ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Завладяващи нежни маникюри

Завладяващи нежни маникюри

Нежни маникюри
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Маникюрът е важен елемент от женствената визия. Затова все повече дами обръщат внимание на ноктите си и полагат грижи за тях.

Тенденциите в дизайна на маникюра се изменят непрекъснато и затова понякога се оказва трудна задача да измислите оригинална визия за вашите нокти.

Ето обаче няколко страхотни идеи за отличителни нежни маникюри, които винаги ще бъдат на мода:

1. Френски маникюр

Френският маникюр е абсолютната класика в сферата на маникюристиката. Това обаче не е случайно. Името на този маникюр идва от факта, че парижанките се смятат за първите жени, които започват да лакират ноктите си по такъв начин. От 30-те години насам този стил на лакиране не излиза от мода и това се дължи на нежния му и красив дизайн. Днес жените разчитат на френския маникюр всеки път когато се стремят към елегантен и семпъл лак. Вариантите на този вид маникюр са изключително много и се появяват все повече успешни експерименти. Примери в това отношение са френският маникюр с ярки цветове или черният френски дизайн. Нерядко са случаите, в които се използва брокат вместо класическия бял цвят.

2. Маникюр с неутрални цветове

За да имате нежен и изчистен маникюр, то заложете на неутралните цветове и няма да сгрешите. Можете да лакирате ноктите си в бяло и сиво или бяло и бежово. Тези цветове подхождат на всичко и също така визуално издължават ноктите. Ако се стремите към по-изящна визия, добавете сребрист или златист брокат на един от вашите нокти. Финалният резултат със сигурност ще събере погледите!

3. Матов лак с блестящи елементи

Завладяващи нежни маникюри

Матовият ефект е тенденция, която привлича все повече дами. Затова е чудесна идея да го използвате за постигане на нежна визия за вашите нокти. Матовият дизайн отива на всеки цвят, затова лесно можете да го съчетаете. За да бъде още по-впечатляващ вашият маникюр, съчетайте матовата визия с блестяща. Това може да се постигне, ако поставите брокат на един от вашите нокти или нарисувате блестящи елементи върху матовата основа. Тази идея със сигурност ще направи вашия маникюр запомнящ се!

4. Изчистен маникюр с акценти

Нежният маникюр е семпъл, женствен, но в същото време забележителен. За да постигнете именно такава визия за вашите нокти, ви препоръчваме да съчетаете изчистен дизайн с малки блестящи камъчета. Можете да изберете всякакъв светъл нюанс лак и да лакирате всеки нокът с него. След това изберете един или два нокътя, на които да поставите акцент под формата на едно или няколко малки камъчета. На пръв поглед този маникюр изглежда изключително обикновен, но крайният резултат ви обещава елегантна и женствена визия.

Прочети още какъв маникюр харесват мъжете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest