ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви са в любовта родените през август?

Какви са в любовта родените през август?

Двойка

Родени сте през август? Искате да знаете какво разкрива този месец за вашия любовен живот и как действате в отношенията си с партньорите?

Все пак не забравяйте, че информацията може да варира от човек на човек!

Прочетете статия докрай и разберете какви са вашите качества поне според астрологията. Ето какво казват Звездите за родените през август и любовта им.

Винаги си мислите, че сте прави

Твърде непокорни сте, за да позволите на някого да ви вземе последната дума. Хората около вас дори не трябва да си правят труда да спечелят спора с вас, тъй като това никога няма да се случи. Самодоволното изражение на лицето ви, последвано от фразата: Нали ти казах! .

Нуждаете се от своето лично пространство

Родените през август обичат да са сами

Отнема ви доста време, преди да отворите сърцето си и да говорите за чувствата си. Нека човекът до вас не губи надежда, тъй като вие правите всичко възможно да се почувствате комфортно около него. Без значение колко силно обичате някого, понякога предпочитате да останете насаме със себе си.

Упорити сте

Вече разбрахме, че се нуждаете от лично време и, че не обичате да изразявате емоциите си. Гордостта и егото ви не ви позволяват да допуснете околните до чувствителната ви страна. Партньорът ви трябва да направи всичко възможно да му дадете време и да му разкажете как се чувствате. Скоро след това, той ще види вашата уязвима страна, за която никой не предполага.

Отегчавате се лесно

Не всичко ви е интересно, затова вашата половинка ще трябва да използва въображението си и да се постарае максимално, когато излезете на среща. Най-хубавото, обаче е че сте напълно наясно с това, колко много време и грижи всъщност влага вашият любим човек. Точно поради тази причина вие не спирате да му показвате колко много го цените. Когато истински обичате някого, искате да прекарвате цялото си време с него.

Придирчиви сте

Флирт

Някои хора може да го намират за досадно или егоистично, но вие сте свикнали да се сближавате само с тези, които наистина заслужават любовта, времето и вниманието ви. Затова човекът до вас, трябва да бъде много щастлив, че сте избрали именно него за ваш партньор.

Раздразнителни сте

Родените през август хора са много умни. Вие не можете да се справите с хората, които задават глупави въпроси. Дразните се от най-малкото нещо и не се колебаете да го покажете. Обикновено вашата половинка се замисля преди да ви зададе конкретен въпрос. Въпреки че понякога ви лази по нервите, вашата любов е безкрайна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest