Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен джолан в гювеч
За този апетитен печен джолан месото се измива и подсушава и с помощта на остър нож се правят спираловидни разрези по кожата на джолана....
Задушен джолан с картофи
Месото от джолана се нарязва на средно големи парчета, овкусява се със сол, черен, червен и кайенски пипер....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Джолан по немски
Бульонът се пасира и с него се полива свинският джолан на всеки петнайсет минути....
Джолан по македонски
Натриваме свинските джолани със смес от сол, черен пипер, червен пипер и малко олио....
Телешки джолан в кален съд
Проверете готовността и извадете печеното телешко джоланче от фурната. Ще забележите, че месото се е свило, оставяйки костта непокрита....
Запечен меден джолан с коричка
Щом забележите, че джоланът започне да се отделя от костта, свалете от котлона и оставете настрани за 15-20 мин....
Задушен телешки джолан в гърне
В купичка поставяме всички сухи подправки и обтриваме джолана добре.
На самия джолан правим прорези, в които слагаме скилидките чесън....
Печен свински джолан с кожа
Джоланът се намазва с олио и се поръсва от всички страни с червен пипер....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: