Грижи за сухата и изтощена коса

Грижи за сухата и изтощена коса

Благодарение на напрегнатото ни ежедневие и постоянните климатични промени, често косата ни не е това, което очакваме. Грижи за сухата и изтощена коса:

1

Популярни

Коса - Витамини и минерали за дълга коса като на Рапунцел

Витамини и минерали за дълга коса като на Рапунцел

17.05.20190150

В приказките за деца синонима на дълга, здрава и красива коса е Рапунцел, героинята с разкошна коса на братя Грим. Едва ли има дама, която да не иска да притежава подобна коса.

Коса - Правилна грижа за корените на косата

Правилна грижа за корените на косата

14.05.20190165

Прекалено сухата или много мазна коса може да ви притеснява, но това не е катастрофа. За идеална коса от корена до върха е нужно да ухажвате косата и за това ще ви помогне правилната грижа за нея. Ето така

Коса - Леопардовата шарка ще бъде следващият моден тренд в мъжките прически

Леопардовата шарка ще бъде следващият моден тренд в мъжките прически

10.05.2019026

Леопардовата визия ще бъде следващ моден тренд не къде да е, а в мъжките прически. Това е зададено като модна тенденция, ако се вярва на видяното по модните подиуми през седмицата на мъжката мода в Милано

Коса - Петте непростими гряха към мократа коса

Петте непростими гряха към мократа коса

09.05.201905527

Косата е важен елемент от визията, особено на дамите. Затова изисква специална грижа. Особено докато е мокра. Вижте какви грешки допускаме всички към мократа си коса.

Коса - 17 храни, които борят косопада ударно

17 храни, които борят косопада ударно

09.05.2019015012

Загубата на коса е често срещано явление сред хората, надхвърлили 25-годишна възраст. Обикновено той е свързан със забързаното ежедневие, стреса, небалансираното хранене, строгите диети.

Коса - Трикове за гъста и обемна коса

Трикове за гъста и обемна коса

04.05.201903284

Гъстата и обемна коса е мечта за много хора. Има няколко лесни трика, с помощта на които ще постигнете желаната прическа. Но трябва да спазвате и някои правила, ако искате наистина да имате красива коса.

Коса - Няколко причини за бързото омазняване на косата

Няколко причини за бързото омазняване на косата

27.04.20190124

Мазната коса не е приятна гледка, а и удря по самочувствието на притежателката ѝ. Ако сте сред жените, които са склонни към бързо омазняване на косата, то прочете тази статия.

Коса - Как да боядисаме косата си с природни средства?

Как да боядисаме косата си с природни средства?

26.04.20190115

Макар да не са толкова трайни и наситени, естествените багрила за коса помагат да запазите и подобрите здравето и добрият вид на косaта си, достъпни са и могат да се използват достатъчно често.

Коса - Дамски прически, които мъжете не харесват

Дамски прически, които мъжете не харесват

23.04.20190255

Всяка дама притежава свой индивидуален стил и вкус. Това се отнася и за прическата ѝ. Независимо как се харесвате вие, обаче, има някои прически, които мъжете не харесват. Нека видим кои са те!

Коса - Как да се грижим за косата си след тренировка?

Как да се грижим за косата си след тренировка?

21.04.2019080

Привеждането на косата във вид преди и след тренировка е задача номер 1 за дамите. Докато тренирате, тя не трябва да ви пречи, а после, докато се приберете вкъщи, не трябва да изглежда зле. Какви грижи следва да полагаме за нея, ако тренираме?

Коса - Как да насърчим растежа на косата?

Как да насърчим растежа на косата?

19.04.20190132

Макар че живеем в модерен свят и доста момичета предпочитат къса коса, все още дългата коса си остава фаворит. Как обаче да ускорим растежа на косата?

Коса - Прическа за Великден! Вижте какво е модерно тази година

Прическа за Великден! Вижте какво е модерно тази година

18.04.20190618

С всяка изминала година става все по-актуално Великден да се отпразнува не само с подходяща украса, но и с тематична фестивална прическа.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни