Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Диетата на Кайли ДженърДиетиДиетата на Кайли Дженър
23 Окт.
Румяна Сакалийска
Как да отслабна с 10 кгДиетиКак да отслабна с 10 кг
19 Окт.
Надежда Недева
Лесна диета с картофиЛесна диета с картофиЗнаем, че за всеки сезон си има пригодена диета. Диетата с картофи обаче е универсална и може да се прилага по всяко време на годината. Картофената диета ще ви стане любима.
Есенна диета с морковиЕсенна диета с морковиМорковите са с ниско съдържание на калории и са чудесен източник на витамини и фибри. Есенната диета с моркови може да ви осигури бърза загуба на тегло и други ползи за здравето. Важно за диетата с моркови!
Лятна диета с пъпешЛятна диета с пъпешПъпешът е идеалният плод за вашата лятна диета. Този сочен летен плод е с ниско съдържание на въглехидрати и захар. Ако се борите с глада, опитайте да пиете протеинови шейкове с пъпеш. Менюто за всеки ден при диета с пъпеш
Обемна диета - какво трябва да знаемОбемна диета - какво трябва да знаемОбемната диета не предполага отказ от храна, а заместването на някои храни с други. Това е диета, която може да се спазва цял живот. Храната при обемната диета може да бъде разделена в четири категории.
Диети за отслабване с диняДиети за отслабване с диняРедовната консумация на дини е полезна за здравето, помага за нормализиране на нивата на холестерола, а също така е ефективен антиоксидант. Диетата с диня ще ви помогне да отслабнете.
Диета с гроздеДиета с гроздеДиетата с грозде не от най-популярните, но дава резултати. Как можете да отслабнете с грозде?
Защо някои вегетариански диети са много по-здравословни от другиЗащо някои вегетариански диети са много по-здравословни от другиНе всички вегетариански диети са здравословни, особено за хора със затлъстяване. Има правилна вегетарианска диета и такава, която е в състояние да повиши холестерола и инсулина. Здравослвоното вегетарианско меню
Доказани методи за отслабванеДоказани методи за отслабванеИнтернет пространството е пълно с най-различни диети и добавки, които обещават ефикасно и трайно отслабване. Кои са доказаните методи за отслабване? Вижте повече:
Карфиолена диета ни помага да влезем в старите си дрехиКарфиолена диета ни помага да влезем в старите си дрехиБлагодарение на състава си карфиолът подобрява храносмилателната система, подпомага имунната система, действа противовъзпалително и тонизиращо.
Златните съвети на диетолозите при отслабванеЗлатните съвети на диетолозите при отслабване
08 Септ.
Антония Р.
Всеки диетолог дава няколко основни съвети за отслабване на клиентите си, решили да свалят излишните килограми. Специалистите напомнят, че слабата и стройна фигура е дело на стриктен режим, който трябва да се спазва.