Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетната салата със спанак за стройна фигура и енергияПролетната салата със спанак за стройна фигура и енергия
27 Март
Пролетната салата със спанак е богата на фибри, витамини и минерали. Тя ще ви зареди с енергия и ще допринесе за по-бързото ви влизане във форма.
Диета по време на цикълДиета по време на цикъл
23 Март
По време на менструалния цикъл нуждата от определени храни е по-различна заради промените на хормонално ниво. Какво да ядем по време на цикъл? Какво да не ядем по време на цикъл?
Пролетна диета за много енергияПролетна диета за много енергия
06 Март
Пролетта е време за обновление и преобразяване, както и за грижа за тялото, което може да се чувства изтощено след зимните месеци. Ето примерен план за пролетна диета за повече енергия.
Диета при ентеритДиета при ентерит
23 Януари
Ентеритът е хронично заболяване, засягащо храносмилателната система, а при всички тях диетата е важна част от лечението. Ето какво е важно при ентерита. Хранене при ентерит. Диета при ентерит.
Диета с високо съдържание на витамин АДиета с високо съдържание на витамин А
14 Януари
Витамин А е наименованието на група мастноразтворими витамини. Кои храни да добавите в диетата си за повече витамин А? Меню с високо съдържание на витамин А.
Хранене след вадене на мъдрец: забранени и позволени храниХранене след вадене на мъдрец: забранени и позволени храни
22 Дек.
След ваденето на мъдрец трябва да се храните внимателно. Какво може да ядете след вадене на мъдрец? Кои храни за разрешени след вадене на мъдрец? Кои са забранените храни след вадене на мъдрец?
Диета срещу високо кръвноДиета срещу високо кръвно
08 Дек.
В тази статия ще проучим значението на диетата за управление на високо кръвно налягане и ще предоставим практически съвети за извършване на диетични промени, които поддържат по-добро здраве на сърцето.
Отслабване с картофи - да, възможно е!Отслабване с картофи - да, възможно е!
30 Ноем.
Подобна диета за отслабване с картофи не е особено трудна за изпълнение и спазване, а и продължителността ѝ е само 4 дни. Пожелаваме ви успех!
Вегетарианска кето диетаВегетарианска кето диета
25 Ноем.
В какво се състои вегетарианската кето диета? Ето и примерна вегетарианска кето диета. Подсладители във вегетарианската кето диета. Комбинирането на двата режима обикновено включва
Реверсивна диетаРеверсивна диета
24 Ноем.
Какво представлява реверсивната диета? Как ТикТокърите отслабват с модерна реверсивна диета. Има ли доводи против реверсивната диета? Много последователи на реверсивната диета смятат, че освен намаляването на