Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отслабване с интервално гладуванеОтслабване с интервално гладуване
19 Ноем.
Интервалното гладуване е иновативен метод в света на диетичното хранене. Той работи на принципа, че дългият период на гладуване и краткият часови прозорец на хранене ще допринесат за бързо сваляне на излишни килограми.
Диета за изграждане на мускулитеДиета за изграждане на мускулите
12 Ноем.
Включване на правилни храни в диетата за трупане на мускули. Съотношение между прием на протеини и телесно тегло в храненето за трупане на мускулна маса. Коя е правилната диета за трупане на мускули
Зимна диета с карфиолЗимна диета с карфиол
09 Ноем.
Да отслабнат бързо и лесно е мечтата на огромен брой хора. За тази цел са разработени голям брой различни хранителни системи и традиционни диети. Една от наистина ефективните и прости диети е диетата с карфиол.
Здравословни ползи от интервалното гладуванеЗдравословни ползи от интервалното гладуване
07 Ноем.
Здравословни ползи от интервалното гладуване. С какво помага интервалното гладуване? Полезно ли е интервалното гладуване?
Есенна диета с морковиЕсенна диета с моркови
07 Ноем.
Морковите са с ниско съдържание на калории и са чудесен източник на витамини и фибри. Есенната диета с моркови може да ви осигури бърза загуба на тегло и други ползи за здравето. Важно за диетата с моркови!
Диета на моделите на Виктория СикретДиета на моделите на Виктория Сикрет
06 Ноем.
Когато става въпрос за мода на световно ниво, то няма как да не създадем асоциации с моделите на Виктория Сикрет. Диета на моделите на Виктория Сикрет.
Диета с тиква и ябълкиДиета с тиква и ябълки
05 Ноем.
Октомври месец е идеален избор от есенния сезон за диета с даровете на есента. Диета с ябълки и тиква. Как да отслабнем с помощта на тиква?
Диета с тиква и кисело млякоДиета с тиква и кисело мляко
28 Окт.
Добър избор за полезна диета са тиквата и киселото мляко. Примерно хранене на основата на тиква. Примерно хранене на основата на кисело мляко
Диета с варена тикваДиета с варена тиква
09 Окт.
Няма идеални хора, но това не значи, че трябва да спираме да се развиваме и да се опитваме да станем все по-добри. Това важи и за нашата визия, като голяма част от хората имат излишни килограми, които искат да свалят и сега е перфектното време за промяна.
Лесна диета с тиквичкиЛесна диета с тиквички
30 Септ.
Особеност при диетата с тиквички е, че те не могат да бъдат единственият продукт в хранителния режим. Причината е, че тиквичките не могат да дадат всички необходими хранителни вещества на човешкия организъм.