Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Ето защо мъжете винаги си тръгват от теб

Ето защо мъжете винаги си тръгват от теб

5 от 6 Снимки

5. Прекалено независима сте


Хубаво е едно момиче да може да се грижи за себе си, но пък ако демонстрирате, че изобщо нямате нужда от мъжа до вас, това също би го потиснало. Момчетата имат нужда да изпъкват пред повелителката на своето сърце. Това им вдъхва увереност.

Погрешно е схващането, че мъжете се вълнуват основно от външния вид вид на нежния пол. Да, със сигурност може да привлечете вниманието на желания мачо със съблазнителен поглед и женственост, но за да го задържите се изисква нещо повече. За да е с вас един човек, той трябва да се чувства щастлив в компанията ви.

Когато не можете да предложите на мъжа до вас, това, от което той се нуждае, той си тръгва. А вие така и не разбирате къде точно сте сбъркали. Защо мъжете си тръгват от вас?

Истината е, че по отношение на момчетата момичетата правят едни и същи грешки. В галерията ни ще видите кои са те. Разгледайте я, за да разберете какво да избягвате в отношенията със силния пол и на какво да наблегнете. Не е толкова трудно да плените мъжкото сърце завинаги. Достатъчно е да си спестите следните проблеми с мъжете:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати