Фън Шуй

Фън Шуй

Фън шуй съвети за дома и офиса. Фън шуй за спалня, кухня и баня. Съвети за фън шуй подредба, баланс и хармония.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да привлечем любовта с фън шуйКак да привлечем любовта с фън шуй
23 Април
1
Анджи Ма Вон, която от години е експерт по китайското класическо изкуство фън шуй, дава няколко съвета за това как може да привлечем и да задържим любовта в дома си.
Как да разположим леглото спрямо вратата в стаята за хармонична спалняКак да разположим леглото спрямо вратата в стаята за хармонична спалня
22 Април
В спалното помещение най-важният предмет е леглото. Фън Шуй изследва всеки детайл от това как трябва да изглежда леглото, както и къде да бъде разположено то
Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуйДа подредим коледната трапеза за късмет според фън шуй
25 Дек.
1
За да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.
Задължителни растения за дома според Фън шуйЗадължителни растения за дома според Фън шуй
01 Юни
1
Принципите на Фън шуй за дома носят само положителни промени, а когато става въпрос за растенията те правят обстановката красива и положителна в най-буквален смисъл. Задължителни растения за дома според Фън шуй.
Как сами да съчетам етерични масла през всеки сезонКак сами да съчетам етерични масла през всеки сезон
21 Окт.
Ако искате да изпълнете дома си с приятни аромати през цялата година, не спирайте да четете дотук. В тази статия ще ви дадем няколко съвета как да съчетавате различни етерични масла в домашни условия.
Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилищеПет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище
31 Май
С тези фън шуй съвети ще увеличите оптически вашето малко жилище. Изпробвайте ги, за да направите дома с по-уютен и стилен.
Тези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуйТези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуй
30 Септ.
1
Фън шуй е учение, което ни показва как да подредим дома си, така че да стимулираме късмета и просперитета. В галерията ни може да видите как да изпозлвате цветовете според тази практика.
Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиАко искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята ти
26 Юни
За спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.
Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!
28 Април
За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.
Вещите в дома, които ви правят нещастниВещите в дома, които ви правят нещастни
11 Януари
Домът неслучайно се нарича нашата крепост. Това е мястото, в което си почиваме, а понякога прекарваме значителна част от времето си. Ето защо именно в него трябва да се чувстваме най-добре.