ezine.bg»Статии»За Дома»Фън Шуй»Фън шуй за работното място

Фън шуй за работното място

Фън шуй за работното място
Абсорбатор за премахване на миризми от хладилник InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Абсорбатор за премахване на миризми от хладилник InnovaGoods
22.00 лв.
Виж ››

Вашето работно място, независимо дали е в отделна стая, на отделно бюро с компютър или просто маса - трябва да е съобразено с всички правила на фън шуй. Разбира се, ако искате да успеете в работата и да постигнете финансова независимост.

На първо място, в никакъв случай не трябва да седите до прозореца или вратата. Не е добре вашият работен плот да се намира непосредствено до прозореца. Изберете за себе си добър удобен стол, в които да ви е комфортно през работния ден.

Като правило всички офиси разполагат с рафтове и стелажи за книги и документи. По-добро е, ако те са остъклени. Всички важни документи, доклади и папки трябва да бъдат спретнато подредени по рафтовете или чекмеджетата на бюрото ви. В края на деня намирайте 5 минути време, за да изчистите компютъра си от ненужни неща и да подредите работния плот.

Цветът на стените на кабинета ви е най-добре да е в синьо-сивата гама, която няма да ви разсейва от работния процес. За офиса вместо пердета е по-добре да използвате щори.

Фън шуй за работното място

Никога не дръжте близо до работното си място кошчето за боклук. Това според фън шуй е лош знак. Ако по някаква причина не е възможно да се преместите на друго място в офиса, поне се постарайте кошчето да е с похлупак.

Не забравяйте да си купите няколко фън шуй-талисмана и ги поставете върху работния плот. Това може да са жаби или дръвчета с парички. Сложете три китайски монетки, свързани помежду си с червена панделка под компютъра си, за да ускорите притока на пари в сметката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
40
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Множество грешни съвети:
1. Няма забрана плотът/бюрото да е до прозорец
2. Няма препоръка за "синьо-сивата гама" във Фън Шуй
3. Няма и специална препоръка за щори вместо пердета, дори има специални изисквания към щорите
4. "фън шуй-талисмани" няма
5. Слагането на всякакви фигурки върху бюрата не е свързано с Фън Шуй
1
0