Фън Шуй

Фън Шуй

Фън шуй съвети за дома и офиса. Фън шуй за спалня, кухня и баня. Съвети за фън шуй подредба, баланс и хармония.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да подредим коледната трапеза за късмет според фън шуйДа подредим коледната трапеза за късмет според фън шуйЗа да си донесете здраве и благополучие през следващата година, вижте съветите за подредба на коледната маса на фън шуй.
Задължителни растения за дома според Фън шуйЗадължителни растения за дома според Фън шуйПринципите на Фън шуй за дома носят само положителни промени, а когато става въпрос за растенията те правят обстановката красива и положителна в най-буквален смисъл. Задължителни растения за дома според Фън шуй.
Как сами да съчетам етерични масла през всеки сезонКак сами да съчетам етерични масла през всеки сезонАко искате да изпълнете дома си с приятни аромати през цялата година, не спирайте да четете дотук. В тази статия ще ви дадем няколко съвета как да съчетавате различни етерични масла в домашни условия.
Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилищеПет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище
31 Май
Хриси
С тези фън шуй съвети ще увеличите оптически вашето малко жилище. Изпробвайте ги, за да направите дома с по-уютен и стилен.
Тези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуйТези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуй
30 Септ.
1
Антония Р.
Фън шуй е учение, което ни показва как да подредим дома си, така че да стимулираме късмета и просперитета. В галерията ни може да видите как да изпозлвате цветовете според тази практика.
Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиАко искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиЗа спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.
Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!
28 Април
Пламена M.
За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.
Вещите в дома, които ви правят нещастниВещите в дома, които ви правят нещастни
11 Януари
Пламена M.
Домът неслучайно се нарича нашата крепост. Това е мястото, в което си почиваме, а понякога прекарваме значителна част от времето си. Ето защо именно в него трябва да се чувстваме най-добре.
Носете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париНосете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париСледващата 2016-та ще е годината на Огнената маймуна сред китайския хороскоп. Заедно с фън шуй тези направления казват на какви предмети да се спрем в новогодишната нощ за повече късмет и пари.
Истината за дрехите втора употреба, която не знаетеИстината за дрехите втора употреба, която не знаете
08 Ноем.
1
Пламена M.
В миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.