ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Део предложи брак на Елена

Део предложи брак на Елена

Део и Елена

Деян Славчев по известен с псевдонима си Део предложил брак на танцьорката Елена на почивка в Гърция. Двамата се сгодили по време на вечеря в рибен ресторант на брега на Бяло море, където водещият импулсивно решил да направи предложението към любимата си.

Део и смолянчанката Елена се запознават по време на предаването "Денсинг старс", където са и партньори на сцената. Самият Деян признава, че животът му тогава е бил пълна каша, тъй като малко преди старта на риалитито той се разделя с дългогодишната си приятелка - певицата Лора Караджова.

Део, Лора Караджова

Отношенията му с Елена обаче той обявява едва след финала на предаването. Тогава те разкриват, че двамата изключително много са си допаднали още от първия миг, в който са се видели.

„За никого не е тайна, че Део от доста време мечтае да стане баща, както и че е напълно готов да създаде свое семейство“, разкрива близък на водещия. Въпреки че блондинът и танцьорката са само от 4 месеца заедно, те не крият, че много се обичат и дори са готови за бебе.

От своя страна Елена била убедена в чувствата на любимия си и за разлика от предишната му приятелка, тя нямала нищо против да стане майка преди сватбата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest