Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Нови и модерни спортове за отслабванеНови и модерни спортове за отслабванеПоследните няколко години у нас станаха популярни много съвременни спортове за отслабване. С кои модерни спортове можете да отслабнете?
Палмитинова киселина - какво е важно да знаемПалмитинова киселина - какво е важно да знаемПалмитиновата киселина е естествен продукт на синтеза на мастни киселини. Палмитиновата киселина е най-разпространената мастна киселина в природата, но днес тя се оказва проблем. Палмитинова киселина в продуктите и храните
Как да отслабна с 10 кгКак да отслабна с 10 кгИма много диети, които ви обещават отслабване с 10 кг, и то в най-кратки срокове, но не им се доверявайте. Дори и да отслабнете, то килограмите бързо ще си дойдат на мястото, ако не се научите на малко търпение.
5 забранени храни при бавен метаболизъм5 забранени храни при бавен метаболизъмЗа да поддържате форма или да достигнете мечтаната фигура, не е достатъчно да спортувате и да ядете здравословни храни.  Ето 5 храни, които обикновено създават проблеми, когато имате по-бавен метаболизъм:
Артишок и други храни за детоксикацияАртишок и други храни за детоксикацияБъбреците, черният дроб и червата участват в процеса на детоксикация. Те са тези, които елиминират ненужните и нежелани вещества, отвеждайки ги извън тялото.
Лесна диета с картофиЛесна диета с картофиЗнаем, че за всеки сезон си има пригодена диета. Диетата с картофи обаче е универсална и може да се прилага по всяко време на годината. Картофената диета ще ви стане любима.
Какво е ходеща медитация и какви са ползите за здраветоКакво е ходеща медитация и какви са ползите за здраветоХодещата медитация може да се редува с седяща медитация в сесии от 5-10 минути. Препоръчително е да медитирате боси - това ще удвои ефекта. Нека видим кои са основните здравословни ползи на медитацията при ходене
Чайове за потискане на апетитаЧайове за потискане на апетитаЧайовете тук са естествени, те не съдържат вредни добавки и захар. Това не са чайовете за отслабване, които често се рекламират в социалните мрежи. Ето кои билкови чайове ще ви помогнат да потиснете апетита
Как да свалим разширения коремКак да свалим разширения коремАко искате да свалите разширения корем, тогава сте се захванали с нелека задача, която обаче не е невъзможна. Вижте нашите полезни съвети в борбата с разширения корем
Йога упражнения против депресияЙога упражнения против депресияОт гледна точка на йога, на хората с депресия им липсва жизнена енергия, тоест прана. По този начин депресираните трябва да се концентрирате върху йога пози и дихателни упражнения, които ще изпълнят тялото с въздух.