Коса

Коса

Коса, прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Натурални средства в грижата за боядисана косаНатурални средства в грижата за боядисана косаЕто някои натурални средства в грижата за боядисана коса. С тяхна помощ ще намалите значително вредното влияние на боите. Същевременно ще поддържате ярък новия си цвят по-дълго.
Масла за бърз растеж и сгъстяване на косатаМасла за бърз растеж и сгъстяване на косатаЗасиленият косопад е явление, което може да се наблюдава при смяна на сезоните, след лечение с някои медикаменти, при хормонални проблеми и други фактори. Масла за бърз растеж и сгъстяване на косата:
Най-добрите домашни процедури за суха косаНай-добрите домашни процедури за суха косаБез значение дали вашата коса е дълга или къса, права или къдрава, всеки от нас иска да има здрава, мека удобна блестяща коса. Един от най-често срещаните проблеми, е сухата коса. Най-добрите домашни процедури за суха коса.
Актуални цветове на косата през 2021Актуални цветове на косата през 2021Модерен цвят на косата през 2021 в контекста на съвременните тенденции предполага не само пълна промяна на цвета, а понякога само на оттенъка, така че да се покажат нови нюанси на избрания цвят и по този начин косата да изглежда винаги различна.
Трикове за потъмняване на косата с народни средстваТрикове за потъмняване на косата с народни средстваЕдин голям процент от жените искат да променят цвета на косата си или просто да прикрият белите израснали коси. Как да потъмним косата с натурални средства?
Ефектни прически за руса косаЕфектни прически за руса косаПерфектна прическа е тази, която подчертава силните страни на лицето, скривайки недостатъците му и подчертавайки силните му страни. Ефектни прически за руса коса:
Модерни ли са бретоните през 2021?Модерни ли са бретоните през 2021?Има дами, които никога не са носили косата си с бретон и не приемат тази възможност за разнообразяване и освежаване на визията. Модерни ли са бретоните през 2021?
Мазна кожа на скалпа – средства за лечениеМазна кожа на скалпа – средства за лечениеАко ви е омръзнало да миете косата си всеки ден, за да изглежда добре, това са няколко средства за лечение на мазната кожа на скалпа. Тези съвети могат да ви помогнат срещу мазния скалп.
Грижи за изтощена кожаГрижи за изтощена кожаВсяка една жена се стреми да има добре поддържана здрава и блестяща коса, но често външни фактори, които отнемат от нейната сила, въздействат отрицателно върху целия ѝ вид. Как да се грижим за изтощената коса?
Ползите от аргановото масло за косатаПолзите от аргановото масло за косатаАргановото масло е органичен продукт, който е широко разпространен в козметичните среди заради чудодейните свойства, които притежава. Ползите от аргановото масло за косата: