ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Характер на родените в събота

Характер на родените в събота

характер на родените в събота

Ако сте родени в събота, това неминуемо е дало отражение не само на съдбата ви, а и на характера, който ще имате.

Причината за това е фактът, че на нашето бъдеще влияе както датата, годината и редица други фактори, така и денят, когато сме се появили на бял свят. Всички ние сме получили някакви дарове от съдбата и хората, които са родени в събота, също не са изключение от това правило.

Характер на родените в събота

Планетата, която ръководи всички ваши действия и е "виновна" за характера ви, е Сатурн. Именно тя е вашият покровител и заради това вие се намирате постоянно под контрола на някого. За съжаление този кръст ще носите до края на живота си и винаги ще бъдете подвластни на нечие влияние.

Въпреки това хората, които са родени в събота, знаят как да се радват и да гребат с пълни шепи от живота, оцветявайки го в ярки цветове и наслаждавайки му се максимално. Към възникналите проблеми се отнасят философски и вървят с рогата напред, стремейки се с всички сили да постигнат желаното.

Жизненият им път е изпълнен с редица срещи със случайни хора и нелепи моменти. Недостатък на хората, които са родени в събота е това, че са постоянно напрегнати и им е трудно да свалят този стрес от плещите си.

Понякога могат да са доста студени към околните, защото им е трудно да показват своите емоции. Взискателни са не само към себе си, а и към хората около тях. На моменти дори могат да са жестоки, желаейки нещата да се получат, както те искат. И това е напълно нормално, защото всички тези качества са присъщи и на тяхната планета покровител Сатурн.

родени в събота съдба и характер

За съжаление тези черти на характера им понякога могат да отблъснат дори хората, които не ги познават добре. Въпреки това имат много силен дух и борбен характер, който им помага да постигат целите в живота си, където се изисква от тях физическа издръжливост, силен характер и умение да се контролират.

Изключително издръжливи са както във физическо отношение, така и емоционално. С право можем да кажем, че хората родени в събота са истински работохолици, стремейки се да постигнат максимален успех в кариерата.

Важно е да се учат на финансова грамотност от ранни години, защото това ще им помогне в бъдеще да знаят цената на всичко. За да поддържат своята физическа активност е добре да тренират някакъв спорт или пък да ходят на фитнес. Прекрасен избор за професия на тези хора е треньорската, тъй като им е присъща постоянната борба.

Винаги спазват традициите и много ги ценят. Обичат да четат класическа литература и да слушат такава музика, а също така са почитатели на стиховете.

На тях им е сложно да се намират в контакт с хората от бъдещето, които не ценят всички тези неща. Имат железни принципи и за тях интересите на семейството им винаги са над всичко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest