ezine.bg»Статии»Спорт
Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
7 проблема, които тренировките могат да решат7 проблема, които тренировките могат да решатНякои хора са на мнение, че всеки проблем има решение. Няма как подобно становище да бъде доказано, но когато става дума за осъществяване на активна физическа дейност е факт, че тя способства за решаването на редица проблеми.
Свалете 3 килограма чрез пречистване от токсинитеСвалете 3 килограма чрез пречистване от токсинитеВ телата ни се натрупват токсини от пестицидите, хормоналните препарати, с които се преработват храните. При пречистване на организма от токсините даваме нов живот на тялото си.
Естествени лекарства от природатаЕстествени лекарства от природатаПриродата е дала на човек всичко, от което се нуждае. В природата може да се открият естествени лекарства за всички болести. Лечението чрез храни и растения дава по-добри резултати от предполаганото.
Ползи от похапването на сезонни зеленчуци през есентаПолзи от похапването на сезонни зеленчуци през есентаПрез всеки сезон са актуални различни зарзавати. Те са не само по-апетитни, но и по-евтини. Важни ползи от похапването на сезонни зеленчуци.
Корейска диета за стройна фигураКорейска диета за стройна фигураДиетите, които обещават чудодейно и бързо отслабване, са наистина неизброими. Сред тях е и корейската. С какво тя се отличава от другите предложения и защо заслужава внимание?
Десет причини да ядем повече карфиолДесет причини да ядем повече карфиолКарфиолът е изключително здравословен зеленчук и важен източник на хранителни вещества. Той съдържа уникални растителни съединения. Освен това е лесно приложим към всяка диета.
Есенни храни за млада и красива кожаЕсенни храни за млада и красива кожаЕсента идва заедно с изобилието си от вкусни плодове и зеленчуци, които правят ястията разнообразни с вкуса и цветовете си. Освен това носят витамини и минерали, от които телата ни се нуждаят. Есенни храни за млада и красива кожа.
Топ 15 на най-вкусните и полезни есенни храниТоп 15 на най-вкусните и полезни есенни храниПохапвайте тези сезонни изкушения за повече витамини и минерали. Добавяйте ги ежедневно на трапезата си дръжте настинките и вирусите надалеч.
Карфиолена диета ни помага да влезем в старите си дрехиКарфиолена диета ни помага да влезем в старите си дрехиБлагодарение на състава си карфиолът подобрява храносмилателната система, подпомага имунната система, действа противовъзпалително и тонизиращо. Отслабване с диетата с карфиол.
Спортуване според зодиитеСпортуване според зодиитеЗвездите в Холивуд са луди по фитнесастрологията. Авторите на новата мания твърдят, че спортът е ефективен само тогава, когато е съобразени със зодиакалния знак на трениращия човек.