Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Диета с варени картофиДиетиДиета с варени картофи
13 Януари
Галина Иванова
Диета с варени яйцаДиетиДиета с варени яйца
11 Януари
Галина Иванова
Диета с варени яйца и кисело млякоДиета с варени яйца и кисело млякоОбикновено след натрупването на празници един след друг, както става през зимата, възниква нуждата от диета, която да регулира теглото. Диета с варени яйца и кисело мляко:
Зимна диета със зелева супаЗимна диета със зелева супаОпределено сме в разгара на сезона на киселото зеле. Това е един от най-полезните продукти, който можем да приемаме през зимата. Чували ли сте за зимната диета със зелева супа? Как работи диетата със зелева супа?
Коя диета ни предпазва от депресияКоя диета ни предпазва от депресияКоя диета предпазва от депресия? Как да се предпазим от депресия? Тази вкусна диета може да подобри физическото и менталното ви здраве. Диета против депресия.
Диета с варена тикваДиета с варена тикваНяма идеални хора, но това не значи, че трябва да спираме да се развиваме и да се опитваме да станем все по-добри. Това важи и за нашата визия, като голяма част от хората имат излишни килограми, които искат да свалят и сега е перфектното време за промяна.
Как да се храним, ако сме по цял ден вкъщи?Как да се храним, ако сме по цял ден вкъщи?Все по-често на хората им се налага да работят от вкъщи, използвайки т. нар. хоум офис. Как да се храним, ако сме по цял ден вкъщи?
Диета с агнешко месоДиета с агнешко месоАгнешкото месо влиза в категорията на така наречените червени , като затова доста от хората са на мнение, че то не е много полезно. Диета с ангешко месо.
Диета с дланДиета с дланКоличеството храна, което да си сервираме на едно ядене, често е въпрос с повишена трудност. Диетата с длан ще помогне да контролираме апетита и приетите калории. На какво се основава диетата с длан?
Диета с дюлиДиета с дюлиДиета с дюли. Дюлята ни помага да отслабнем и да поддържаме килограмите си в норма. Отслабване с дюли.
Диета с грейпфрутДиета с грейпфрутЧесто цитрусите биват наричани плодовете на слънцето, като в тази група влизат лимоните, портокалите, грейпфрута и помелото. Помага ли за отслабване диетата с грейпфрут?
Диета с мандариниДиета с мандариниМандарините са много полезни плодове, които заедно с това са богати на редица ценни за здравето ни витамини, минерали и микроелементи. Също така те могат да ви помогнат да свалите излишните килограми и да влезете отново в любимата ви рокля.