ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Ефикасна диета с лимони

Ефикасна диета с лимони

Ефикасна диета с лимони
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Стремежът към перфектната фигура стимулира все повече хора да предприемат спазването на диети. Те обаче могат да се окажат изключително предизвикателни, тъй като изискват редица лишения и не винаги дават задоволителни резултати.

За да изберете подходящия хранителен режим, то е препоръчително да проучите всеки аспект и най-вече здравословната гледна точка. Важно е да спазвате диета, която ви носи здравословни ползи, тъй като така, не само ще елиминирате излишните килограми, но ще се радвате на оптимална физическа форма и балансирано здраве.

Диетата с лимони добива все по-широка популярност през последните години. Главният акцент в нея е плодът лимон, като тайната за отслабване на режима е, че благоприятното действие върху теглото се дължи на въздействието на плода върху храносмилателните процеси. Лимонът е единственият плод 8% киселина в състава си, която взаимодейства с ензими и други киселини, които активизират храносмилането и отделянето на стомашни сокове.

Ето в какво се състои диетата с лимони и как да я спазвате:

Смята се, че да включите дори няколко супени лъжици в менюто си, ще има благосклонен ефект върху вашата форма и можете да консумирате каквато храна си пожелаете след това.

Истинският ефект на лимоновия сок настъпва на гладен стомах. Той трябва да се разтвори във вода. За да постигнете оптимални резултати, можете да го изпробвате в продължение на 2 седмици.

Ето в каква схема:

Отслабване с лимони

Първи ден – док от 1 лимон и 1 чаша вода;

Втори ден – сок от 2 лимона и 2 чаши вода;

Трети ден – сок от 3 лимона и 3 чаши вода;

Четвърти ден - сок от 4 лимона и 4 чаши вода;

Пети ден - сок от 5 лимона и 5 чаши вода;

Шести ден - сок от 6 лимона и 6 чаши вода;

Седми ден – изцеждате сок от 3 лимона, който помествате в шише от 3 литра и допълвате с вода. Добавяте лъжица мед и го консумирате през целия ден

Осми ден - сок от 6 лимона и 6 чаши вода;

Девети ден - сок от 5 лимона и 5 чаши вода

Десети ден - сок от 4 лимона и 4 чаши вода;

Единадесети ден - сок от 3 лимона и 3 чаши вода;

Дванадесети ден - сок от 2 лимона и 2 чаши вода;

Тринадесети ден - сок от 1 лимон и 1 чаша вода;

Четиринадесети ден – изцеждате сок от 3 портокала, премествате го в шише с вместимост 3 литра и го допълвате с вода. Към него добавяте лъжица мед.

За да има още по-голям ефект диетата с лимон, е добре през периода на режима да се храните леко и да правите упражнения.

Също така трябва да имате предвид, че диетата не е подходяща за хора с чувствителен стомах и заболявания на стомаха.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest