ezine.bg»Статии»Спорт
Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета със супа от тиквичкиДиета със супа от тиквичкиСупата от тиквички доставя особени ползи, когато искате да елиминирате лесно, бързо и безвредно излишните килограми. Диета със супа от тиквички.
Есенна диета с крушиЕсенна диета с крушиКрушата е уникален плод с невероятни свойства. Диетата с круши се смята за нискокалорична и се препоръчва при търсене на бързо отслабване. Примерно меню за диета с круши
За какво помагат хранителните добавки с алое вера?За какво помагат хранителните добавки с алое вера?За какво помагат хранителните добавки с алое вера? С какво е полезен сокът от алое вера.
С йогата срещу един куп болестиС йогата срещу един куп болестиЕдва ли за някого е тайна, че будитската система от здравословни упражнения, наречена йога, е полезна за здравето. В следващите редове нека поговорим повече за най-важните ползи от тази източна практика.
Есенна диета с карфиолЕсенна диета с карфиолЕсенната диета с карфиол е лек хранителен режим, който обаче действа изключително благоприятно върху организма, който преминава от хранене с по-фини храни с по-тежки и висококалорични такива.
Диета с броколи и карфиолДиета с броколи и карфиолБроколи и карфиол в диета за отслабване, защо не? Но защо точно тези два зеленчука е добре да се съчетаят, какво дават те поотделно и в тандем на тялото по време на диетата?
Диета с тиквички и доматиДиета с тиквички и доматиДиетата за отслабване с тиквички и домати не включва само и единствено двата продукта, а се препоръчва включване и на други хранителни вещества.
Диетата Whole30 или как да отслабнем за месецДиетата Whole30 или как да отслабнем за месецДиетата Whole30 или как да отслабнем за месец. Програмата на диетата Whole30 е на елиминационен принцип, който тълкува премахването на определени продукти като път към здравословен прогрес и оптимална физическа форма.
Най-добрите упражнения за гърди за женитеНай-добрите упражнения за гърди за женитеПътят към изваяна фигура и здравословен начин на живот не може да бъде изминат правилно без ролята на физическата тренировка. Най-добрите упражнения за гърди за жените:
Диета със зелева салатаДиета със зелева салатаЗелевата салата е полезен зеленчук с редица полезни свойства за организма. Диетата със зелева салата дава ефикасни резултати и е напълно благоприятна за човешкото здраве.