Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета при хепатит С - полезни и вредни храниДиета при хепатит С - полезни и вредни храни
09 Февр.
Както и при други заболявания, така и при Хепатит С е важно с какво се храним, за да не влошим, а да подобрим нашето състояние. Храненето при това заболяване има за цел да подобри работата на нашият черен дроб.
Странични ефекти при спазването на житния режимСтранични ефекти при спазването на житния режим
08 Февр.
Консумацията на пшеница е основна част от много диети по света и макар да осигурява основни хранителни вещества, прекомерната консумация на пшеница може да доведе до различни странични ефекти.
Лесна диета с кремсупиЛесна диета с кремсупи
04 Февр.
Кремсупите са подходящи за всяка една възраст, защото могат да са не само много вкусни, питателни и ароматни, но също така и диетични. Как да се ориентирате към лесна диета с кремсупи. Важно да знаете, че не трябва да
Ефективна диета с картофена крем супаЕфективна диета с картофена крем супа
27 Януари
Коя картофена супа е диетична? Преди да ви покажем варианти как да си приготвите диетична картофена супа, е важно да имате предвид, че е добре тя да се консумира в първата половина на деня
Диета с боб и лещаДиета с боб и леща
15 Януари
Този диетичен режим с боб и леща трае 2 седмици. През това време не се изисква гладуване. Благодарение на боба и лещата, които се консумират, глад няма да се усеща, даже напротив - бобовите култури засищат добре.
Няколко излишни кила след празниците? Бърз план за действиеНяколко излишни кила след празниците? Бърз план за действие
13 Януари
Празниците са зад гърба ни, но килограмите упорито остават. Статистиката сочи, че по време на коледно-новогодишните празници качваме средно по 1-2 кг, които никога повече не сваляме.
Разрешени зеленчуци при кето диетаРазрешени зеленчуци при кето диета
10 Януари
Зеленчуците са важна част от човешкото хранене, особено при провеждане на някакъв вид диета. Разрешени зеленчуци при кето диета:
Забранени зеленчуци при кето диетаЗабранени зеленчуци при кето диета
07 Януари
Забранени зеленчуци при кето диета. Кои зеленчуци не се ядат при кето диета? Ако все пак в менюто при кето диета ще се включи някой от забранените зеленчуци, това е добре да стане в компанията на зелени зеленчуци.
Високомазнинно хранене за слаба фигура след празницитеВисокомазнинно хранене за слаба фигура след празниците
06 Януари
Празниците са вече зад гърба ни и е време да помислим за фигурата си. Ако и вие сте твърдо решени този път да изпълните обещанието и да се разделите с излишните килограми – високомазнинното хранене е тук.
Лек хранителен режим след празничното преяжданеЛек хранителен режим след празничното преяждане
05 Януари
Не подлагайте тялото си на тормоз – хранете се, просто се опитайте да похапвате умерено. Има съществена разлика между разтоварване и гладуване.