Коса

Коса

Коса , прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Корен от коприва за красива коса без косопадКорен от коприва за красива коса без косопад
16 Януари
Благодарение на микса от минерали и витамини, които се съдържат в него, коренът от прясна коприва, набран пролетно време, има способността да стимулира растежа на косата.
Заразен ли е пърхотътЗаразен ли е пърхотът
15 Януари
Едно от най-неприятните състояния на скалпа е наличието на пърхот. Този проблем се появява в резултат на гъбична инфекция и битува всеобщо мнение, че е заразен Кратко разяснение за същността на пърхота
Как да си боядисам косата сама?Как да си боядисам косата сама?
11 Януари
Всъщност няма нищо трудно в това да боядисате косата си сами у дома, стига да не искате някоя сложна процедура като боядисване в преливащи цветове, кичури, силно изсветляване на косата и пр.
Катранен сапун против косопад и пърхотКатранен сапун против косопад и пърхот
10 Януари
В повечето случаи катраненият сапун се ползва при лечение на кожни заболявания от дерматологичен характер, които се придружават от обриви. Катранен сапун против косопад и пърхот:
Как да си направим домашен спрей против косопадКак да си направим домашен спрей против косопад
06 Януари
Стига да вземете навреме мерки, домашните спрейове биха могли в действителност да направят косата ви да изглежда здрава и силна. Освен че ще спрат косопада. Как да си направим домашен спрей против косопад.
Как да си направим едри къдрици?Как да си направим едри къдрици?
15 Дек.
Косата е най-забележителният и подчертаващ елемент от нашата визия. Състоянието и прическата на косата могат да повлияят на нашето настроение, самооценка и излъчване. Как да си направим едри къдрици?
Домашни балсами срещу косопадДомашни балсами срещу косопад
29 Ноем.
Лечението на косопада трябва да бъде многокомпонентно и да се прилагат, както специализирана козметика, така и домашни натурални средства. Домашните балсами против косопад доставят пълноценна естествена грижа, която подсилва растежа и укрепва косъма.
Как да спрем косопада?Как да спрем косопада?
28 Ноем.
Косопадът е един от най-често срещаните проблеми, който понякога може да доведе до тежки последици. Как да спрем косопада?
Солен или захарен спрей за коса - кой да изберем за перфектни къдрици?Солен или захарен спрей за коса - кой да изберем за перфектни къдрици?
15 Ноем.
Солен или захарен спрей за коса - кой да изберем за перфектни къдрици? Какви са ползите и недостатъците на спрейовете за коса със сол и захарните спрейове за къдрици.
Как да имаме дълга и здрава косаКак да имаме дълга и здрава коса
11 Ноем.
Дългата и здрава коса е мечта, която всички дами споделят. Съвети как да се сдобиете с дълга и красива коса. Хранителни навици за здрава и красива коса. Съвети за дълга и здрава коса