ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите мъжа Риби

Как да впечатлите мъжа Риби

Жана Г.Жана Г.
Новак
554249
Мъж Риби

Мъжът, роден под знака на Рибите, може лесно да бъде впечатлен. Романтичните разговори и ранимата женска душа са нещо, което може да трогне лесно сърцето му.

Мъжът Риби не може да понася женски сълзи, той ще направи всичко възможно, за да я утеши. Мъжът Риби е чувствителен и иска да бъде чут от събеседничката си. Важно е да не го прекъсвате и да го оставите да говори само на теми, които го интересуват.

Зодия Риби

Мъжът Риби обича да разсъждава на възвишени теми, затова е добре да насочите разговора към философията. Мъжът Риби има нужда от нежна и добра приятелка, затова трябва да проявите разбиране към проблемите му и да излъчвате само добрина и нежност.

За да впечатлите мъжа Риби, трябва да му покажете, че сте готова да поемете проблемите му върху крехките си плещи. Мъжът Риби постоянно има нужда от грижи и се чувства като дете, а вие трябва да поемете майчинската роля.

Риби

Тъй като мъжът Риби иска да е в света на фантазиите си, ще трябва да му покажете, че сте здраво стъпила на земята, но в същото време сте склонна да изслушвате разсъжденията му по всяко време.

Тъй като мъжът Риба е романтик, лесно ще го впечатлите, ако му правите приятни малки изненади. Той ще го оцени и ще ви върне жеста. Малките подаръци, свързани с романтиката, са подходящи за мъжа Риби.

Флирт

За да заинтригувате мъжа Риби, трябва да приготвите интересни истории, свързани с вас, които да са тайнствени и да има нещо мистично в тях.

Мъжът Риби често е със занижено самочувствие, затова има нужда от жена, която не само да го подкрепя, но и да му показва, че той е най-важният за нея.

Мъжът Риби не може да живее без любов, той постоянно иска от жената да му повтаря, че го обича и не може без него. За мъжа Риби това е много важно, затова е достатъчно да му кажете, че усещате, че се влюбвате в него, и той ще е ваш.

Покажете му, че мислите само за него и редовно го затрупвайте с нежни писъмца, ако искате да го впечатлите наистина сериозно. Ако му посветите стихотворение, мъжът Риби направо ще се размекне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
52
41
34
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Скорпиончето
Скорпиончето
02.02.2014 20:46
:D Някой неща са много вярни. Така е, чувствителни са, романтични. Обичат подаръците и изненадките. Но не съм съгласна, че са едно малко бебе, защото не е така, или поне моят Рибчо е доста грижовен и предпочита той да се грижи за мене. Но все пак, нека не забравяме, че те заслужават и нашите грижи. :) Иначе всичко, което е споменато за поемки, романтични съобщения и такива неща съм го направила и успях да си го спечеля.
1
0
Гери
Гери
14.10.2013 13:14
лелеее, моят мъж е риби, женени сме 10 години и грам от това написано не е вярно
2
0
ТЕДИ
ТЕДИ
28.06.2013 19:12
И МОЕТО БЕБЧЕ Е РИБКА МНОГО Е МИЛ,НЕЖЕН,ЧУВСТВИТЕЛЕН И ОТГОВОРЕН А СИНИТЕ МУ ОЧИ СА ДЪЛБОКИ СИНИ ОКЕАНИ В КОЙТО Е КРИЕ МНОГО ЛЮБОВ!
А КРАСОТАТА МУ Е НЕОПИСУЕМА,ГОЛЯМ КРАСАВЕЦ,СЛАДУР,,,,,ОБИЧАМ ТЕ МНОГО БЕБЧЕТО МИ!
4
0
eli
eli
19.06.2013 00:06
и моят сладур е рибичка ,много е сладък ,нежен и грижовен...
0
0
ив
ив
03.04.2013 16:03
Моя сладур е рибок много е мил сладък и чувствителен. Само за мачкане и цункане хаха. Големи сладури са! :)
1
0