Фън Шуй

Фън Шуй

Фън шуй съвети за дома и офиса. Фън шуй за спалня, кухня и баня. Съвети за фън шуй подредба, баланс и хармония.
Тези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуйТези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуй
30 Септ.
1
Антония Р.
Фън шуй е учение, което ни показва как да подредим дома си, така че да стимулираме късмета и просперитета. В галерията ни може да видите как да изпозлвате цветовете според тази практика.
Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиАко искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиЗа спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.
Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.
Вещите в дома, които ви правят нещастниВещите в дома, които ви правят нещастниДомът неслучайно се нарича нашата крепост. Това е мястото, в което си почиваме, а понякога прекарваме значителна част от времето си. Ето защо именно в него трябва да се чувстваме най-добре.
Носете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париНосете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париСледващата 2016-та ще е годината на Огнената маймуна сред китайския хороскоп. Заедно с фън шуй тези направления казват на какви предмети да се спрем в новогодишната нощ за повече късмет и пари.
Истината за дрехите втора употреба, която не знаетеИстината за дрехите втора употреба, която не знаетеВ миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.
Фън Шуй: Домашните растения, които носят късметФън Шуй: Домашните растения, които носят късметРастенията също са живи същества, които носят на хората най-различни енергии. В зависимост от избора на растения за дома избираме дали да внесем щастие и късмет в него.
Ето как Фън Шуй може да ви помогне в животаЕто как Фън Шуй може да ви помогне в животаФън Шуй е изкуство и наука. Това ви дава възможност да проектирате жизнената си среда, да я направите оптимална за живеене, работа и почивка. Всеки инструмент и всяка частица от това древно учение е насочен към това да се създаде среда, която обичате и ви
Стайните растения, които ще ви направят по-здравиСтайните растения, които ще ви направят по-здравиВ последните няколко дни София и другите по-големи градове на страната са обхванати от гъст, задушлив смог. Във въздуха се носят фини прахови частици, бълвани от комини, превозни средства и промишлеността. Всичко това сериозно заплашва нашето здраве. Ако
Как да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуйКак да посрещнем годината на Огнения петел според фън шуй2017 година ще бъде покровителствана от Огнения петел според китайската митология, а съветите на фън шуй казват, че трябва да преобразим дома и облеклото си в определени цветове, за да привличаме късмета.