ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кейти Пери се раздели с Джон Майер

Кейти Пери се раздели с Джон Майер

Кейти Пери

Изпълнителката на хита „Фойерверк“ е отново сама, след като се раздели с приятеля си, китариста Джон Майер.

„Двамата се срещаха в продължение на два месеца, но пътищата им се разделят през юли, когата папараци пуснаха тяхна обща снимка в медиите“, разкрива източник. „Кейти беше много разстроена от развоя на събитията. Тя смяташе, че случващото се между нея и Джон е истинско.“

Въпреки, че не става ясна точната причина за края на връзката им, близките ѝ изпитват истинско облекчение, тъй като не одобряваха отношенията и с Майер.

„Джон има репутация на голям женкар. Ако близките и са се притеснявали от брака ѝ с комика Ръсел Бранд, с Джон е два пъти по-лошо. Той е доста популярен със забежките си“, твърди източникът.

Приятелите на певицата са силно притеснени, че от тази връзка Пери ще страда много и нищо чудно, защото Майер се слави като изтински любител на женските ласки. Сред завоеванията на чаровника са актрисите Дженифър Анистън и Дженифър Лав Хюит и певицата Джесика Симпсън.

Наскоро в свое интервю Кейти признава, че за нея е много важно човекът, с когото ще бъде, трябва преди всичко да я уважава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest