Коса

Коса

Коса , прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вътрешните грижи за косатаВътрешните грижи за косата
07 Март
Вътрешната грижа за косата надхвърля повърхността и се задълбочава във факторите, свързани с храненето и начина на живот, които допринасят за здрава, жизнена коса. Каква е вътрешната грижа за косата?
Как да приведем косата в добър вид за 10 минути?Как да приведем косата в добър вид за 10 минути?
16 Февр.
Стилният външен вид невинаги изисква много време и усилия. Въпреки заетото ежедневие, всяка жена може да има прическа, която изглежда стилно и поддържано. Ето няколко бързи и лесни стъпки да приведете във вид буйната грива.
Домашен балсам за къдрава коса - как да го приготвим?Домашен балсам за къдрава коса - как да го приготвим?
13 Февр.
Къдравата коса може да бъде прекрасна, но също така може да изисква специални грижи, за да бъде мека, хидратирана и управляема. Как да си направим домашен балсам за къдрава коса?
Задължителни козметични продукти за перфектни къдрициЗадължителни козметични продукти за перфектни къдрици
07 Февр.
Задължителни козметични продукти за перфектни къдрици. Каква козметика за къдрици да ползваме? Продукти за перфектно оформени къдрици.
Мляко за коса - ползи и приложенияМляко за коса - ползи и приложения
06 Февр.
Какво е мляко за коса? Какви са ползите от млякото за коса? Кога и как се ползва мляко за коса? Научете всичко най-важно за млякото за коса.
Активатор за къдрици - ползи и начин на употребаАктиватор за къдрици - ползи и начин на употреба
05 Февр.
Какво е активатор за къдрици? Какви са ползите от употребата на активатора за къдрици? Как се употребява активатор за къдрици?
Как да сушим къдрава коса за перфектно оформени вълниКак да сушим къдрава коса за перфектно оформени вълни
02 Февр.
Къдравата коса е ефектна, но и трудна за поддържане. Съвети как да сушим къдравата коса, за да имаме добре дефинирани къдрици. Как да оформите красиви вълни в косата си?
Кои прически ни правят по-слабиКои прически ни правят по-слаби
27 Януари
Различни стилове на прическите могат да подчертаят формата на лицето и чертите на човека. Добре избраната прическа може още да създаде илюзия за по-слаба фигура. Кои прически ни правят по-слаби
Термозащита за коса - защо е толкова важна?Термозащита за коса - защо е толкова важна?
26 Януари
Термозащитата за коса е ключов аспект от грижата за косата, особено когато използваме уреди за стилизиране като сешоари, преси за коса или уреди за изправяне. Какви са ползите от употреба на термозащитни продукти за коса?
Най-подходящите продукти за подхранване на косатаНай-подходящите продукти за подхранване на косата
24 Януари
Кои са най-подходящите продукти за подхранване на косата? Кои продукти правят косата мека, бляскава и подхранена. Списък с най-добрите продукти за косата.