Коса

Коса

Коса, прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Как да предпазим косата си от твърдата вода?Как да предпазим косата си от твърдата вода?Какъв е ефектът на твърдата вода върху косата? Лоши симптоми, които можете да забележете при миене на косата си с твърда вода. Как да възстановим коса, която е вече повредена от твърдата вода?
Домашни маски за коса с диняДомашни маски за коса с диняДинята е чудесна съставка за приготвянето на домашни маски за коса. Процедури с помощта на динена каша ще подхранват косата с витамини и минерали. Динята ще направи косата ви жизнена и бляскава.
Кератинова терапия – плюсове и минусиКератинова терапия – плюсове и минусиКератиновата терапия, или както още е известна – бразилско изправяне, е химическа процедура, която обикновено се прави в салон и може да направи косата да изглежда по-изправена за 6 месеца.
Как да спрете есенния косопадКак да спрете есенния косопадКакто всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.
Модерни прически за есен 2020Модерни прически за есен 2020Красивата прическа е неизменна част от визията на всяка дама. Ако искате винаги да се движите в крак с модата, трябва да следвате тенденциите. Нека видим кои са модерните прически за есен 2020.
Прически, които са подходящи за тренировкаПрически, които са подходящи за тренировкаКогато сте на фитнес или правите упражнения вкъщи, най-вероятно искате да се съсредоточите и нищо да не ви пречи. Вижте прическите, които са подходящи за тренировка:
Това са прическите, които ще ви създадат главоболие - буквално!Това са прическите, които ще ви създадат главоболие - буквално!Тези прически причинява главоболие отново заради силното опъване и стягане на косата. Тези прически изглеждат много хубаво, но ще ви оставят с главоболие
Домашни маски за къдрава косаДомашни маски за къдрава косаКъдравата коса е много по-податлива на изсушаване и увреждане, отколкото правата. Ето няколко домашни маски за къдрава коса, от чиито полезни свойства може да се възползвате.
Основни грешки при правенето на прическиОсновни грешки при правенето на прически
08 Септ.
Нина Норд
Според френски топкоафьори една от най-разпространените грешки при оформяне на прическа е лошият избор на бретон. Студеното къдрене на къса коса и използването на щипка-щъркел не са добра идея.
Масло от гроздови семки срещу косопадМасло от гроздови семки срещу косопадЗа почитателите на биокозметиката маслото от гроздови семки е истински еликсир. То е изключително полезно както за кожата, така и за косата. Масло от гроздови семки срещу косопад.