Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Вегетарианска кето диетаДиетиВегетарианска кето диета
25 Ноем.
Виктория Нейкова
Реверсивна диетаДиетиРеверсивна диета
24 Ноем.
Диана Иванова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни правила по време на диетаВажни правила по време на диета
19 Ноем.
Диетата е един от най-ефективните методи за намаляване на теглото. Правилното хранене е ключов елемент, както от здравословното отслабване, така и от воденето на пълноценен начин на живот.
Веган кето диетаВеган кето диета
17 Ноем.
Съществува и комбинация между двата принципа на хранене – веган кето диета. Тя съчетава два основни принципа на хранене: веганство и кето диета.
Как да поддържаме калориен дефицитКак да поддържаме калориен дефицит
06 Ноем.
Най-популярните хранителни режими през последните години вървят ръка за ръка с калорийния дефицит. Калориен дефицит означава, че консумираните от вас калории са по-малко от тези, които вашият организъм изразходва за
Диета с яйца против бръчкиДиета с яйца против бръчки
31 Окт.
Ако обичате да консумирате яйца, със сигурност сте запознати, че те са много вкусни и питателни. Консумацията на яйца са сигурен и вкусен начин да имате здрава и красива кожа. Диета с яйца против бръчки
Диета с ориз срещу целулитДиета с ориз срещу целулит
26 Септ.
Целулитът може да бъде източник на разочарование за много дами. Въпреки че няма чудодейно лекарство за целулита, балансираната диета може да играе важна роля за подобряване на външния вид на кожата. Диета с ориз срещу целулит.
Лятна диета за изчистване на мазниниЛятна диета за изчистване на мазнини
09 Август
За разлика от студените месеци, когато хапваме повече въглехидрати и тежки храни, през лятото можем да заложим на леките закуски, без това да влияе на нашата енергичност. Лятната диета за изчистване на мазнини трябва да бъде балансирана, богата на храните
Флекситарианство и правилната диетаФлекситарианство и правилната диета
17 Юли
Флекситарианската диета е гъвкава диета, която съчетава както вегетарианството, така и консумацията на месо.
Лятна диета за секси тялоЛятна диета за секси тяло
15 Юли
Лятото е време, когато много хора се стремят да подобрят своята форма и външност, за да изглеждат привлекателни на плажа или по басейните. Лятна диета за секси тяло.
Летни храни за отслабванеЛетни храни за отслабване
13 Юли
Отслабването през лятото е много по-лесно. Първо, това е сезонът на пресните зеленчуци и плодове, които съдържат минимум калории. Вижте вкусни лесни плодове за отслабване.
Диета с 1000 калории на ден: примерно меню и съветиДиета с 1000 калории на ден: примерно меню и съвети
04 Юли
Диета с 1000 калории на ден: примерно меню и съвети. Тя получава широка разпознаваемост, заради бързата скорост за сваляне на излишните килограми.