има много момчета. Аз съм на 11 и много съм си патила от тях. Особено не е хубаво да му се обясняваш в любов , да му кажеш , че го харесваш - да , обаче не неща от сорта " Обичам те ! Не мога без теб ! Ще направя всичко за теб "
Желая ти късмет.
0
0
Tami
Tami
27.01.2013 20:34
Не виждам нищо лошо в това да му се обадиш, а ако ти е толкова трудно, можеш просто да му напишеш sms. Не си мисли, че причината да не ти се обажда е в теб...най-често е нещо лично, което изживява той. Направи крачка, може би има нужда от теб, от истински приятел, но не желае да "моли"/нали е нъж/ за помощ:)успех
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: