Ezine.bg»Статии»Спорт
Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съчетаем кардио тренировките с фитнесКак да съчетаем кардио тренировките с фитнес
26 Юни
Кардио и фитнес тренировките много често се оказват свързани и взаимно допълващи се. Комбинирането на кардио тренировки с фитнес упражнения е много добра идея.
Провъзпалителни храни, които тялото ви не искаПровъзпалителни храни, които тялото ви не иска
25 Юни
Провъзпалителните храни са тези, които могат да предизвикат или да влошат възпалителни процеси в тялото. Провъзпалителните храни могат да доведат до различни здравословни проблеми като хронични болести, автоимунни състояния
Диета за отслабване при ПълнолуниеДиета за отслабване при Пълнолуние
23 Юни
Как да планирате храненето си за определени лунни дни, как да се подложите на пречистване при пълнолуние и какво да очаквате като резултат? Луната и тялото – каква е връзката? Какво да ядем според лунната фаза?
Покачват ли кортизола кардио тренировките?Покачват ли кортизола кардио тренировките?
23 Юни
Какво е кортизол и как действа? Как кардио тренировките влияят върху нивата на кортизола. Симптоми на кортизолов дисбаланс. Значението на възстановяването между тренировки. Проблемът с кортизола е, че когато тялото
Ползи от гладуването при пълнолуниеПолзи от гладуването при пълнолуние
21 Юни
Вярва се, че гладуването по пълнолуние използва първичната сила на небесните тела, за да увеличи ползите за здравето от традиционното гладуване. Ползи от гладуването при пълнолуние
Как да свалим 3 кг по най-бързия начин?Как да свалим 3 кг по най-бързия начин?
29 Май
Със сигурност мечтаем да смъкнем някой килограм. И търсим най-бързият начин да го направим. Как да свалим 3 кг най-бързо?
Диета за подмладяване на кожатаДиета за подмладяване на кожата
23 Май
Не е нужно да спазвате специален хранителен режим, за да имате здрава и еластична кожа. Просто трябва да я щадите и да включите в менюто си по-често някои от следващите хранителни продукти за красива кожа.
Какво е едамаме и защо да го ядемКакво е едамаме и защо да го ядем
23 Май
Буквално едамаме се превежда като боб на клонка и е много характерна храна за азиатската кухня. Какво е едамаме? Защо да ядем едамаме? Малкото калории правят боба едамаме добра възможност за отслабване.
Пролетни храни за бляскава и млада кожаПролетни храни за бляскава и млада кожа
15 Май
Как да се храним през пролетта за бляскава и млада кожа? Пролетни храни за млада кожа. Пролетни храни за бляскава кожа. Храни за бляскава и млада кожа.
Палмово масло - ползи и вреди за здраветоПалмово масло - ползи и вреди за здравето
28 Април
Палмовото масло се използва широко в съвременните индустриално приготвени храни. Ползи от палмовото масло. Вреди от палмовото масло.
Добра идея ли е да правим лицеви опори всеки ден: плюсове и минусиДобра идея ли е да правим лицеви опори всеки ден: плюсове и минуси
28 Април
Лицевите опори са основно упражнение, известно със своята ефективност за изграждане на сила и издръжливост на горната част на тялото. Въпросът дали е препоръчително да правите лицеви опори всеки ден предизвиква дебат сред фитнес ентусиасти и експерти.
Защо чаят от ройбос е толкова полезен за женитеЗащо чаят от ройбос е толкова полезен за жените
24 Април
Чаят от ройбос е полезен за жените. Какви са ползите на чая от ройбос за жените? Защо жените да пият повече чай от ройбос?
Прости съвети за наистина здравословно храненеПрости съвети за наистина здравословно хранене
20 Април
Не е нужно да спазвате само драстични диети, непосилни режими и крайни гладувания, за да имате здравословно хранене. Това може да се постигне, ако спазвате едни прости и лесно приложими съвети за здравословно хранене