Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Овен и мъж Лъв

Връзката между жена Овен и мъж Лъв

Връзката между жена Овен и мъж Лъв

Жената Овен

Жената Овен като знак се управлява от планетата Марс, чието символно значение е войнствеността. Така че, можете да си представите характеристиките на тази неотразима предводителка. Тя е смела, уверена, независима и готова да се изправи пред всякакъв вид проблеми и изпитания, които се изпречат по пътя й към успеха.

Тя винаги е настроена приключенски - в търсене на нещо ново и изключително от живота и иска да докаже на света, че може да постигне всичко, което поиска.

Жената Овен е добър мотиватор и лидер също така. Вдъхновява всичките си приятели да се устремяват към постигането на техните лични цели. Без съмнение - тя проявява чувство на притежание към тях от време на време.

Що се отнася до любовните взаимоотношения, жената Овен е наистина романтична, но в същото време очаква свобода и очертаване на личното си пространство спрямо това на партньора си.

Докато чувства, че получава онова, от което има нужда, жената Овен е най-добрият и лоялен партньор.

Мъжът Лъв

Мъжът Лъв може да бъде описан само с три думи: внимание, възхищение и ласкателство. Ако сте попаднали на мъж Лъв, вие лесно може да го познаете по неговия чар и нежност. Обикновено той окупира центъра на вниманието в средата на своята група от приятели.

На работното място един човек като него е много дипломатичен и компетентен. Във всеки един момент той е готов да поеме всяко предизвикателство. Лъвът предпочита да дава заповеди, следователно винаги се опитва да бъде в лидерска позиция.

Той също така е с много романтично сърце и влага силна страст във взаимоотношенията. Лъвът не може да остане незабелязан дълго време, без да бъде въвлечен в страстни чувства и специална връзка.

Съвместимостта между жената Овен и мъжа Лъв

Акцентирайки върху съвместимостта на жената Овен и мъжа Лъв, може да се каже, че те се явяват перфектната двойка.

И двата знака имат много общи черти. Ако се преброят примерите за най-явните признаци на съвместимост между партньори, тогава жената Овен и мъжът Лъв са една от най-добрите двойки. Те споделят същата страст и желания в живота.

Връзката между жена Овен и мъж Лъв

Можем да кажем, че жената Овен не може да получи друг по-добър партньор, различен от мъжа Лъв, който да я разбира напълно. Същото важи и за мъжа Лъв. Той не би спестил нищо, за да направи главозамайващо впечатление у жената Овен.

Накратко, отношенията между жената Овен и мъжът Лъв ще бъдат забавни, топли, вълнуващи и прекрасни.

Те притежават общи практически добродетели и чувствителност към детайла във всяка задача, с която се заемат.

Жената Овен и мъжът Лъв се нуждаят от независимост и свобода, ясно осезаеми в отношенията им. Ако някой от тях се опитва да доминира над другия партньор, може да се очакват яростни искри сред блестящото русло на пламенната им връзка.

Жената Овен винаги иска да изпълнява главна роля във всяка сцена от живота, докато Лъвът мъж предпочита да излезе към края на действието в пиесата и да събере овациите за своето изпълнение.

Това е единствената конфликтна точка, която може да създаде напрежение и сблъсъци между тях - разпределението на славата и успеха.

Въпреки всичко, когато такива проблеми възникнат между тези два знака, то те винаги се разрешават накрая. С по-добро разбиране, самоконтрол и уважение от страна на жената Овен към мъжа Лъв отношенията им имат голямо бъдеще, изразени в силно привличане на физическо и духовно ниво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
513
44
38
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Асен
Асен
13.09.2019 15:31
Знам, че Водолея , като артелнатива за огнените е добър. Знам, че е добър за Стрелците. Не знам как идва за Лъвовете. Знам, че от въздушните Лъва си пада с везните. Иначе аз, като Лъв най-съм се разбирла с Овни, като близки приятели. Но не съм имал връзка с жена. Знам само, че каквито и да са Овните, мъже или жени винаги са ме приемали и веднага сме ставали близки приятели. Като приятели имам и Лъвове. С тях тъй като сме от 1 зодия също сме си пасвали. Лъвите винаги са благоразположени към мен, но аз пък не знам защо все не ходя по лъвици, а съм лъв. Със стрелците също се разбирам. Веднага си допадаме. От общ и незадълбочен поглед мога да кажа, че написаното в статията е вярно.
0
0
Асен
Асен
13.09.2019 15:43
Близнаците от въздушните също са добра артелнатива за огнените. Макар да смятам, ча за огнените няма по-добро от други огнени, особенно Овен и Лъв, разбира се и Стрелец. Но най-вече Овен и Лъв. Поне моето лично наблюдение е такова. Просто тези двамата са, като създадени един за друг. Моментално се бетонират.
0
0
Лъв
Лъв
03.01.2014 23:42
Лъвовете сме прикрити, поне аз, но силно се превързваме и обичаме истински!
24
0
vanq
vanq
01.10.2013 19:50
Приятелят ми е лав,аз сам овен и ми е адски трудно да комуникирам с него,трудно показва емосиите си ,но статията е мн вярна!
15
1
super_girl
super_girl
22.12.2012 12:32
знам, анонимчетУ, знам...:D
7
0
анонимчетУ
анонимчетУ
10.11.2012 19:30
всичко е ИСТИНА!!!!!!!!!!!
15
0
Асен
Асен
13.09.2019 15:27
Ми, аз не съм имал връзка с Овница, но съм имал допир с тях и мога да кажа, че веднага ме приемат, което мен много ме кефи, тъй като обичам да бъда приеман. ::) Яко е да намериш сродна душа. :)
0
0