ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Провалена сватба за Лияна

Провалена сватба за Лияна

Нина НордНина Норд
Джедай
2k386
Лияна

Фолк певицата Лияна, която щеше да се жени за любимия си Махмуд, от когото има момиченце на 10 години, приключи отношенията си с него. Тя обаче винаги ще носи годежния пръстен от него.

Певицата, която има славата на една от най-красивите във фолк гилдията, взела окончателно решение въпреки опита на бившия ѝ да я заведе пред олтара.

Певица Лияна

Лияна дълго време живееше съвсем сама, докато Махмуд беше зад решетките заради обвинение в разпространение на забранени вещества.

Певицата се раздели с него преди време и завъртя главата на футболиста Благой Георгиев. Той заряза бременната си половинка заради певицата и предизвика недоволството на много негови фенове.

След кратка авантюра дългокраката певица се раздели с Благой, който сега се радва вече на две деца от красивата Христина, при която се завърна. Лияна, която отново се върна при Махмуд, се съгласи да стане негова законна половинка.

Наскоро обаче тя взела решение и отказала церемонията. Въпреки това е задържала разкошния скъп пръстен, който той ѝ подарил, когато направил предложение за брак.

В момента Лияна се оглежда за мъж, който ще цени не само красотата й, но също така и други нейни качества. А докато чака любовта, се е посветила на създаването на нови парчета.

Хубавата певица сама е авторка на текстовете на много свои парчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest