Диети

Диети и Отслабване

Съвети за здравословна и ефикасна диета. Диети за всички и здравословно хранене.
Лятото идва! Да отслабнем с бирена диетаЛятото идва! Да отслабнем с бирена диетаВъпреки че бирата е сочена като основна причина за бирените коремчета, с нея можете да отслабнете. Вижте диетата с бира, с която да отслабнете преди лятото да дойде.
Диета без хляб и сладкоДиета без хляб и сладкоДиетата без хляб и сладко има прочистващи свойства, регулира кръвната захар, отслабва желанието за сладкиши и помага на тялото да генерира много енергия. Запознайте се с диета Beat Sugar
Ягодова диетаЯгодова диетаЦелият режим продължава три дена, а закуската и през трите дена са ягоди – около 200 г. Вижте тази вкусна диета с ягоди.
Диета с краставици и доматиДиета с краставици и доматиДиетата с краставици и домати е една вкусна опция, с която за нула време може да се отървете от последните 6-8 килограма, делящи ви от перфектното тяло. Как да отслабнем с краставици и домати?
Великденска диета с яйца – перфектна за скоростно отслабванеВеликденска диета с яйца – перфектна за скоростно отслабванеВеликден е тук, а заедно с него идват и хилядите боядисани яйца. Периодът е добър да наблегнете на тази така вкусна и здравословна храна, която е неделима част от най-ползотворните диети.
Диета с елда и кисело млякоДиета с елда и кисело млякоДиетата с елда и кисело мляко е не само отлично средство за отърваване от излишните килограми, но и начин да детоксикираме тялото си. Разберете малко повече за диетата с елда и кисело мляко.
Двуседмичен детокс режим за отслабванеДвуседмичен детокс режим за отслабванеМенюто за детоксикация става все по-популярно сред нежния пол, тъй като помага не само да отслабнете, но и да прочистите тялото си. Вижте нашия двуседмичен детокс режим за отслабване. Меню за двуседмичен детокс.
Яжте на воля по Великден! След това е лесноЯжте на воля по Великден! След това е лесноПоредната порция празници е на прага ни. Великден и Коледа по правило означават големи трапези и обилно похапване. Резултатите са поне няколко килца отгоре.
Чай от зелено кафе - мощното средство за отслабванеЧай от зелено кафе - мощното средство за отслабване
14 Април
Аника Войт
Зеленото кафе е много рекламирано като средство за отслабване в днешно време. Какво превръща чаят от зелено кафе в напитка за топене на килограми?
Диета със скаридиДиета със скаридиДиета със скариди е много вкусна, нискокалорична и най-важното - полезна за здравето. Ето какво трябва да знаете, ако решите да спазвате диета със скариди. Примерно дневно меню за диета със скариди.