Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Джолан

Как се Готви Джолан

Разгледай всички 34 авторски предложения относно как се готви джолан в Ezine.bg.
Печен джолан в гювечПечен джолан в гювеч
За този апетитен печен джолан месото се измива и подсушава и с помощта на остър нож се правят спираловидни разрези по кожата на джолана....
Табиетлийски джолан в гърнеТабиетлийски джолан в гърне
Поръсете табиетлийския джолан в гърне с магданоз при сервиране....
Задушен джолан с картофиЗадушен джолан с картофи
Месото от джолана се нарязва на средно големи парчета, овкусява се със сол, черен, червен и кайенски пипер....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Джолан по немскиДжолан по немски
Бульонът се пасира и с него се полива свинският джолан на всеки петнайсет минути....
Джолан по македонскиДжолан по македонски
Натриваме свинските джолани със смес от сол, черен пипер, червен пипер и малко олио....
Свински джолан с картофи сотеСвински джолан с картофи соте
Поднесете свинския джолан с картофки соте....
Телешки джолан в кален съдТелешки джолан в кален съд
Проверете готовността и извадете печеното телешко джоланче от фурната. Ще забележите, че месото се е свило, оставяйки костта непокрита....
Запечен меден джолан с коричкаЗапечен меден джолан с коричка
Щом забележите, че джоланът започне да се отделя от костта, свалете от котлона и оставете настрани за 15-20 мин....
Задушен телешки джолан в гърнеЗадушен телешки джолан в гърне
В купичка поставяме всички сухи подправки и обтриваме джолана добре. На самия джолан правим прорези, в които слагаме скилидките чесън....
Печен свински джолан с медПечен свински джолан с мед
Печеният свински джолан с мед е превъзходно зимно ястие....
Печен свински джолан с кожаПечен свински джолан с кожа
Джоланът се намазва с олио и се поръсва от всички страни с червен пипер....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: