Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Как да поддържате косата си през зимата

Как да поддържате косата си през зимата

3 от 3 Снимки
3. Домашна грижа
Скъпите и луксозни продукти невинаги са най-доброто решение. Вместо да инвестирате големи суми, вижте какви ценни богатства се крият в кухненските ви шкафове. Сода бикарбонат може да ви е верен помощник в борбата срещу сухия скалп.

Единственото, което трябва да направите, е да втривате мултифункционалния продукт във влажна коса в продължение на няколко минути. Лимонът пък ще ви помогне да преборите досадния сърбеж, свързван най-често със сухота.

Макар да не мирише много приятно, ябълковият оцет може да свърши чудеса срещу пърхота. Имате нужда само от няколко капки, разтворени в топла вода, за да изплакнете гривата си след измиване.

Ежедневно се доверяваме на всевъзможни козметични продукти, възлагайки им надежди, че те ще ни накарат да изглеждаме зашеметяващо.

Несъмнено всяка жена тайничко си мечтае да има здрава и бляскава коса, която с гордост да развява.

За съжаление обаче студената зима е способна да осуети всички подобни планове. През този сезон кожата на главата е склонна към изсушаване и загрубяване.

А това неизменно води до пърхот, косопад, цъфнали краища и какво ли още не.

Но като всеки друг проблем, този също има своето решение. В галерията горе сме подбрали три топсъвета, за да може да имате здрава коса и през зимните месеци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати