Фън Шуй

Фън Шуй

Фън шуй съвети за дома и офиса. Фън шуй за спалня, кухня и баня. Съвети за фън шуй подредба, баланс и хармония.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилищеПет фън шуй съвета за оптически по-голямо жилище
31 Май
Хриси
С тези фън шуй съвети ще увеличите оптически вашето малко жилище. Изпробвайте ги, за да направите дома с по-уютен и стилен.
Тези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуйТези цветове в дома ви ще ви донесат късмет според фън шуй
30 Септ.
1
Антония Р.
Фън шуй е учение, което ни показва как да подредим дома си, така че да стимулираме късмета и просперитета. В галерията ни може да видите как да изпозлвате цветовете според тази практика.
Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиАко искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята тиЗа спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.
Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.
Вещите в дома, които ви правят нещастниВещите в дома, които ви правят нещастниДомът неслучайно се нарича нашата крепост. Това е мястото, в което си почиваме, а понякога прекарваме значителна част от времето си. Ето защо именно в него трябва да се чувстваме най-добре.
Носете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париНосете тези 5 предмета в новогодишната нощ за късмет и париСледващата 2016-та ще е годината на Огнената маймуна сред китайския хороскоп. Заедно с фън шуй тези направления казват на какви предмети да се спрем в новогодишната нощ за повече късмет и пари.
Истината за дрехите втора употреба, която не знаетеИстината за дрехите втора употреба, която не знаетеВ миналото практиката да се носят чужди дрехи е била особено популярна. Дадена от царя за награда дреха се е смятала за вещ, заредена с късмет и носеща щастие.
Фън Шуй: Домашните растения, които носят късметФън Шуй: Домашните растения, които носят късметРастенията също са живи същества, които носят на хората най-различни енергии. В зависимост от избора на растения за дома избираме дали да внесем щастие и късмет в него.
Ето как Фън Шуй може да ви помогне в животаЕто как Фън Шуй може да ви помогне в животаФън Шуй е изкуство и наука. Това ви дава възможност да проектирате жизнената си среда, да я направите оптимална за живеене, работа и почивка. Всеки инструмент и всяка частица от това древно учение е насочен към това да се създаде среда, която обичате и ви
Стайните растения, които ще ви направят по-здравиСтайните растения, които ще ви направят по-здравиВ последните няколко дни София и другите по-големи градове на страната са обхванати от гъст, задушлив смог. Във въздуха се носят фини прахови частици, бълвани от комини, превозни средства и промишлеността. Всичко това сериозно заплашва нашето здраве. Ако