Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Храни и упражнения за по-добра паметХрани и упражнения за по-добра памет
23 Юни
Марина
Кои са храните и упражненията за по-добра памет? Храната е основният двигател на добрата памет. Вижте кои са основните продукти, които препоръчаваме.
Експертните съвети за увеличаване на мускулната масаЕкспертните съвети за увеличаване на мускулната масаМного хора смятат, че ще увеличат мускулната си маса само с интензивни тренировки. Няколко съвета, които да спазвате, за да можете успешно да увеличите мускулната маса.
Първи стъпки към промяната! По-здравословен живот сегаПърви стъпки към промяната! По-здравословен живот сегаЗапазете се с много сили, защото няма лесна промяна. В началото може да ви е доста трудно да свикнете с тези промени в живота си, но с времето ще свикнете. Полезната храна и по-здравословният живот ви чакат
С йогата срещу един куп болестиС йогата срещу един куп болестиВ световния ден на йогата, който се отбелязва ежегодно на 21 юни, нека поговорим повече за най-важните ползи от тази източна практика. При кои точно болести помага йогата?
Как по-лесно да наддадете на теглоКак по-лесно да наддадете на теглоКлинично поднормено тегло означава, че тялото ви по някаква причина страда от липсва на хранителни вещества. Как да наддадем на тегло? Ето лесни начини за качване на килограми?
Най-полезните храни за здраво сърцеНай-полезните храни за здраво сърце
03 Юни
Анабел
Всеобщо мнение е, че здравото сърце се дължи на наследственост и липса на вредни навици. Но също и на хранене с полезни храни. Кои са храните за здраво сърце?
Защо черешите са толкова полезни за женитеЗащо черешите са толкова полезни за женитеАко искате сияеща и гладка кожа, равен тен и младежко излъчване, възползвайте се от сезона на черешите. Не пропускайте нито ден, без да консумирате две или три порции череши.
Най-добрите упражнения за долната част на коремаНай-добрите упражнения за долната част на коремаКато най-проблемната област от корема, долната част изисква определен вид упражнения, за да се прибере и да даде основата на страхотни плочки. Ефективни упражнения за долна част на корема
Диета с телешко месо за лесно отслабванеДиета с телешко месо за лесно отслабванеДиетата с телешко се превърна в любим начин за отслабване при много съвременни хора. Липсата на глад, приливът на енергия и добрите резултати са основните причини за популярността на диетата с телешко месо.
Тези напитки са еликсир на младосттаТези напитки са еликсир на младосттаВ продължение на много векове, много лечители и алхимици се опитваха да намерят и създадат еликсири на младостта, здравето и красотата. Тези подмладяващи напитки можем да наречем точно такива.