Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Защо динените семки са полезни за здравето?Защо динените семки са полезни за здравето?И вие ли сте от хората които изхвърлят семената от динята? Оказва се обаче, че тези семена са изключително полезни! Защо динените семки са полезни за вашето здраве?
Как е най-полезно да се консумира лененото семеКак е най-полезно да се консумира лененото семеПолзите на лененото семе са забелязани още в древността и оттогава датира използването му. Как е най-полезно да се консумира лененото семе? Вижте повече в следващата статия:
Внимавайте с тези храни и напитки през летните горещини!Внимавайте с тези храни и напитки през летните горещини!През лятото температурите често се покачват и стигат до рекордно високи нива. Внимавайте с тези храни и напитки през летните горещини!
Защо динената кора е полезна за вашето здраве?Защо динената кора е полезна за вашето здраве?Няма нищо по-хубаво от една студена, сочна диня в летните горещини. А знаете ли, че динената кора не бива да се изхвърля, защото е много полезна за здравето?
Диета с ленено семе за редовен стомах и стройно тялоДиета с ленено семе за редовен стомах и стройно тялоДиетите имат една основна цел - те могат да бъдат за коригиране на теглото, за прочистване или за редовен стомах. Някои диети обаче предлагат много възможности, събрани в една диета.
Медена диета за стройна фигураМедена диета за стройна фигураУдарните диети за сваляне на килограми не винаги са опция, затова диетата с мед на доктор Майк Макин разбираемо е хит сред любителите на красивите форми.
Вкусни плодове срещу целулитВкусни плодове срещу целулитПри заседнал начин на живот и вредни навици се получава целулит. В борбата с него участват някои от любимите ни плодове. Вкусни плодове срещу целулит.
Сокът от целина - тайната за добро здраве на супермоделитеСокът от целина - тайната за добро здраве на супермоделитеТайните за красотата на супер моделите, истински звезди, е тема, която вълнува много техни фенове. Сокът от целина ли е ключът към перфектния външен вид?
Вода с ленено семе и лимон топи килцата неусетно!Вода с ленено семе и лимон топи килцата неусетно!Повечето хора са наясно с удивителните ползи от консумацията на ленено семе. Неслучайно това е една от най-популярните суперхрани. Вода с ленено семе и лимон топи килцата неусетно!
6 сигурни начина за бързо отслабване преди морето6 сигурни начина за бързо отслабване преди моретоЛятната ви отпуска на морето наближава, но идеята, че ще се покажете по бански ви потиска? Ако искате да се вталите за кратко време и да се радвате на страхотни форми на плажа, следвайте тези съвети за бързи отслабване преди морето.