ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Шарлиз Терон разбива семейства

Шарлиз Терон разбива семейства

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Шарлиз Терон

Холивудската красавица Шарлиз Терон, която публично заклейми Кристен Стюарт за изневярата й и се отрече от приятелството й завинаги, май също е сгазила лука.

Според клюките ефектната блондинка е разцъфнала заради нова връзка. Тя се среща тайничко с известния в Холивуд актьор Ерик Стоунстрийт и си мисли, че никой не е наясно с любовната й интрига.

Близки на актрисата твърдят, че напоследък тя не приличала на себе си и се държала много странно. Щастлива усмивка не слизала от устните й, а погледът й бил замечтан. Освен това тя постоянно обръщала темата на разговора към популярния актьор.

Шарлиз, която в момента е на тридесет и седем години, била представена преди няколко месеца на актьора, който играе гей в популярното шоу „Модерно семейство”. Шарлиз и Ерик няколко пъти излизали заедно като най-искрени приятели, но чувствата им се променили, след като те изведнъж осъзнали, че са родени един за друг.

Шарлиз Терон

Ерик, който е на четиридесет и една години, доскоро е бил обвързан с дългогодишната си приятелка Катрин Токаж. Заради Шарлиз Катрин побързала да напусне актьора, на който направила сцени на ревност. Тя бързо си намерила нов любовник – продуцента Брет Калвърт и дори се сгодила за него, за да ядоса Ерик.

Шарлиз Терон смята, че времето е пред нея и оставя нещата в любовната й връзка да се развиват съвсем бавно. Тя не бърза да показва публично любовта си, въпреки че жълтите медии вече я засякоха на няколко пъти в прегръдки с Ерик.

Според приятели на актрисата нещата между двамата влюбени са много сериозни, а красивата носителка на Оскар не спирала да хвали новия си любим пред всички.

Шарлиз не е обвързана, откакто се раздели с годеника си Стюарт Таунсънд, но това, че раздели Катрин от Ерик е много грозно, смятат в Холивуд. Шарлиз беше много разярена, когато Кристен Стюарт разби семейството на режисьора на „Снежанка и ловецът”, където двете си парнират. Когато обаче самата тя се превръща в разбивачка на семейства, нещата се променят.

Най-вероятно Шарлиз ще обяви скоро връзката си с Ерик, тъй като той е лудо влюбен в сина й Джаксън, който тя осинови през март тази година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest