Коса

Коса

Коса , прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боядисване на косата след морето: за какво да внимаваме?Боядисване на косата след морето: за какво да внимаваме?
02 Септ.
Поради изсушаването на косата през лятото боята прониква в косъма по различен начин, а допълнителният нюанс на космите , придобит от слънцето, дава нехомогенен цвят, на петна. Боядисване на косата след морето
Преди или след море е добре да подстрижем косата?Преди или след море е добре да подстрижем косата?
31 Август
Доказано е, че дългото излагане на слънце и морската вода изгарят не само кожата ни - те изсушават косата и тя губи свежия си цвят. Преди или след море е добре да подстрижем косата?
Преобразете изтощената коса с ленено маслоПреобразете изтощената коса с ленено масло
26 Август
Регенерацията и подхранването на косата може да се постигне ефективно с ленено масло. Това важи особено при изсветлената, суха и увредена коса. Преобразете изтощената коса с ленено масло.
Най-добрите емолиенти за косаНай-добрите емолиенти за коса
18 Август
Да имаме пищна и здрава коса е цел, която много от нас се стремят да постигнат. Точно като нашата кожа, нашата коса се нуждае от правилна грижа и подхранване. Най-добрите емолиенти за коса.
Имам суха коса - кои масла ще ми помогнат?Имам суха коса - кои масла ще ми помогнат?
16 Август
Прекомерното излагане на слънце може да изсуши косата ви, лишавайки я от естествената ѝ влага. Тук ще намерите списък със 7 от най-добрите натурални растителни масла за коса, с които да поддържате гладка и хидратирана коса
Важни правила при боядисване на косаВажни правила при боядисване на коса
06 Август
Боядисването на косата се прави както да се промени цвета в по-желан, така и за прикриване на белите коси. Важни правила при боядисване на коса.
Етерични масла срещу косопад в шампоанаЕтерични масла срещу косопад в шампоана
06 Август
В борбата с косопада ефикасни са етеричните масла. Те са натурален метод за обръщане на процеса и винаги с благоприятно действие при алопеция, стига да се използват разумно и правилно. Етерични масла срещу косопад в шампоана.
Как да защитим косата от водата в басейна?Как да защитим косата от водата в басейна?
05 Август
Плуването се смята за най-полезния спорт за човешкото здраве. Не бива обаче да забравяме, че по-голямата част от времето прекарваме тренировките в басейни, в които дезинфекцията на водата се извършва главно с помощта на хлор.
Най-добрите летни маски за косаНай-добрите летни маски за коса
04 Август
Лятото може да изсуши косата ви и да я направи да изглежда безжизнена. Направете тези летни маска за коса за хидратация, блясък, срещу косопад и омазнен скалп. Ето няколко домашно приготвени маски за коса
Домашни слънцезащитни маски за косаДомашни слънцезащитни маски за коса
30 Юли
Когато излагаме косата си на слънце, морска или басейна вода, или често я топлим със сешоар или преса за коса, тя може да страда от увреждания, дехидратация и изгаряне. Домашни слънцезащитни маски за коса: