Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как прекарват свободното си време различните зодии

Как прекарват свободното си време различните зодии

3 от 11 Снимки

Близнаци


Хората от тази зодия не обичат да остават сами. Това моментално ги депресира. В съзнанието им се заражда мисълта, че са ги изоставили, че никой не иска да знае за тях, а това за всеки Близнак е най-лошата перспектива, защото няма пред кого да упражняват красноречието си. Те обаче бързо намират разрешение, грабват телефона и веднага звънят на приятелите си по списък, докато намерят някой, който е свободен и склонен да ги слуша, докато излагат мислите си. В същото време може да сърфират в мрежата или да раздвояват вниманието си между телефона и телевизора. Всичко това не ги натоварва, те са в свои води, щом са намерили с кого да общуват. Безкрайната комуникация с всеки, който е склонен да слуша, престава, когато някой от обитателите на жилището се прибере и на секундата бъде залят със словесни потоци от Близнака, разбрал, че най-после има и публика. На прекараното време сам жадният за компания Близнак гледа като на дълга изолация.

Някои хора обичат да остават сами вкъщи, други се ужасяват от самотата. Все пак на всеки се е налагало да остане единствен обитател на жилището, което споделя с близките, за някакъв период от време. Как прекарват времето вкъщи, когато останат сами, отделните хора? Отговорът е - всеки различно.

Все пак има и обединяващи моменти в поведението на хората в такива случаи. Заниманията при отсъствие на другите членове на семейството зависят от пола, възрастта, обитаваната среда, навиците и начина, по който тече ежедневието на човека. Ще разгледаме обаче една друга обща характеристика - зодията.

Поведението на хората от различните зодии сами вкъщи звучи малко като вицовете и обобщенията трябва да се приемат само за забавление.

Да надникнем през ключалката и да видим как прекарват времето си различните зодии! Разгледайте галерията, за да видите техните малки тайни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати